Biru perisai salib dan biru yang sentiasa kompetitif

Biru perisai salib dan biru yang sentiasa kompetitif

Kami sekadar menampung keperluan penjagaan kesihatan apabila ahli-ahli yang sakit. Kami membantu ahli-ahli yang mencegah penyakit dan mengenal pasti masalah sebelum ia menjadi serius. Salah satu cara kami bekerja untuk mencapai matlamat ini adalah untuk menyediakan ahli kami dengan sumber-sumber yang berkaitan dengan kesihatan dan maklumat.

Kesihatan

Dengan salah satu kesihatan yang menyeluruh industri perkhidmatan atur cara.

Rawatan pencegahan

Cadangan-cadangan untuk berjaga-jaga saringan, imunisasi dan kaunseling untuk lagu ahli Cross biru dan garis panduan dalam mencegah Influenza

Program Kesihatan

Program Pengurusan Kesihatan ini menawarkan pendekatan yang inovatif untuk membantu ahli-ahli yang lebih baik menguruskan serius keadaan kronik seperti asma, congestive kegagalan jantung, dan kencing manis. Profesional kesihatan menyediakan ahli dengan pelbagai Kesihatan sumber-sumber pendidikan yang bergantung kepada keadaan dan status kesihatan mereka. Profesional kesihatan yang berfungsi sebagai “Kesihatan jurulatih” motivasi dan menggalakkan ahli-ahli yang mengamalkan tingkah laku yang membawa kepada gaya hidup yang sihat.

Sumber-sumber Kesihatan

Lagu Blue Cross sukacitanya ingin berkongsi maklumat yang berharga dengan anda dan keluarga anda mengenai bagaimana untuk hidup gaya hidup yang sihat. Kami menggalakkan anda untuk melawat “Hidup sihat” Kesihatan sumber senarai dan Kesihatan Artikel bahagian dalam laman web Goodhealthquotes.com untuk mengetahui lebih lanjut tentang kesihatan anda secara keseluruhan. Dengan sumber ini, anda akan dapat mengambil langkah-langkah yang seterusnya dalam hidup kehidupan yang seimbang. Sebagai tambahan kepada maklumat yang hidup sihat, sila hubungi anda hospital tempatan, Kumpulan Perubatan, YMCA, kesihatan dan/atau komuniti Taman dan rekreasi untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan kesihatan tempatan di kawasan anda.

KICK Program

Anak-anak menjaga Kalories adalah percuma caj program bagi ahli-ahli Cross biru lagu yang ingin membantu keluarga-keluarga mereka yang belajar tentang makan secara sihat dan faedah-faedah senaman. Menurut Akademi Pediatrik Amerika, pemakanan yang baik dan senaman adalah cara terbaik untuk menjaga anak-anak yang sihat. Mereka mungkin menghalang obesiti kanak-kanak.

Tawaran Istimewa

Tawaran istimewa ini adalah program yang menyediakan maklumat mengenai pelbagai produk dan perkhidmatan, yang disediakan pada harga diskaun, untuk membantu mereka mencapai matlamat Kesihatan, kecergasan dan kesihatan mereka individu ahli Cross biru lagu.

Syarikat seperti Blue Cross dan perisai Blue mesti kekal kompetitif terutamanya dengan perubahan akan berlaku dalam sistem penjagaan kesihatan. Dengan menawarkan perlindungan yang lebih baik, mereka masih boleh bersaing dengan apa kerajaan akan menawarkan. Terdapat juga isu-isu yang panas sekitar pengguguran dan Medicare yang kerajaan perlu berurusan dengan sebelum apa-apa yang boleh diluluskan. Sebuah syarikat insurans kesihatan boleh mengambil kesempatan daripada apa-apa pasaran kerajaan meninggalkan di belakang.

Sebuah perbadanan yang besar, seperti Blue Cross Blue perisai, boleh memilih untuk menampung kos pengguguran Walau bagaimanapun Pengarah-Pengarah mereka sila. Jika Blue Cross Blue perisai mendapati bahawa kebanyakan pelanggan mereka lebih suka ia akan dilindungi maka mereka boleh berbuat demikian tanpa akibat apa-apa. Jika terdapat lebih konservatif Lembaga Pengarah dan mereka memilih untuk tidak menawarkan perlindungan, maka pelanggan akan bebas untuk tinggal atau meninggalkan. Ia semua bergantung bagaimana syarikat merasakan.

Luar biasa Blue Cross Blue perisai telah digunakan untuk, menawarkan pelan manfaat Medicare. Medicare adalah kawasan yang akan berubah-ubah tetapi sudah mempunyai beberapa pengalaman sebelumnya dengan pengendalian Medicare akan menjadi satu kelebihan yang besar. Senior yang banyak adalah bahawa mereka boleh menyingkirkan beberapa pilihan Medicare bahawa mereka suka yang paling kecewa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *