Biosil: Pencuci dalaman kedutan

Biosil: Pencuci dalaman kedutan

Biosil (termasuk komponen utama yang dikenali sebagai asid orthosilicic) boleh dianggap di dalam kelas vitamin rambut, manakala beberapa keputusan penting berkaitan dengan penambahbaikan garis-garis halus dan kedutan di muka. “Vitamin rambut” yang merujuk kepada suplemen diet seperti biotin, bahawa orang-orang selalu menggunakan untuk meningkatkan pembangunan rambut yang sihat dan seimbang. Biosil, walaupun begitu, hanya tidak membantu rambut, Selain itu mempunyai keputusan yang agak besar pada pengeluaran kolagen dan kulit menjadi baik.

Saya telah disebutkan banyak kali, masing-masing dalam ebook saya dan dalam banyak artikel, jika anda benar-benar keinginan untuk memegang kulit yang mencari muda selama-lamanya dan liang-liang anda, anda perlu melambatkan proses lama semakin dalam. Komponen yang benar-benar penting ini adalah peningkatan pengeluaran kolagen semasa mengurangkan kerosakan yang.

Bertukar keluar, Biosil adalah salah satu makanan tambahan Kesihatan terbaik yang tersedia-ditubuhkan pada analisis-yang boleh meningkatkan kesejahteraan dan rupa bukan sahaja anda rambut, tetapi kulit dan jari kuku, terlalu.

Ia adalah sejenis mineral yang dikenali sebagai silikon, mudah didapati dari faktor-faktor semulajadi foodretailers kesihatan dan dalam talian, tersendiri dan ianya mesti mempunyai jangka panjang yang baik dan anda liang-liang kulit, rambut dan jari kuku.

Ia adalah penting untuk menyedari bahawa walaupun terdapat pelbagai jenis suplemen diet di luar sana yang mengandungi silikon (horsetail silika, silika dan sebagainya.), manusia perlu menukar ini ke dalam satu rantaian butiran silikon yang dikenali sebagai asid orthosilicic.

Ia adalah, pada kenyataannya, orthosilicic asid dalam bentuk silikon yang dikenal pasti dalam Biosil-bahawa kita perlu untuk membangunkan dan mengekalkan kolagen, silikon yang tidak run-of-the-mill. Pemakanan vitamin untuk pertumbuhan rambut, seperti biotin, adalah penting untuk keseluruhan penuaan kulit, rambut dan kuku atur cara. Tetapi Biosil mempunyai keistimewaannya berbanding semua lain biasanya diakui vitamin rambut yang sihat, merangkumi kesan-kesan yang besar terhadap tisu lain dalam badan seperti kulit dan liang-liang.

Masalah adalah… dan ini adalah titik yang utama di sini… penukaran enzim silikon untuk asid orthosilicic mengurangkan kecekapan semakin kita berusia, menghasilkan makanan tambahan yang jenis silikon yang secara amnya tidak berkesan.

Ini adalah sebab mengapa saya hanya menggunakan asid orthosilicic yang preformed dalam jenis tambahan (Biosil), dan mengapa saya menganggap horsetail silika dan lain-lain suplemen pemakanan silikon sebagai satu pembaziran masa dan wang saya.

Betul-betul di sini ialah the bottom line:

Penyelidikan menunjukkan bahawa silikon di Biosil adalah eksklusif dan serta-merta boleh mengukuhkan garis-garis halus dan kedutan. Dalam satu kajian yang diterbitkan dalam Arkib penyelidikan dermatologi, 50 wanita dengan kulit rosak matahari diberikan 10 mg Biosil dan parameter kulit kemudian diperiksa untuk sebarang tambahan yang jelas. Faedah-faedah BioSil dilaporkan dalam kajian ini termasuk:

1. Peningkatan diperhatikan di kedalaman kedutan dan panjang, serta jumlah kedutan.

2. Kulit keanjalan peningkatan dicatat.

3. Penting penambahbaikan dalam kelancaran kulit telah didokumenkan.

Saya telah dinasihatkan Biosil kepada banyak wanita dan agak sedikit telah muncul kembali untuk memberitahu saya bagaimana gembira mereka adalah dengan keputusan. Secara rutin, mereka berkata ia adalah salah satu vitamin rambut terbaik yang mereka sebenarnya telah digunakan (manakala ia juga mengurangkan garis-garis halus dan kedutan mereka).

Membuat Biosil, salah satu vitamin terbaik untuk rambut pembangunan, aspek jangka panjang yang program anti-penuaan kulit anda. Bukan sahaja anda akan menggalakkan pengeluaran kolagen dalam kulit anda, tetapi rambut, kuku, dan sendi boleh mendapat manfaat, terlalu.

Mengambil masa 5-10 titis Biosil dalam jus sekali sehari untuk mula membuat lebih banyak kolagen sesuai sekarang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *