Boleh Skateboards lengkap dilihat sebagai jawapan kepada obesiti kanak-kanak?

Boleh Skateboards lengkap dilihat sebagai jawapan kepada obesiti kanak-kanak?

Boleh selesai skateboards benar-benar membantu kanak-kanak atau bahkan orang dewasa menjadi lebih sihat dan lebih cergas dalam hidup? Ada bukti bahawa skateboards boleh membantu kanak-kanak, remaja dan juga dewasa kekal sihat, secara fizikal dan mental. Boleh guru benar-benar membuat perbezaan dengan memperkenalkan skateboards yang lengkap untuk anak-anak di sekolah? Dengan kadar obesiti kanak-kanak di dua puluh peratus dan meningkat, Adakah ibu bapa mempunyai peluang untuk membuat perbezaan atau Adakah ia sudah terlambat? Ini adalah hanya beberapa soalan-soalan yang kita akan menjawab mengenai kesan skateboards lengkap, sekolah, dan ibu bapa boleh mempunyai perjuangan menentang obesiti kanak-kanak.

Kuda skateboards telah terbukti untuk membantu kanak-kanak, remaja dan juga dewasa penginapan lebih sihat, secara fizikal dan mental. Bukti ada di jalan-jalan kawasan kejiranan, Taman tempatan skate, bahkan di negara-negara anda pertandingan pemotong. Jika anda perasan, bila anda melihat seorang skater atau kanak-kanak Kuda pemotong yang lengkap anda akan melihat bagaimana sihat dan patut mereka benar-benar akan. Itulah bukti fizikal yang Kuda pemotong yang membantu membakar kalori dan membina otot. Adakah anda tahu bahawa sebenarnya Kuda satu selama satu jam sentiasa membakar kalori empat ratus tiga puluh? Malah melakukan helah pemotong mengikat juga boleh sihat mental. Apabila kanak-kanak belajar Menunggang pemotong yang lengkap dan kemudian mula mempelajari helah pemotong, ia menjadikan diri mereka naik cara. Hasilnya, mereka benar-benar mencapai sesuatu dan berasa baik tentang hal itu. Membolehkan ia skateboarding adalah satu cara untuk kanak-kanak untuk mendapatkan senaman yang berkualiti dan mempunyai banyak keseronokan pada masa yang sama muka.

Beberapa sekolah telah mula memasukkan skateboards sebagai sebahagian daripada program pendidikan jasmani mereka sebagai satu cara untuk melawan obesiti. Skateboards Kuda di P.E. membantu kanak-kanak mendapatkan lebih sihat seluruh dunia. Guru-guru meningkatkan dan menyedari bahawa skateboards lengkap membuat perbezaan yang besar dalam Kesihatan. Terdapat sebuah syarikat yang dipanggil Skate Pas yang bergabung dengan sekolah-sekolah di seluruh dunia. Mereka menunjukkan kanak-kanak, guru-guru dan ibu bapa yang skateboards lengkap Kuda membantu membakar kalori, meningkatkan kadar jantung dan membina kualiti otot di kaki, tangan dan sistem kardiovaskular. Sekolah-sekolah walaupun sedar bahawa apabila kanak-kanak mendapat terlibat dalam Kuda skateboards lengkap dalam P.E. bahawa mereka tidak boleh menunggu untuk kembali ke sekolah keesokan harinya. Ini seterusnya telah meningkatkan kehadiran sekolah dan ponteng sekolah di sekolah. Dengan permainan video yang menjaga anak-anak dalam rumah jam dalam sehari, dan kanak-kanak obesiti lebih daripada tiga kali ganda sejak tiga puluh tahun yang lalu, saya percaya ini adalah satu tanda daripada Semua kanak-kanak yang Kuda skateboards mengisi keinginan yang telah berada di dalam mereka selama bertahun-tahun.

Ibu bapa adalah pautan terbesar kepada kejayaan membawa negara kami kadar obesiti kanak-kanak dari dua puluh peratus itu sekarang. Bahkan wanita pertama di Amerika Syarikat ialah menetapkan matlamat untuk membawa itu dua puluh peratus kepada lima peratus. Wanita pertama dan guru-guru tidak dapat melakukannya bersendirian. Ibu bapa perlu lebih terlibat dengan anak-anak mereka. Malah, mereka perlu memastikan bahawa anak-anak mereka minum lebih banyak air daripada adanya dan Gatorade dan susu dan makan lebih banyak buah-buahan dan sayur-sayuran daripada kerepek dan biskut. Jika ibu bapa terlibat dengan lebih banyak dengan anak-anak mereka, dengan melabur dalam beberapa skateboards, ini bukan sahaja membantu mereka lebih sihat tetapi ia akan membawa mereka lebih dekat bersama-sama seperti sebuah keluarga. Dengan dunia hari ini, yang begitu pantas pantas ibu bapa perlu menyedari bahawa anak-anak mereka hanya mahu mendapat perhatian dari mereka. Selain itu, mereka hanya mahu diiktiraf dan dipuji mungkin sekali-sekala.

Semua orang di Amerika Syarikat dan negara-negara lain memahami bahawa kita mempunyai masalah utama dengan anak-anak kita apabila ia datang kepada obesiti. Ia adalah penting untuk menyedari bahawa kanak-kanak obesiti boleh mengalahkan dengan ibu bapa, sekolah, dan skateboards lengkap yang datang bersama-sama. Bukti bahawa Kuda skateboards Menjaga Kanak-Kanak, remaja dan dewasa yang sesuai, adalah semua yang ada di sekeliling kita setiap hari. Skateboards yang lengkap tidak bahawa mahal, terutama untuk apa yang ia boleh lakukan untuk anak anda pada masa hadapan menjadi sihat dan cergas. Malah, harga dua permainan video yang popular anda boleh membeli nama jenama pemotong lengkap yang baru dan masih mempunyai wang baki untuk menghabiskan pada gear pelindung pemotong. Kesimpulannya, ibu bapa perkara yang terbaik boleh lakukan sekarang untuk mendapatkan anak-anak mereka atau pun diri mereka sihat dan sesuai untuk melabur dalam pemotong satu atau dua dan terlibat dengan kanak-kanak atau remaja mereka. Saya percaya bahawa ibu bapa boleh menemui satu jam setiap hari dalam gaya hidup yang sibuk untuk pergi di luar dengan kanak-kanak dan amalan Kuda satu bersama-sama mereka. Seorang ibu atau bapa yang penyayang dan pemotong yang lengkap boleh dan akan membuat perbezaan, tidak hanya dengan kanak-kanak yang obes, tetapi dengan mana-mana tempoh kanak-kanak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *