Bintang seksi kata Botox untuk ‘tidak’

Bintang seksi kata Botox untuk ‘tidak’

Bekas Playboy Playmate daripada yang tahun Jenny McCarthy keluar sesi Botox dia untuk selama-lamanya selepas prosedur dilaporkan memusnahkan beliau mampu tersenyum.

Keindahan BBW curvaceous komedi remaja yang “John Tucker Must Die” yang dikaitkan dengan Jim Carrey mendapati bahawa suntikan terhad ekspresi muka dia semasa gambar menembak penutup zuriat beliau menempah “Bayi ketawa.”

McCarthy adalah terkejut apabila dia mendapati dia mempunyai masa sukar untuk tersenyum. Botox adalah satu prosedur kosmetik yang popular di mana dos kecil toksin berbahaya secara disuntik di muka untuk melancarkan kedutan.

“Mereka terpaksa melakukannya di lima tempat-tempat yang berbeza. Ia paralyses (otot-otot muka) selama kira-kira tiga bulan, tetapi terbakar dan sengatnya,”beliau Diriwayatkan.

Apabila ditanya mengapa dia mempunyai suntikan, McCarthy menjawab, “Aku seorang gadis, aku tidak selamat. Saya tidak pernah mengambil saya sebagai wanita prissiest, cantik yang hidup. Saya ada masalah saya sendiri.”

McCarthy tahu apabila terlalu banyak perkara yang baik adalah buruk. Malangnya, itu bukan kes dengan lain bintang-bintang Hollywood yang muncul untuk menjadi ketagih Botox dan tidak lagi kelihatan semula jadi. Nicole Kidman dan Sylvester Stallone adalah dua contoh buruk rawatan Botox.

“Di Kidman berulang penggunaan Botox telah menyebabkan beliau mempunyai rupa yang expressionless, frigid di beberapa penampilan awam dan telah menyebabkan pengkritik menuduh beliau mempunyai satu ‘Botox dahi’, yang membawa kepada satu eyebrow terlalu lebih yang boleh membuat orang yang kelihatan marah,” kata membuat saya sembuh ini selebriti pembedahan plastik berita.

Bagi “Rocky Balbotox”, pengkritik berkata tindakan bekas bintang tidak lagi hunk yang dia dulu. Walaupun dia kelihatan lebih muda daripada usianya, Stallone di rawatan kosmetik adalah jauh daripada sempurna.

“Sebahagian daripada anda mungkin telah ditangkap Sylvester Stallone kembali cincin dalam ansuran terbaru daripada Rocky. Jika anda berada sekitar tahun 1980an, Stallone adalah hero pergi untuk tindakan hari ini. Gosip skuad terbahagi kepada bagaimana kita rasakan tentang wajah baru di Rambo. Sesetengah daripada kita merasakan bahawa wajah baru Sly di decidedly overbotoxified (Adakah kita hanya mencipta perkataan ini) dan wajah baru beliau itu tidak dilaksanakan kerana beliau hampir tidak kelihatan seperti dirinya lagi. Salah satu libtard mereka kami fikirkan bahawa kita harus memberi Sly sedikit berehat kerana beliau kelihatan lebih seperti 40 daripada 60. Tetapi kita semua bersetuju bahawa dengan tambahan yang kosmetik, Sly semata-mata tidak kelihatan seperti dirinya lagi,”kata membuat saya sembuh.

Untuk melihat terbaik anda dan mengelakkan masalah-masalah yang berkaitan dengan Botox, gunakan sistem Rejuvinol AM/PM Botox alternatif umur-ingkar. Produk revolusi ini menggunakan pelembap pagi Rejuvinol dan krim malam Rejuvox untuk memberikan anda keputusan tidak kesan sampingan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *