Bola biru – mitos atau fakta?

Bola biru – mitos atau fakta?

Selepas sesi dipanaskan yang mencapai kemuncaknya di pelepasan tekanan, jadi untuk bercakap, lelaki akan sering mengadu tentang kesakitan di pangkal paha dan betina yang mereka Tetapkan kepada satu keadaan yang dikenali sebagai “biru bola.” Manakala lelaki akan memberitahu sesiapa yang akan mendengar tentang tidak selesa bagaimana masalah ini boleh menjadi, wanita sering menolak isu, melihatnya sebagai tidak lebih daripada berpoligami atau cara untuk tekanan rakan kongsi ke akan lanjut daripada beliau semestinya suka. Walau bagaimanapun, mungkin terdapat lebih banyak kebenaran di sebalik masalah misteri ini daripada memahami wanita; dan lelaki boleh belajar satu perkara atau dua tentang penjagaan zakar dan keselesaan, juga.

Bola biru – fakta atau fiksyen?
Sebenarnya, tidak kira berapa banyak ia kedengaran seperti satu alasan untuk dia pergi sepanjang jalan, ada Ijazah fisiologi kebenaran di sebalik masalah ini dibuat-buat. Apabila seorang lelaki menjadi terangsang, saluran darah menuju ke zakar menjadi diperbesarkan, membolehkan aliran darah meningkat. Di sisi lain, saluran darah yang terkemuka dari kawasan kemaluan menjadi constricted, menghadkan jumlah darah yang boleh mengalir dari kawasan tersebut. Jumlah darah di kawasan sejajar dengan itu meningkatkan saiz zakar dan testicular kawasan, kadang-kadang oleh sebanyak dua puluh lima peratus. Ini, sudah tentu, adalah perlu untuk ereksi berlaku. Tetapi apabila perbuatan ini lengkap, hormon yang dikeluarkan pada isyarat ejakulasi segala-galanya kembali normal. Walau bagaimanapun, apabila seorang lelaki terangsang tetapi tidak mencapai keluaran, ini boleh mengakibatkan rasa dalam rantau ini pelvis yang juga diterangkan sebagai bola biru – atau lebih saintifik, sebagai vasocongestion.

Sekarang bahawa bahagian straightened out, ia adalah masa untuk bercakap tentang apa ini tidak bermakna. Ramai perempuan yang telah mendengar seorang lelaki yang mengadu bahawa beliau berada dalam kesakitan dan bahawa beliau “keperluan” seks untuk ia melegakan. Hal ini tidak, sudah tentu, alasan untuk tekanan seorang wanita, kerana lelaki yang serba lengkap dan mahir dalam cara-cara untuk melegakan tekanan dalam diri mereka. Di antara perkara-perkara yang akan berlaku akibat bola biru adalah seperti berikut:

• Sakit yang teruk, melumpuhkan-perubatan, bola biru telah ditentukan menyebabkan ringan kepada sederhana ketidakselesaan – sakit atau sensasi period atau kenyang di rantau kepada yang. Walau bagaimanapun, sensasi ini seharusnya tidak menghalang seorang lelaki daripada mengenai aktiviti-aktiviti beliau yang biasa, atau daripada memandu pulang ke rumah.
• Kecederaan kekal – walaupun tanpa ejakulasi, hakikat adalah bahawa selepas satu-satu masa, saluran darah zakar akan berehat dan segala-galanya akan kembali kepada normal. Tiada kerosakan kekal pernah dilaporkan akibat vasocongestion.

Menghalang bola biru dan mengekalkan zakar sihat
Lelaki secara umumnya telah socialized untuk mempercayai bahawa apabila mereka menjadi terangsang, mereka perlu ejaculate untuk melegakan tekanan. Manakala siaran ini menyelesaikan masalah itu, ia boleh dijaga dengan mudah melalui melancap, meredakan ketidakselesaan yang disebabkan oleh engorgement berpanjangan. Pada masa yang sama ada tidak perlu bimbang tentang kerosakan yang kekal, kerana masalah yang akan menyelesaikan secara amnya sendiri. Dalam pada itu, menyokong fungsi peredaran darah yang optimum melalui penggunaan formula Kesihatan zakar (profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) mengandungi vitamin C (diperlukan bagi tisu peredaran darah yang sihat) dan L-arginine (asid amino yang berfungsi untuk berehat saluran darah) dapat membantu mengekalkan kesihatan zakar secara keseluruhan dan jus yang mengalir. Di samping itu, pelembab semulajadi seperti mentega shea dan vitamin E boleh memastikan kulit well-lubricated, memastikan bahawa sama ada tekanan dapat dilegakan secara manual atau dengan rakan kongsi, kulit terasa lembut dan lembut dan tahan chafing dan kerengsaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *