Buah oren dan Avocados rasa menghairankan baik bersama-sama

Buah oren dan Avocados rasa menghairankan baik bersama-sama

Gabungan oren dan avocados dalam salad yang memang gabungan yang pelik, tetapi saya akan mengambil satu langkah tambahan dan Tambah lagi bahan yang tidak mungkin: bawang putih! Bagi mereka yang suka bawang putih dan ingin termasuk dalam salad ini, anda akan perlu untuk menghancurkan 1-2 ulas kecil daripada bawang putih. Di sini terdapat satu petua yang mesra bagi orang-orang tidak Ketahui mengenai memanfaatkan faedah kesihatan bawang putih: anda mesti memperuntukkan crushed bawang putih selama sekurang-kurangnya sepuluh ke lima belas minit sebelum anda mencampurkannya dengan bahan-bahan lain. Jangan tanya saya mengapa ini bekerja kerana saya tidak dapat menjelaskan dengan betul, tetapi ia tidak. Dan jika anda perlu tahu mengapa, berunding dengan enjin carian! Sekarang, kembali ke resipi unik ini…

Dalam mangkuk yang besar, Tuang dalam di seluruh boleh diringkaskan tomato sup, dan daripada Tambah cuka, tanah halia, minyak, bawang putih, sebab kicap, dan gula perang. Campurkan semua bersama-sama sehingga anda seolah-olah konsisten. Apa anda baru sahaja dicipta adalah sos anda basting untuk ayam. Anda juga hanya mencipta persalinan yang akan dicurahkan di atas segala-galanya pada langkah akhir ciptaan anda. Sebelum menggunakan sos ini untuk basting ayam anda, anda perlu untuk mengetepikan suku cawan itu dan pastikan ia dipisahkan dari sos basting.

Secara kebetulan, berasa bebas untuk menggunakan apa jua jenis minyak yang anda suka. Minyak kacang tanah secara amnya tengah tanah apabila ia datang kepada rasa manakala minyak sayur-sayuran adalah sangat neutral. Pilihan ketiga, iaitu mungkin yang kuat merasa memasak minyak, adalah minyak zaitun extra virgin. Mana yang patut anda gunakan? Itu terpulang kepada anda.

Langkah seterusnya adalah untuk beberapa buah dada ayam grill. Dua perlu bekerja dengan sempurna baik, tetapi jika anda lebih suka banyak daging, kemudian masak tiga buah dada ayam. Walau bagaimanapun anda memasak mereka – kanak, panas sekali atau menggoreng – anda perlu terus baste mereka dengan sos basting yang anda cipta. Dan pastikan anda tidak menggunakan cawan suku yang anda diketepikan kerana ia perlu kekal belum masak dan tidak disentuh oleh ayam!

Jika anda memasak dada ayam di dalam ketuhar, pastikan anda tidak terlebih masak mereka dan membuat mereka cucian. Trick yang kemas untuk memastikan buah dada ayam (dan mana-mana daging yang dimasak di dalam ketuhar) kering adalah untuk meletakkan secawan kopi yang penuh dengan air di dalam ketuhar. Pastikan anda menggunakan cawan yang telah dibakar di Relau pada satu-satu masa atau yang lain! Dan juga pastikan anda mengisi dengan air dan meletakkannya di dalam ketuhar sebelum ketuhar Panas! Air akan evaporate dengan haba dan pastikan ketuhar udara lembap dan ayam yang lembap. Jika anda menggunakan ketuhar panjang masa yang cukup cawan air tersejat sepenuhnya, tidak mengisikannya dengan air sejuk kerana cawan yang mungkin berkecai. Sebaliknya, isi dengan air paip yang panas.

Apabila dada ayam dimasak dan disejukkan, anda akan perlu untuk dipotong mereka jalur. Salad sayur-sayuran yang membahagikan kepada empat bahagian yang sama ke dalam pinggan berasingan yang empat, dan kemudian lapisan jaluran ayam merentasi masing-masing. Akhirnya, hujan renyai baki cawan lepas basting sos (bahagian yang tidak disentuh oleh ayam!) merentasi semua empat salad. Garnish setiap plat dengan hirisan oren dan Hirisan avokado, dan menikmati!

Bahan-bahan ini akan mudah menjadi empat orang:

4 ayam payudara besar, dimasak dan potong jaluran
1 boleh anda jenama kegemaran sup tomato yang diringkaskan
3 ulas daripada bawang putih, dihancurkan
1/2 cawan minyak pilihan anda (kacang, sayur-sayuran atau dara)
2 camca besar cuka
1 sudu besar kicap
1 sudu besar halia tanah
1 1/2 camca besar gula perang
2 avocados yang besar, dikupas dan dihiris
2 buah oren besar, dipotong kepada ketulan kecil
24 auns campuran sayur-sayuran hijau

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *