Boleh herba Fiberblend membunuh parasit

Boleh herba Fiberblend membunuh parasit

Jika anda membaca artikel ini, anda mungkin sudah mengesyaki bahawa parasit mengintai di tubuh, merompak anda kecergasan dan menjejaskan kesihatan anda. Anggaran yang diperolehi dari penyelidikan saya adalah dari 50% hingga 85% daripada orang-orang di Barat mempunyai sesetengah parasit, dan banyak yang tidak dapat dikesan. Formula herba serat yang boleh membantu dalam menghilangkan pelawat-pelawat yang jahat?
Apa itu parasit?
Parasit usus ialah organisma biologi yang hidup di dalam diri kita dan menggunakan kami untuk mengekalkan kehidupan. Mereka sap kami nutrien dan makanan untuk berkembang dan berkembang – atas perbelanjaan kami. Parasit yang menjangkiti manusia adalah lebih meluas daripada ramai di antara kita menyedari. Sering kita tidak sedar pun kewujudan mereka selama bertahun-tahun sehingga mendapat tanah jajahan yang begitu besar ia mula menjejaskan kesihatan kita.
Berikut adalah beberapa parasit yang mungkin mengintai di usus anda sekarang!.
· Pinworms
· Hookworms
· Roundworms
· Tapeworms
· Fluke hati
· Giardia
· Entamoeba histolytica
· Cryptosporidium
· Toxoplasma

Bagaimana anda tahu jika anda mempunyai parasit?
Kami Senaraikan beberapa tanda-tanda yang mungkin disebabkan oleh parasit dalam badan anda.

· Alahan
· Anemia
· Sembelit
· Cirit-birit
· Gas dan kembung perut
· Pucuk imun
· Gementar
· Lepuh
· keresahan
· Lingkaran hitam di bawah mata
· hiperaktif
· basah katil
· sakit kepala
· gerak kelopak mata
· hidung berdarah

Apa yang perlu dilakukan tentang parasit?
Sesetengah parasit adalah amat sukar untuk menghapuskan. Mujurlah, ini adalah jarang berlaku. Lebih umum yang boleh sering dihapuskan dengan usus yang baik dan herba yang membersih. Dalam mana-mana, rotting tinja tua adalah tidak baik untuk kesihatan anda. Terdapat satu keadaan yang dipanggil “autointoxication” di mana badan anda reabsorbing toksin melalui dinding usus besar yang harus dihapuskan. Apendisitis adalah tanda-tanda usus yang melimpah. Lampiran yang direka untuk memproses bahan-bahan toksik. Apabila ia mendapat terbeban ia pecah. Masalah dengan hati datang dari kolon yang terbeban. Ini adalah baris kedua Pertahanan bagi mater yang asing di dalam badan. Mengekalkan usus besar dalam keadaan yang baik akan mengurangkan banyak kemungkinan kerosakan anda organ-organ lain.
Fiberblend herba dan parasit
Dengan 17 herba yang berbeza, direka untuk Rekondisi usus besar, menghapuskan bahan buangan, dan membuang usus parasit, ia adalah pembersih usus yang lengkap. Walaupun banyak produk mempunyai Psyllium boleh bagi gentian, kebanyakan kehilangan herba penting untuk membaiki kerosakan yang telah dilakukan. Berkenaan parasit, herba berikut dalam herba fiberblend adalah sebahagian daripada formula dan khusus membantu penghapusan parasit.
· Shavegrass membunuh telur parasit.
· Badan Black Walnut membuang dan membunuh parasit.
· Pumpkin Seed membunuh parasit.
· Violet daun membantu menyingkirkan badan parasit.
Apa lagi yang anda boleh lakukan?
Selain daripada yang menyeluruh pembersihan usus untuk menghapuskan parasit dan mengalih keluar mereka berkembang dalam persekitaran, berikut adalah beberapa tips.
§ Basuh semua buah-buahan dan sayur-sayuran. Mengikis daripada mana-mana lilin sebelum basuh.
§ Benar-benar masak daging dan ikan.
§ Minum air tulen.
§ Amalan kebersihan diri yang baik.
§ Menjaga persekitaran hidup anda bersih.
§ Tidak barefoot berjalan di tanah yang lembab, hangat atau semasa bekerja di Taman.
§ Mengelakkan menelan atau meminum air semasa berenang di mana-mana. Elakkan renang jika luka atau kudis yang terbuka sekarang.
§ Jika haiwan peliharaan akan penuh dengan parasit, de-worm dan simpan di luar.
§ Jika terlebih guna antibiotik. Mengurangkan bilangan bakteria mesra di dalam kolon membolehkan percambahan parasit.
§ Menggunakan lebih banyak ulas dengan setiap hidangan. Menambah ulas beberapa makanan akan membantu membunuh telur dari parasit di dalam saluran usus. Ulas yang ditambah kepada kopi atau teh herba menambah rasa lebih baik.

Sebagai pembersih kolon, herba Fiberblend telah wujud selama lebih 20 tahun, dan telah membantu berjuta-juta orang. Sebaik sahaja anda bersih usus lama reput perkara dan mendapatkan parasit keluar, anda mencipta persekitaran yang Rockers bloodsuckers ini. Kemudian anda boleh hidup lama meriah!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *