Blok bangunan untuk kesihatan tulang berdaftar saham pakar pemakanan keperluan kesihatan tulang atas dia

Blok bangunan untuk kesihatan tulang berdaftar saham pakar pemakanan keperluan kesihatan tulang atas dia

Secara purata, tubuh manusia terdiri daripada 206 tulang dan rawan yang menyokong dan membentuk badan. Hidup tulang rapuh, dan Bilakah ia tidak berat untuk, osteoporosis boleh membangunkan dan menyebabkan peningkatan kecenderungan keretakan. Menurut Ketua pakar bedah, separuh daripada semua rakyat Amerika lebih 50 dijangka alami atau risiko bagi osteoporosis.

Mujurlah, Terdapat langkah-langkah proaktif yang orang boleh menguatkan tulang dan mengelakkan osteoporosis. “Kalsium bersama-sama dengan diet dan senaman adalah di blok bangunan untuk tulang yang kuat, sihat, tetapi mereka tidak cukup,” kata pakar berasaskan Los Angeles berdaftar diet, Carroll Reider. “Ianya juga penting untuk melampaui kalsium semata-mata dan mengandungi nutrien penting lain ke dalam diet yang.”

Reider di atas lima tulang-bangunan nutrien adalah:

• Kalsium membantu membina dan mengekalkan kesihatan tulang yang baik. Dan, sebagai sebahagian daripada diet yang sihat, pengambilan kalsium yang mencukupi membantu mengurangkan risiko osteoporosis.

• Vitamin D adalah vitamin fat-soluble yang membantu tubuh menyerap kalsium. Vitamin D adalah penting bagi perkembangan biasa dan penyelenggaraan tulang dan gigi yang sihat.

• Vitamin K memainkan peranan penting dalam dua protein penting yang didapati dalam tulang-tulang semua.

• Phosphorous didapati secara semulajadi di dalam badan, dengan kira-kira 85 peratus berada dalam tulang. Seperti kalsium, fosforus adalah mineral yang penting untuk kesihatan tulang.

• B vitamin yang penting untuk kesihatan tulang kerana ia membantu mengawal paras homocysteine. Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa tahap homocysteine tinggi mempunyai kesan negatif ke atas kesihatan tulang.

Nutrien lain Sorotan Reider sebagai Pembantu tulang termasuk vitamin E, magnesium, zink, copper, mangan, boron dan vitamin C. “adalah lebih baik untuk cuba mendapatkan nutrien ini daripada diet anda semata-mata, tetapi itu bukanlah perkara yang paling mudah untuk melakukannya,” kata Reider.

Untuk memastikan anda mendapat semua tulang anda keperluan kesihatan, Reider mencadangkan menggabungkan kepakaran strengthener tulang, seperti sifat dibuat OsteoRenew Ultra ke dalam rutin harian anda. Perbandingan Kesihatan tulang tambahan pada drugstores yang mendapati OsteoRenew Ultra menjadi strengthener tulang nonprescription yang lengkap. Dengan lebih banyak tulang-fortifying nutrien daripada mana-mana jenama terkemuka yang lain, bahan-bahan di OsteoRenew Ultra formula unik telah terbukti untuk menyokong Kesihatan tulang dalam kajian-kajian klinikal yang lebih daripada 30.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *