Bowflex senaman untuk lelaki yang mudah dibuat

Bowflex senaman untuk lelaki yang mudah dibuat

Adakah anda mempunyai Bowflex dalam Laman Utama gim tetapi tidak tahu apa-apa senaman Bowflex yang baik untuk lelaki? Jika ya, di sini adalah beberapa helah yang perlu diingat apabila melakukan latihan dan senaman bowflex pertama anda mencipta.

Times mungkin kedengaran menakutkan, dan anda mungkin berfikir ia adalah mustahil untuk mendapatkan badan anda ke dalam bentuk yang diingini. Dengan beban kerja yang besar dan kehidupan yang sibuk, anda tidak benar-benar mempunyai masa untuk bersenam. Walaupun jika anda memulakan apa-apa, anda boleh dengan cepat menyelesaikan potensi untuk meneruskan. Masalahnya ialah bahawa anda tidak tahu teknik yang betul untuk masuk ke dalam tabiat, dan begitu anda perlukan panduan, seseorang memberitahu anda teknik-teknik yang betul untuk membangunkan kemahiran anda. Anda perlukan seseorang untuk memberitahu anda cara untuk menghilangkan berat badan tambahan, supaya anda mendapat bentuk badan yang betul. Program-program latihan yang kami telah bekerja cukup baik untuk ramai orang yang kini menikmati senaman mereka.

Ambil contoh daripada orang yang mula dan terus menolak badannya ke had. Orang ini akan memulakan serta, tetapi secara beransur-ansur akan melihat penurunan dalam model latihan. Terdapat kemungkinan yang kuat bahawa model latihan yang akan turun naik, perbezaan yang tidak baik jika anda merancang untuk bersenam secara teratur. Ini boleh membawa kepada kekurangan tetap berminat senaman harian. Ini adalah satu fenomena yang semulajadi; Apabila anda memulakan latihan, anda akan menikmatinya selama beberapa hari, tetapi selepas selepas beberapa ketika latihan ditinggalkan dengan hanya “kerja. Apa yang anda perlukan di sini adalah beberapa Bowflex latihan dan orientasi kitaran latihan yang betul.

1. Tentukan matlamat anda:
Adakah anda mahu untuk mendapatkan jisim atau kurangkan lemak? Adakah tujuan anda untuk kelihatan seperti Arnold bulan depan atau untuk memotong dan menunjukkan apa yang tersembunyi di bawah beberapa pound tambahan? Soalan-soalan ini adalah kritikal apabila anda bermula untuk memastikan anda tidak menyebelahi objektif anda.

2. Berapa banyak ruang yang anda ada?
Adakah anda mempunyai sebuah bilik seluruh atau anda perlu melatih di ruang tamu? Ini adalah penting apabila merancang senaman anda untuk menentukan latihan anda akan dapat melakukan.

3. Membaca beberapa rencana kecergasan:
Jika mendapatkan dalam bentuk adalah penting untuk anda, anda perlu mengambil sedikit masa untuk belajar lebih tentang subjek (dan jika anda membaca ini, ia adalah satu permulaan yang baik:). Dengan kerap membaca tentang exercices yang berbeza dan senaman, anda tidak lama lagi akan mempunyai pertimbangan yang baik semasa membuat senaman Bowflex yang baru.

Terdapat cara lain untuk melaksanakan latihan yang berkesan di rumah, tetapi muslihat ini telah diketahui untuk membawa hasil yang ketara! Akhirnya nasihat terbaik yang saya boleh berikan anda adalah untuk mulakan kecil dan meningkatkan wakil anda dari masa ke masa. Anda boleh mula dengan hanya satu atau dua sesi setiap minggu, dan apabila anda jatuh anda sudah bersedia, bergerak ahoad dan tambah satu lagi!
Mulakan latihan anda sekarang dengan berterusan untuk memuat turun satu pertama anda secara percuma!

Ketahui tip-tip tentang bagaimana untuk mendapatkan yang terbaik daripada Mesin Bowflex rumah gimnasium anda pada.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *