BioniCare – rawatan OA lutut canggih yang merevolusikan bidang

BioniCare – rawatan OA lutut canggih yang merevolusikan bidang

Pesakit-pesakit yang mengidap penyakit lutut Osteoartritis (OA) ini memerlukan rawatan yang akan menyediakan mereka dengan cepat dan berkekalan kelegaan daripada kesakitan yang melemahkan yang menyebabkan penyakit. Penyelesaian yang non-invasif yang telah terbukti berkesan sebagai rawatan untuk lutut OA adalah BioniCare lutut sistem ini yang dihasilkan oleh industri terkemuka pakar VQ OrthoCare.

Sistem lutut BioniCare mewakili mengorak gergasi langkah di lutut OA rawatan. Sistem rangsangan elektrik yang unik ini telah terbukti sebagai penyelesaian berkesan walaupun bagi mereka yang mempunyai bentuk yang sederhana hingga teruk penyakit. Ia berfungsi dengan menghasilkan satu isyarat elektrik yang simulates isyarat yang ditemui di lutut yang sihat. Isyarat ini dibawa melalui elektrod-elektrod yang dilampirkan pada lutut dan paha ke bahagian yang terjejas lutut pesakit. Kerja-kerja sistem gerak hati jenis ini untuk memulihkan fungsi dalam lutut Osteoartritis kerana ia menambah dorongan elektrik dalaman.

Populariti produk ini berkembang secara konsisten di seluruh Amerika Syarikat dan Kanada kerana pesakit OA yang lebih banyak dan lebih banyak belajar tentang rawatan tidak invasif yang luar biasa ini. Pada masa ini, lebih 80,000 orang di Amerika Utara telah ditetapkan rawatan oleh BioniCare untuk gejala-gejala OA lutut mereka dan jumlah ini dijangka akan berkembang dengan pesat seperti produk memasuki pasaran baru. Sesungguhnya, jika kajian perubatan petunjuk, sistem lutut BioniCare bersedia untuk membawa industri perubatan oleh ribut pada tahun-tahun yang akan datang. Menganggap sebagai contoh kajian oleh Universiti Johns Hopkins, di mana dua Pakar Otopedik kelas dunia melatih 103 pesakit-pesakit yang telah telah disyorkan bagi penggantian lutut jumlah, menyediakan mereka dengan sistem BioniCare lutut untuk digunakan sepanjang perbicaraan.

Keputusan pesakit 103 diukur berbanding Kumpulan kawalan yang terdiri daripada 43 orang pesakit yang telah juga telah mencadangkan untuk penggantian lutut jumlah. Pesakit dalam Kumpulan kedua diberi produk plasebo. Daripada 103 pesakit yang telah mencadangkan penggantian lutut jumlah pembedahan 62% berjaya mengelakkan pembedahan manakala hanya 7% dalam Kumpulan kawalan yang tidak menggunakan BioniCare dielakkan Setelah pembedahan lutut jumlah.

Salah satu manfaat besar untuk menggunakan sistem lutut BioniCare adalah bahawa pesakit boleh aktif mengeluarkan produk-produk farmaseutikal yang berbahaya dari regimen rawatan mereka, sekali gus mengurangkan risiko kebergantungan dan kemungkinan mempunyai implikasi yang berpanjangan akibat penggunaan ubat-ubatan.

Bagi mereka yang menderita dari kesan BioniCare, ia adalah satu fakta bahawa gejala-gejala penyakit tidak pergi walaupun semasa berbaring di katil. Ini boleh menjadikan ia amat sukar untuk tidur pada waktu malam, dan menjejaskan kesejahteraan mental pesakit dalam jangka panjang. Itulah sebabnya mengapa pasukan di VQ OrthoCare telah pergi ke panjang yang hebat untuk menyempurnakan malam sesuai masa selesa penyelesaian – Balut malam BioniCare.

Bagi pesakit yang tidak suka idea memakai sistem BioniCare semasa aktiviti-aktiviti harian mereka, Balut malam BioniCare merupakan penyelesaian yang ideal. Produk menyampaikan denyut BioniCare yang dipatenkan kepada pesakit lutut bersama semasa mereka sedang tidur dan boleh dipakai secara terus di bawah mana-mana gaya pakaian waktu malam. Dan penyelesaian ini telah menerima perhatian di seluruh industri. Sebagai contoh, penilaian Global pakar-pakar perubatan menyatakan bahawa produk BioniCare malam Balut menyediakan peningkatan yang berkekalan dalam lutut pesakit OA keadaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *