Boleh anda masih membuat wang yang menjual Herbalife

Boleh anda masih membuat wang yang menjual Herbalife

Syarikat Herbalife telah dilancarkan di Beverley Hills California pada 1980 Bilakah pengasas Mark Hughes mula menjual produk kesihatan ini di tempat duduk belakang dan but keretanya. Lebih dua tahun kemudian, Herbalife telah mengambil dunia oleh ribut dan pergi antarabangsa. Pada tahun 2008, Herbalife telah mencapai lebih daripada $3 bilion jualan tahunan, dan terus menetapkan jualan rekod walaupun sehingga hari ini, dengan lebih 5000 kakitangan dan lebih daripada 1.8 juta pengedar bebas di seluruh dunia menjalankan perniagaan di negara-negara yang lebih 66.

Herbalife menawarkan pelbagai jenis produk pemakanan. Produk-produk mereka mempunyai berikut yang besar dan orang-orang yang memuji keputusan, dan gunakan mereka jujur. Syarikat ini juga adalah sebuah syarikat awam, yang sentiasa utama ditambah apabila melihat rangkaian pemasaran Syarikat untuk menyertai.

Produk-produk

Produk Herbalife adalah kesihatan yang terkenal dan Kesihatan jenama yang juga menawarkan peluang perniagaan MLM yang kepada mereka yang berminat untuk menjual produk mereka. Mereka telah menetapkan diri mereka sebagai peneraju perniagaan rumah dengan satu talian yang baik penjagaan, pemakanan, dan produk-produk pengurusan berat badan.

Produk Herbalife utamanya adalah campuran Shake pemakanan Formula 1 mereka, dan sebuah kompleks multivitamin. Bilik-bilik ini juga menawarkan satu garis penjagaan kulit, dan produk-produk pengurusan berat badan. Herbalife mempunyai kawalan kualiti yang ketat dan prosedur-prosedur untuk menyelia pengeluaran produk mereka. Bahan-bahan mentah (termasuk bahan-bahan botani) diperolehi daripada pembekal-pembekal yang dihormati di seluruh dunia dan semua produk adalah dilabelkan mengikut peraturan-peraturan FDA di Amerika Syarikat.

Peluang perniagaan

Jika anda sedang mempertimbangkan menjadi pengedar Herbalife, anda mungkin berminat dengan maklumat ini. Di sini adalah gambaran singkat pelan pampasan yang disediakan oleh Herbalife.

Jika anda membuat keputusan untuk menjadi pengedar Herbalife, anda perlu membayar untuk kos terlebih dahulu untuk kit pengedar anda, dan anda akan mendapatkan bekalan produk pada harga diskaun. Anda kini mampu untuk membentangkan peluang dan produk kepada orang lain. Dari apa yang saya faham teknik-teknik jualan yang digunakan oleh kebanyakan pengedar yang lebih sejajar dengan pelan pemasaran MLM sekolah lama. Bagi pihak rumah contoh produk, risalah, dari mulut ke mulut, menulis Senarai keluarga dan rakan-rakan. Kemungkinan besar akan ada mesyuarat mingguan yang diadakan di bandar anda, yang anda mungkin ingin hadir supaya anda boleh mempelajari lebih lanjut tentang produk dan peluang anda.

Apabila anda menjadi pengedar Herbalife, anda akan mula sebagai asas “pengedar”. Terdapat kira-kira 14 tingkat yang berbeza dalam struktur Herbalife. Semua orang bermula di peringkat bawah. Anda mendapat wang dari jualan peribadi dan peratusan jumlah downline anda. Sebagai pengedar baru matlamat anda adalah untuk bekerja cara anda sehingga peringkat Presiden 50 k.

Cadangan saya:

Herbalife telah berkuat kuasa dalam industri ini selama lebih 25 tahun, jadi jika anda mencari sebuah syarikat yang stabil, maka ini boleh menjadi pilihan yang baik untuk anda.

Barisan produk Herbalife adalah produk kesihatan yang berkualiti. Bagi mana-mana usahawan ingin berjaya dan membuat wang dalam Herbalife yang anda perlu belajar bagaimana untuk memasarkan perniagaan anda secara berkesan. Terdapat banyak lain-lain produk kesihatan luar sana yang akan bersaing bagi pangkalan pelanggan yang sama. Jika anda ingin belajar bagaimana untuk memasarkan dan menarik pemimpin berkualiti untuk perniagaan Herbalife MLM anda melawat laman web dan blog untuk maklumat lanjut saya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *