Boleh vitamin dan mineral meningkatkan saiz zakar – sesetengah lelaki berkata, Ya

Boleh vitamin dan mineral meningkatkan saiz zakar – sesetengah lelaki berkata, Ya

Lelaki apa tidak ingin zakar yang lebih besar? Walaupun terdapat beberapa pembedahan dan prosedur-prosedur yang mahal yang boleh meningkatkan panjang zakar, mereka semua termasuk risiko. Vitamin, Walau bagaimanapun, adalah selamat, dengan harga yang berpatutan dan sesetengah lelaki sebenarnya mendakwa telah melihat peningkatan pertambahan saiz zakar selepas menggunakan vitamin tertentu zakar. Walaupun penjagaan kesihatan profesional ambil perhatian bahawa vitamin dan mineral tertentu boleh memberi manfaat kepada saiz keseluruhan zakar.

Sesetengah lelaki laporan mengalami peningkatan zakar saiz antara ¼ “hingga 1” menganjak ke atas satu tempoh untuk beberapa bulan.

Lelaki ini laporan khusus vitamin dan mineral yang digunakan sebagai crème yang dan disapu terus ke kulit zakar. Nampaknya tempoh permohonan harian secara langsung berkadar untuk meningkatkan saiz sebagai orang-orang lelaki yang memohon zakar vitamin/mineral jumlah bulan mengalami hasil yang lebih baik.

Adalah peningkatan saiz zakar kemalangan?

Kebanyakan lelaki melaporkan bahawa mereka telah membeli sebuah crème khusus zakar untuk tujuan lain, termasuk: kering kulit zakar, kehilangan sensitiviti zakar dan/atau untuk zakar yang jengkel dan isu zakar bersama yang lain. Menghairankan beberapa orang-orang yang gembira untuk mengetahui bahawa menggunakan produk khusus zakar menyebabkan saiz zakar meningkat.

Apa zakar khusus vitamin dan mineral yang digunakan sebagai Crème yang?

Vitamin E dan mentega Shea: mentega Shea pelembap mewah dan emollient yang dikenali dengan kelembapan kulit dan dermatologi kesan penyembuhan. Dengan menggalakkan kulit kesihatan dan keanjalan mentega Shea boleh membantu “gemburkan” kulit zakar yang membenarkan bagi untuk besarkan saiz zakar. WebMD, Vitamin E “telah digunakan untuk meningkatkan fungsi ketegangan” dan boleh memberi manfaat kepada pertumbuhan zakar.

Vitamin B5: Membantu mengekalkan fungsi zakar yang sihat, dan diwajibkan untuk metabolisme sel zakar. B5 bukan sahaja membantu menjaga zakar yang sihat, tetapi ia juga akan mengekalkan sel-sel zakar yang sihat. Menurut Allnaturalecures.com, B5 “meningkatkan kecergasan, wad jangkitan, dan kelajuan pemulihan daripada kesihatan. Ia membantu mengekalkan pertumbuhan normal dan pembangunan sistem saraf pusat. Vitamin ini menghalang penuaan pramatang. “Pertumbuhan sel-sel dan fungsi yang disediakan oleh B5would menjadi mandatori untuk mengalami peningkatan saiz.

L-Arginine: Mineral ini “telah digunakan sebagai rawatan untuk mati pucuk,” menurut Wikipedia. Enzim ini berlaku secara semula jadi dalam tubuh manusia dan membenarkan aliran darah dengan membenarkan kapal-kapal untuk “berehat” dan berkembang. Meningkatkan aliran darah ke kawasan yang mungkin dapat membantu dalam meningkatkan saiz zakar. Arginine adalah hadir dalam kebanyakan resipi “natural Viagra”, dan yang dikenali untuk membantu menggalakkan pertumbuhan otot.

Acetyl L Carnitine: Carnitine adalah neuroprotective dan ditetapkan untuk membantu dengan kecederaan saraf. Carnitine juga menangguhkan proses penuaan dengan mengekalkan saraf yang berfungsi dengan betul. Menurut Wikipedia Bahasa Melayu, luar Malaysia telah membantu penghidap Peyronie’s dengan menghapuskan “kelengkungan zakar dan mengurangkan kesakitan dan plak saiz untuk lelaki yang mencari rawatan untuk penyakit Peyronie mereka awal dan mempunyai kecacatan kelengkungan rendah.” Peyronie’s adalah sejenis penyakit yang menyebabkan lenturan atau curving zakar zakar. Ternyata luar Malaysia menyediakan faedah-faedah yang membantu luluskan zakar dan feasibly boleh juga menyumbang kepada peningkatan keseluruhan panjang.

Produk apa pula lelaki ini menggunakan dan mengapa ia tidak digalakkan untuk meningkatkan saiz zakar?

Produk ini bahawa orang-orang ini digunakan, minyak lelaki Man1, (walaupun feasibly mana-mana produk khusus zakar yang mengandungi bahan-bahan tertentu akan bekerja) tidak dipromosikan secara khusus untuk meningkatkan saiz zakar. Ramai lelaki telah menggunakan produk ini untuk menangani isu kesihatan zakar asas lain, seperti: mati pucuk, kehilangan sensasi, kulit zakar kering dan/atau zakar melengkung (antara lain).

Pelanggan ramai yang telah berjaya dirawat isu zakar bersama beberapa juga melaporkan saiz zakar bertambah. Pengeluar produk ini adalah menyiasat tuntutan, Walau bagaimanapun, mereka tidak bersedia untuk menyokong tuntutan pada masa ini. Pada masa ini, “penyelidik akan meneliti tuntutan ini untuk melihat jika terdapat kesahan apa-apa.” Dalam pada itu, Walau bagaimanapun, sesetengah lelaki mempunyai telah mengalami manfaat yang mereka tidak jangkakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *