Boleh anda menghilangkan Cankles – kebenaran tentang Cankles

Boleh anda menghilangkan Cankles – kebenaran tentang Cankles

Boleh anda menghilangkan cankles? Jika anda seperti saya yang anda mempunyai lemak pergelangan kaki, ini mungkin adalah satu soalan yang sangat penting untuk anda.

Saya cuba untuk tahun-tahun kehilangan cankles saya. Saya cuba Diet kebuluran dan susu Diet kuih walaupun Diet (yang tidak yang buruk tetapi tidak dapat melakukan apa-apa benda untuk cankles saya). Saya menyertai gimnasium dan mengupah jurulatih, yang tidak bekerja.

Saya pergi ke doktor yang sama ada memberitahu saya bahawa ini adalah hanya cara yang badan saya ini atau cuba untuk jual saya beberapa pembedahan yang mahal yang tidak terjamin walaupun untuk menyingkirkan pergelangan kaki saya lemak. Itu terdapat dalam pemakanan dan pakar Akupuntur ini. orang-orang yang kedua-dua pengalaman yang menarik tetapi tidak membantu saya.

Apabila saya bertemu seseorang yang mempunyai beberapa jenis kepakaran yang diubah walaupun sedikit berkaitan dengan isu-isu kesihatan saya akan meminta mereka – boleh anda menghilangkan cankles? Kebanyakan tidak mempunyai idea apa yang saya walaupun telah bercakap tentang.

Itu kawan sepupu saya yang memberitahu saya tentang satu program yang direka khusus untuk menyingkirkan cankles (kadang-kadang dieja kankles). Ini datang pada masa Bilakah saya hampir keseluruhannya telah menerima hakikat bahawa saya hanya akan mempunyai lemak pergelangan kaki untuk baki hidup saya. Bahawa saya telah pergi ke perlu di mana panjang seluar dan pelik Kasut selama-lamanya.

Saya melihat ke atas program ini di laman web dan melakukan sedikit penyelidikan di atasnya. Ia datang dalam bentuk E Book yang boleh dimuat turun dan hanya kos kira-kira empat puluh ringgit. Saya masih ingat memikirkan bahawa ia tidak kos cukup mempunyai apa-apa maklumat yang baik di dalamnya. Dan bagaimana sebuah buku yang pendek akan membantu saya? Tidak perlu saya mengambil pil atau hooking elektrod untuk kaki saya atau sesuatu?

Saya membelinya kerana ia adalah murah, dan ia mempunyai wang kembali jaminan dan tidak mempunyai apa-apa untuk kehilangan. Saya perlu mengatakan bahawa buku empat puluh dolar sedikit mengubah hidup saya. Ia dijawab dengan keluar ragu-ragu bahawa Ya yang anda boleh menghilangkan cankles.

Terdapat tiga punca utama cankles dan kesemua mereka perlu ditangani dalam konsert bagi berkesan menghilangkan daripada mereka. Cankles bukan masalah ‘lemak’. Mereka adalah masalah peredaran, pemakanan dan kecergasan darah.

Apabila saya melihat kecergasan saya tidak bermaksud dalam erti triathlete yang marathoner satu atau apa-apa. Apa yang saya belajar ialah bahawa terdapat berpuluh-puluh otot-otot kecil di kawasan buku lali dan ini perlu dilaksanakan. Maka terdapat keperluan untuk dimasukkan ke dalam badan anda jenis makanan yang khusus membantu peredaran darah yang betul. Bila ini semua dimasukkan bersama-sama dengan cankles yang hilang.

Seolah-olah mudah tidak ia? Baik ia dan ianya tidak. Tidak terdapat cara yang saya telah dapat membezakan maklumat ini dengan panduan ini atau program atau apa sahaja yang anda mahu untuk memanggilnya.

Saya telah cankle percuma untuk lebih tahun kini. Setelah bertahun-tahun bertanya boleh anda menghilangkan cankles dan mencari tinggi dan rendah untuk penyelesaian, ia adalah sebuah buku kecil yang mengajar saya bagaimana untuk pergelangan kaki yang normal lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *