Bodylastics kecergasan band – panduan mudah untuk memilih gimnasium rumah

Bodylastics kecergasan band – panduan mudah untuk memilih gimnasium rumah

Ia boleh bahawa, anda sudah Tempahan merancang untuk membeli sebuah gimnasium rumah atau menyertai gimnasium kecergasan. Namun, telah berhenti pendek kerana tag harga yang berat. Kemudian anda perlu layari seterusnya beberapa perenggan yang lalu dan membongkar pengganti kos rendah gimnasium rumah mahal, terkenal.

Syukurlah, terdapat alternatif yang cukup harga rendah dan berkesan untuk latihan peralatan kecergasan menyediakan senaman kecergasan seluruh kekuatan yang mahal. Ia dikenali sebagai, band Kecergasan, dan harga kurang daripada harga yuran bulan ke pusat kesihatan dan kecergasan.

Bukan sahaja kos peranti ini untuk kesihatan badan yang lengkap dengan ketara ditolak, tetapi, penjimatan benar-benar membiak jika anda berfikir tentang masa yang disimpan selain gas yang tidak sia-sia dengan perjalanan ke bersenam Pusat. Kemudahan, harga, prestasi dan keberkesanan membuat kecergasan band alternatif yang berdaya maju untuk rutin latihan rumah mana-mana.

Jika anda bandingkan semua gimnasium rumah popular dan mesin-mesin di pasaran bersenam hari anda mungkin mendapati bahawa kecergasan band mempunyai beberapa kelebihan yang cukup kuat. Manakala produk kecergasan-Mesin dengan berkesan akan bekerja otot-otot anda, mereka telah mempunyai beberapa kelemahan bagi pengguna yang mementingkan kos.

Mari kita telah melihat beberapa popular exercisers rumah disediakan semalam:

Bowflex–

Salah satu model Bowflex yang lebih berkesan pada masa kini yang diiklankan adalah Bowflex muktamad 2 rumah gimnasium. Maaf berkata, produk itu bayaran di bawah dua puluh lima ratus ringgit. Ia dilengkapi dengan 310 kg rintangan, sebuah Menara Lat, lampiran kaki, serta seorang pendakwah dedah lampiran.

Dengan gimnasium rumah tertentu ini mereka mendakwa anda dapat melakukan lebih daripada 95 jenis Pusat Kecergasan senaman membina otot. Ini adalah terbesar pelbagai latihan mana-mana gimnasium rumah Bowflex dan bukannya revolusi Bowflex yang akan membolehkan anda melakukan senaman lebih daripada seratus Walau bagaimanapun, kos hanya di bawah $3000.

Tidak kira apa orang fikir, bagi saya, itulah wang yang banyak!

Jumlah gimnasium–

Gimnasium jumlah bergantung atas berat badan anda sendiri dan menggunakan sudut incline untuk meningkatkan ketahanan. Walaupun, anda boleh menggunakan band perlawanan untuk menambah rintangan tambahan kepada unit. Julat harga runcit amat berbeza dari serendah sebagai $1448 untuk $4695 bagi model-model Tempahan tempahan dikeluarkan, Menara kuasa jumlah kemudahan gim/kecergasan.

Setakat ini yang paling banyak diiklankan produk adalah XLS gimnasium yang jumlah. Ini produk tertentu menyediakan rintangan sepanjang jalan 59% daripada berat badan anda dan membolehkan anda untuk melakukan senaman lebih kurang lapan puluh pergerakan.

Band kecergasan Bodylastics–

Pelbagai tiub Bodylastics pada harga serendah $46 untuk seberapa banyak seperti *$ 95 (* itulah bagi theTO sistem Super kuat lelaki Bodylastics).

Semua band Bodylastics dilengkapi dengan jaminan sepanjang hayat kecacatan tiub kecergasan mereka. Peringkat penentangan bermula di 88 paun sehingga 254 pound. Dengan penambahan anchor pintu dan lampiran kaki, yang disertakan dengan sistem Bodylastics, anda akan berupaya melakukan pergerakan senaman Kelab Kualiti bahkan lebih dari 140 kesihatan.

Lagi satu lagi jual band kecergasan adalah hakikat bahawa mereka tidak memerlukan masa persediaan apa-apa pun, ia tidak perlu untuk panduan senaman yang memakan masa, hanya kerana mereka benar-benar bersedia untuk mula menggunakan terus keluar dari kotak.

Di samping itu, mereka akan membekalkan anda dengan majoriti faedah senaman latihan litar jenis gimnasium harga yang tinggi dan apabila anda selesai bekerja dengan mereka anda boleh sekadar membuang mereka di bawah katil anda, ke dalam laci kerja anda, atau mungkin dalam anda mudah membawa beg yang mereka datang dengan.

Setiap bahagian daripada peralatan latihan berat termasuk penggunaan progresif rintangan untuk membina kekuatan, saiz fizikal, dan mengekalkan kuasa. Mengenai berat badan percuma atau mesin berat yang berasaskan unsur rintangan pasti adalah berat tertentu yang anda tinggikan.

Bodylastics kecergasan band produk atau apa-apa jenis kekuatan tiub bersenam, jumlah rintangan datang dari kekuatan tegangan pecah tiub. Berbanding dengan beberat percuma band kekuatan tidak memerlukan penggunaan graviti. Ini boleh menjadi manfaat utama, kerana anda memerlukan bilik ditolak dan anda boleh menyasarkan kumpulan otot dari banyak sudut yang lebih banyak daripada apa yang anda boleh dengan beberat percuma atau dumbells.

Kesimpulannya, mana-mana dan banyak jenis mesin senaman yang akan memberi anda keuntungan yang sangat baik. Walau bagaimanapun, Jangan biarkan hakikat bahawa anda tidak mempunyai banyak wang tunai menghalang anda dari mendapatkan dalam kecergasan fizikal yang baik (ia adalah kebenaran yang malang, yang kadar obesiti di negara setinggi 25%.)

Membuat keputusan hari untuk pergi pada program senaman walaupun ia adalah beberapa perkara yang semudah melakukan tekan tubi setiap hari. Jika kewangan anda membenarkan ia, merenung membeli satu set berkualiti bersenam tiub.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *