Bravado Nursing Bra – satu kejayaan yang dikongsi

Bravado Nursing Bra – satu kejayaan yang dikongsi

Kisah kejayaan Reka bentuk Bravado, sebuah pemimpin dunia dalam coli jururawat industri, adalah satu perbuatan yang sukar untuk mengikuti. Dari batasan kediamannya di meja dapur, dua wanita muda dibangunkan yang pertama leopard cetakan bra, yang kini dipanggil Bravado asal Nursing Bra. Coli yang dijual dari but kereta yang menjadi begitu popular bahawa tidak lama lagi sampai ibu kejururawatan lain sehingga pakar-pakar kesihatan dan pakar-pakar mula mencadangkan produk tersebut kepada masyarakat seluruh kejururawatan. Dengan generasi akan datang dalam fikiran, Bravado terus memberi maklumat, sokongan dan pelbagai kaedah untuk datang dengan produk-produk inovatif yang benar-benar sesuai dengan keperluan penyusuan ibu kejururawatan.

Produk-produk di bravado menjalani ujian memakai sistem-sistem untuk memantau setiap perubahan dalam kejururawatan ibu kerana dia perubahan saiz dan bentuk seluruh proses kejururawatan beliau. Ujian ibu pergi ke pejabat syarikat setiap hari dan input akan dikumpul bagi pangkalan data. Suap balik daripada pengguna begitu juga disimpan untuk tujuan menyediakan satu barisan produk yang bercakap tentang standard kualiti untuk kesihatan payudara yang baik. Daripada sumber-sumber ini, produk-produk baru dan Inovasi diperkenalkan di pasaran untuk lebih baik menyokong keperluan penjagaan yang terbaik untuk mommies penyusuan susu ibu di dunia.

Bersama-sama dengan matlamat syarikat untuk menggalakkan wanita keyakinan seluruh keibuan, fokus pada kekuatan produk penyediaan kecemerlangan, semua kemudahan dan perkhidmatan yang anda inginkan dari hotel kekal kukuh. Produk Reka bentuk bravado membuktikan kualiti yang menawarkan sokongan yang luar biasa untuk payudara yang sihat. Garisan-garisan tersedia di pasaran termasuk:

· Bra kejururawatan yang asal
· Bra kejururawatan kebahagiaan
· Bra masa kejururawatan
· Silk badan lancar Nursing Bra
· Pesona Underwire kejururawatan Bra
· Tangki penting kejururawatan

Semua barang-barang ini datang pada dasarnya ciri yang sama dengan variasi tertentu pada reka bentuk tertentu. Lazimnya, fabrik dibuat dari bahan kapas yang lembut, anjal dan nyaman memberi keselesaan yang pergi dengan perubahan payudara semasa bersalin dalam kejururawatan. Luas di bawah payudara band menyokong perubahan bentuk dan membenarkan memudahkan pergerakan. Bahagian tali Simpan bra dan payudara di tempat. Pad buih Sembunyikan puting dan payudara pad. Mudah untuk membuka klip itu jatuh ke bawah cawan membolehkan akses penuh bayi susu ibu. Reka bentuk yang terperinci seperti underwire yang menyokong saluran memberi bentuk payudara yang hebat dan mengangkat tanpa menolak. Lancar gaya menjamin underclothing yang hampir tidak kelihatan. Dengan saiz yang berbeza dan warna-warna menarik yang disediakan, kejururawatan ibu boleh memakainya sepanjang hari dan malam semua pada anyplace bila-bila masa.

Sudah hari-hari apabila memakai coli tidak boleh menjadi cara yang paling mudah dalam penjagaan bayi seperti payudara yang kendur dan ketidakselesaan akan aduan biasa. Dengan kelahiran Bravado Nursing Bra, penjagaan ibu-ibu boleh sekarang menikmati pengalaman kejayaan penyusuan susu ibu dan memupuk ikatan beliau menetapkan dengan bayi yang baru lahir beliau semasa proses kejururawatan ini. Syarikat memahami cabaran-cabaran yang setiap ibu kejururawatan melalui dan komited untuk menyokong beliau setiap langkah perjalanan seperti yang dia perjalanan ke arah keibuan. Kejayaan bravado yang datang bukan sahaja dari produk-produk berkualiti yang dihasilkan oleh mereka tetapi daripada ibu kejururawatan yang berpuas hati di mana-mana yang berkongsi kejayaan mereka sendiri dengan Bravado Nursing Bra.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *