Bola biru

Bola biru

Apakah bola biru?
Bola biru atau vasocongestion disebabkan apabila darah mengalir ke kemaluan seorang lelaki selepas yang membangkitkan untuk masa yang lama dan tidak dapat dikeluarkan. Sensasi adalah seperti cramp aching, sakit dan kesakitan di zakar dan kawasan kemaluan. Aching ini adalah disebabkan kerana darah adalah sesak di kemaluan dan tidak dapat keluar kerana pembebasan seksual atau orgasme, telah berlaku. Bola biru jangka muncul kerana zakar dan betina kadang-kadang bertukar hue yang bluish kerana darah yang berlebihan yang bengkak di kawasan.
Boleh mencederakan bola biru zakar saya?
Walaupun bola biru menyakitkan, aching yang sama ada tidak lama lagi akan lulus atau boleh menarik nafas lega dengan melancap jika tidak ada rakan yang sanggup. Bola biru tidak akan memudaratkan kemaluan dalam apa jua cara dan yang biasa seperti ereksi. Jarang keadaan berlangsung selama jam atau bahkan hari, dan jika ini berlaku ia adalah penting untuk berjumpa doktor segera kerana sesuatu yang lain yang mungkin salah.
Bagaimana saya menyingkirkan bola biru?
Cara yang paling mudah untuk menyingkirkan bola biru adalah untuk ejaculate. Jika anda tidak dapat ejaculate, tidak perlu bimbang, kesakitan akan reda dalam sejam atau dua, namun kadang-kadang ia boleh mengambil masa lebih lama. Ada cadangan lain untuk mendapatkan beberapa keselesaan kepada zakar anda jika anda mengalami bola biru. Berbaring rata pada anda kembali boleh mengelakkan ketidakselesaan, juga icing kawasan atau mengambil botol yang boleh membantu, juga. Ada pakar juga mencadangkan senaman ringan boleh membantu dengan mendapatkan darah mengalir ke kawasan-kawasan badan yang lain.
Perkara yang penting untuk diingati adalah bahawa bola biru tidak berpoligami untuk memeras ugut rakan ke Main seks atau persetubuhan, jika mereka tidak sanggup. Keadaan ini, walaupun tidak selesa, tidak akan menyakiti anda dalam jangka panjang dan akan pergi sendiri. Jika anda masih tidak boleh menggoncang perasaan yang membangkitkan, rujuk kegemaran dewasa majalah atau video dan botol minyak pelincir anda dan mempunyai beberapa satu pada satu-satu masa. Anda dan zakar anda akan berasa lebih baik dalam masa yang singkat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *