Biogenetic pemakanan melalui ujian Dna…

Biogenetic pemakanan melalui ujian Dna…

DNA dinilai kesihatan dan Kesihatan kini akhirnya disediakan untuk orang ramai! Tidak lagi adalah canggih teknologi canggih dalam Kesihatan dan kesejahteraan hanya untuk kaya dan terkenal. Akhirnya ada sebuah syarikat yang mengambil peduli masyarakat.

Yang merupakan syarikat ini? GeneWize Life Sciences sepenuhnya dimiliki anak-anak yang langsung syarikat awam genetik bio Sains GeneWize GeneLink, Inc. menggunakan ujian genetik yang berasaskan DNA sebagai asas untuk personalizing produk-produk kesihatan, kecantikan dan kesihatan. Mereka bersemangat tertumpu pada menyampaikan janji Kesihatan benar-benar peribadi, Salun Kecantikan dan Kesihatan penyelesaian dengan mencipta produk yang inovatif dan perkhidmatan yang membantu orang yang kelihatan lebih baik, merasa kehidupan yang lebih baik dan hidup lebih lama, lebih sihat.

SATU SAIZ MUAT SEMUA! Tahun kebelakangan ini para saintis telah menemui bahawa setiap daripada kita mempunyai badan yang unik ‘ditentukan secara genetik’ chemistries. Perbezaan walaupun kecil boleh mempunyai pengaruh yang mendalam bagaimana tubuh anda bertindak kepada tekanan persekitaran, makanan, aktiviti fizikal dan bagaimana anda boleh predisposed kepada pelbagai jenis kesihatan dan keadaan fisiologi yang lain.

Bagi dekad GeneWize pesat telah mempercepatkan industri kesihatan ke abad ke-21. Ia adalah semua tentang anda pada GeneWize. Sistem pemakanan Peta hidup adalah untuk maju dan disesuaikan pemakanan tambahan berdasarkan sendiri unik DNA genetik kod anda. Syarikat ini sama juga adalah orang yang membangunkan dunia pertama dan hanya DNA-Guided kulit penjagaan sistem. Ia adalah semulajadi untuk GeneWize untuk melepaskan “DNA menilai kesihatan dan kesejahteraan program mereka yang menjadikan kesihatan anda peribadi.”

Bagaimana ia berfungsi? Pada dasarnya terdapat 3 langkah mudah:

1. Jangan rasa – menilai – GeneWize menawarkan FDA dipatenkan hanya dikaji semula, non-invasif, Tadbir sendiri sistem pengumpulan DNA. Proses mudah difahami, mudah untuk dilakukan dan hanya mengambil masa beberapa minit. Anda hanya swab di dalam mulut anda terhadap cek dalaman anda dan kemudian mel swabs kembali ke makmal di dalam sampul surat yang disediakan khas. Mereka bahkan termasuk panduan arahan langkah demi langkah.
2. Suaikan – produk anda adalah diadun khas untuk anda. Tiada satu saiz yang lebih sesuai dengan semua. Anda akan menerima formula peribadi terperinci dicipta hanya untuk anda menggunakan kombinasi ramuan mungkin lebih 177,000. Apa-apa tetapi bahan-bahan produk yang aktif adalah stok rak-rak GeneWize. Setiap formula dibuat perintah plus anda menerima sendiri GeneLink sihat penuaan penilaian anda.
3. Saham – GeneWize juga menyediakan satu program yang membolehkan anda untuk mendaftar lain-lain dalam program ini dan menerima tambahan peribadi anda secara percuma bulan itu.

Peluang untuk kesihatan yang lebih baik telah merayu kepada berjuta-juta orang dan yg mengiklan sesuatu bayi umur generasi mereka mencari untuk kesihatan dan kesejahteraan yang menjadi sangat peribadi. Berharga dalam lingkungan dari secawan kopi premium membuat ini sangat berpatutan untuk semua orang bukan sahaja kaya dan terkenal. Tidak lagi anda perlu membeli semua vitamin dan mineral untuk mendapatkan keperluan dan keperluan badan anda tersebut. GeneWize akan menggantikan semua orang beberapa botol plastik dalam Kabinet serta ia akan menjadi lebih cekap dan mesra.

akhirnya…DNA dinilai kesihatan dan kesejahteraan adalah untuk semua orang yang membuat anda kesihatan peribadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *