Bootcamp kecergasan di Melbourne

Bootcamp kecergasan di Melbourne

Jika anda sedang mencari untuk menumpahkan mereka pound tambahan atau mencari sebuah badan yang lebih sihat dan tona-up, mencari-Cari lagi daripada Fitstyler. Ya, ia menganjurkan Bootcamps Melbourne yang mengolok kecergasan. Kini cergas telah menjadi lebih mudah dari sebelumnya. Ia bukan lagi kerja-kerja, tetapi agak menyeronokkan aktiviti yang anda ingin lakukan pada anda sendiri. Kem kecergasan ini membantu anda mengekalkan kesihatan anda langkah demi langkah, mencipta tabiat makan yang sihat, menurunkan berat badan dan meningkatkan kekuatan dan stamina yang nyata. Dengan menghadiri Kem ini, anda boleh membakar lemak yang maksimum dan mendapatkan hasil yang maksimum dengan usaha-usaha yang rendah dan kebosanan.

Terletak di Melbourne, Victoria, Fitstyler mendorong orang untuk mencapai matlamat kesihatan dan kecergasan mereka dan kelihatan hebat hanya dengan menghadiri sesi mudah dan penuh keseronokan. Ia menganjurkan beberapa Bootcamps di Melbourne dan menawarkan banyak program kecergasan. Manfaat termasuk penurunan berat badan, kekuatan yang semakin meningkat, kulit bercahaya, lebih banyak tenaga, postur yang baik, kecergasan kardiovaskular bertambah, tona badan, tabiat yang sihat dan pencegahan kecederaan. Matlamat utama Syarikat adalah untuk membantu pelanggan-pelanggan mereka yang menjalani kehidupan yang sihat dan bebas daripada tekanan. Ia membantu mereka yang sedang mencari untuk bersenang-senang cara-cara untuk kekal cergas dan sihat.

Apakah semua atur cara tidak menawarkan Fitstyler?

Fitstyler menawarkan pelbagai jenis program kecergasan untuk orang-orang yang ingin membuat bantahan yang badan dan minda yang sihat. Beberapa program yang paling popular yang dianjurkan oleh ia termasuk Melbourne Bootcamp, ibu-ibu Fitstyler dan Bubs, Fitstyler Fitfood, Fitstyler Fitcorps, Fitmoves latihan peribadi dan Fitstyler FitRun. Program ini direkabentuk mengikut keperluan unik pelanggan-pelanggan mereka. Ia adalah semua tentang bekerja dalam lingkungan had anda. Setiap program menawarkan tahap kecergasan yang berbeza. Anda boleh memilih mana-mana satu daripada mereka bergantung kepada keperluan anda. Bahagian yang terbaik adalah bahawa anda boleh menyertai program-program tesis bila-bila masa. Anda tidak perlu menunggu sesi seterusnya atau Kumpulan bermula dengan.

Bootcamps di Melbourne

Bootcamp kecergasan sesi dijalankan di Melbourne CBD (North Melbourne Bootcamp), Fitzroy Utara (Clifton Bukit Bootcamp), Northcote (Thornbury Bootcamp), Richmond (South Yarra Bootcamp), Melbourne (Fawkner Park Bootcamp), Fairfield (ketika Bootcamp), Carlton (Parkville Bootcamp), Williamstown Bootcamp, dan Altona (Laverton Bootcamp). Kem ini terdiri daripada latihan berasaskan selang dan sebilangan berbagai aktiviti dan peralatan. Sebagai contoh, tinju, bola berat tangan, bola perubatan, rintangan band latihan, latihan berasaskan pengelakan, latihan berasaskan ketangkasan, halangan mini, kon kerja dan badan berat senaman.

Bahagian yang terbaik adalah bahawa anda mengalami berada dalam Kumpulan yang berbeza bagi waktu yang tertentu seperti berjalan kaki, berjoging, pelari, dan pelari pecut. Dengan cara ini anda boleh bekerja pada tahap kecergasan anda. Kelas Bootcamp ini membuat anda bermotivasi untuk mencapai matlamat kecergasan peribadi anda. Anda boleh melindungi diri anda daripada beberapa penyakit berbahaya seperti darah, penyakit kardiovaskular, serangan jantung, kencing manis dan osteoporosis.

Bagaimana untuk mendapatkan didaftarkan dalam sesi Bootcamp Kecergasan?

Untuk menyertai kelas-kelas kecergasan Melbourne, hanya lawati laman web mereka dan berhati-hati melalui program-program lain yang ditawarkan oleh mereka. Anda juga boleh Cari mengikut lokasi. Hanya mengesahkan penyertaan tarikh, lokasi sesi, times, dan kekerapan. Mengisi borang debit langsung dan keahlian anda dan hantar mereka. Sebaik sahaja dokumen-dokumen ini diterima oleh Fitstler, anda ditempah dan menyertai kelas-kelas kecergasan. Anda boleh menghantar dokumen anda atau hanya memberi mereka panggilan untuk mengetahui tentang keseluruhan proses. Berita baik adalah bahawa ia kini menganjurkan sesi Bootcamps percuma sehingga 5 Disember 2010. Anda boleh hadir kelas ini dan membuat keputusan untuk diri sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *