Boleh Hypnosis membantu anda untuk menambah ketinggian dan tumbuh lebih tinggi?

Boleh Hypnosis membantu anda untuk menambah ketinggian dan tumbuh lebih tinggi?

Anda sedang membaca artikel ini kerana anda ingin meningkatkan ketinggian anda berkembang lebih tinggi tetapi pada masa yang sama sangat ragu-ragu bahawa hypnosis ini boleh membantu anda untuk berkembang lebih tinggi, adalah hak itu?

Anda lihat, Terdapat banyak mitos dan legenda bandar sekitar hypnotism dan ini adalah kerana filem, komik dan realiti menunjukkan yang memperbesar-besarkan kesan hypnotism untuk memberikan beberapa nilai komersial dan hiburan kepada orang ramai. Ini adalah sebab mengapa ramai orang berfikir bahawa apabila anda berada di bawah tidak hypnosis, anda adalah di bawah kawalan hypnotist itu. Hal ini sama sekali tidak benar.

Sebagai hakikatnya, hypnotism sudah kenal pasti bentuk penjagaan holistik dan terapi yang membantu berjuta-juta orang di seluruh dunia untuk menurunkan berat badan, berhenti merokok, menghilangkan kebimbangan, mengatasi kemurungan dan bahkan tumbuh lebih tinggi. Kebanyakan Hospital utama juga mempunyai Jabatan hypno-terapi memberi pesakit yang memilih hypnotism sebagai satu bentuk terapi untuk penjagaan pemulihan dan masalah mereka.

Apabila anda berada di bawah tidak hypnosis, anda berada dalam keadaan jumlah kelonggaran sama seperti apabila anda berada kira-kira untuk tidur atau hanya telah mengisi di pagi hari. Anda berada dalam kawalan penuh Fakulti mental anda dan anda boleh bangun dan berjalan kaki jauh untuk hadir ke mana-mana kerja-kerja lain dengan serta-merta sekiranya anda.

Ia adalah semasa ini separuh tidur setengah bangun Negeri bahawa ahli terapi hypno anda akan cadangkan pemikiran positif ke dalam fikiran bawah sedar anda untuk menyembuhkan diri sendiri, menghilangkan tabiat buruk yang negatif dan ketakutan tidak rasional seperti takut terbang atau takut kepada peperiksaan bahkan tumbuh lebih tinggi dan meningkatkan ketinggian anda dan lain-lain

Jadi bagaimana hypnosis boleh membuat saya tumbuh lebih tinggi untuk meningkatkan ketinggian saya? Well, kita semua tahu bahawa fikiran dan perasaan kita mempengaruhi tubuh kita melalui laluan sistem peredaran darah dan sistem saraf.

Otak kita (minda bawah sedar) berkomunikasi dengan badan kita melalui sistem saraf dengan menghantar impuls saraf ke tisu-tisu sel badan dan mempengaruhi tingkah laku mereka. Otak anda dengan cara ini ialah boleh menjejaskan tingkah laku setiap bahagian badan dengan hujung saraf yang memanjangkan betul-betul ke dalam Sum-Sum tulang anda yang menghasilkan sel-sel putih untuk memerangi penyakit limpa dan nodus limfa, kelenjar sistem endokrin, tulang, otot, organ-organ dalaman, pembuluh darah dan arteri. Dalam erti kata lain, Semua bahagian tubuh yang menakjubkan.

Ini fikiran bawah sedar yang kamu malah mengawal dan mempengaruhi fungsi badan anda walaupun ketika anda tidur seperti pernafasan, rentak jantung, sistem penghadaman dan lain-lain anda. Ini bermakna bahawa seluruh tubuh anda secara literal “wayar” oleh fikiran bawah sedar anda.

Otak anda, yang juga kelenjar yang menghasilkan beribu-ribu bahan kimia dan hormon untuk dilepaskan ke dalam aliran darah anda supaya bahan-bahan kimia ini mengedarkan seluruh badan dan mempengaruhi aktiviti-aktiviti anda pada tisu badan pada peringkat selular. Sel-sel ini dilengkapi dengan pengesan yang menerima bahan-bahan kimia yang dibebaskan oleh otak dan membalas mereka dengan sewajarnya.

Oleh kerana bahagian otak anda begitu menakjubkan dan boleh melakukan keajaiban tersebut kepada badan anda, hypnotism adalah salah satu cara di mana kita boleh sampai ke bahagian otak untuk mengarahkan ia dengan cara yang kita mahu ia berkelakuan atau mencadangkan kepadanya untuk meningkatkan pengeluaran HGH (hormon pertumbuhan manusia) dan IGF (insulin seperti faktor pertumbuhan) dalam usaha anda untuk berkembang lebih tinggi.

Oleh itu, ianya mustahil untuk anda menambah ketinggian anda walaupun anda melepasi usia anda semakin meningkat dan kini seorang dewasa? Baik, dari fisiologi sudut pandangan, berdasarkan Reka bentuk pintar otak manusia, terutama fikiran bawah sedar anda berhubung dengan badan, ia adalah oleh itu pasti dapat mewujudkan pembentukan rawan, menjana pertumbuhan tulang dan otot yang boleh membawa kepada pertambahan ketinggian pada mana-mana umur. Jika anda melakukan beberapa kajian ke dalam perkara ini, anda akan dapat mencari banyak testimoni orang yang tumbuh lebih tinggi dengan bantuan hipnoterapi.

Walau bagaimanapun, kebanyakan orang tidak dapat meneroka kuasa hipnoterapi untuk meningkatkan ketinggian kerana pengambilan terapi hypno baik hal-ehwal yang sangat mahal. Selain itu, anda mungkin tidak akan mendapat keputusan yang anda mahu dengan hanya satu lawatan ke pejabat hypnotist anda dan lawatan berulang akan kos anda banyak wang dan masa.

Sekarang bagi berita baik. Daripada melawat hypnotherapist kehidupan sebenar untuk perundingan, anda kini boleh melakukan hypnosis sendiri dalam keselesaan rumah anda sendiri dengan skrip hypnosis yang dirakam di CD, DVD dan MP3 format bila-bila masa yang anda mahu. Ini boleh menjimatkan banyak masa dan wang sekiranya anda tidak hypnosis terapi untuk membantu anda untuk menambah ketinggian anda berkembang lebih tinggi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *