Binaural mengalahkan teknologi. Adakah kerja-kerja Holosync?

Binaural mengalahkan teknologi. Adakah kerja-kerja Holosync?

Anda mungkin menyedari manfaat yang mendalam membawa meditasi atau anda tidak boleh. Walau bagaimanapun, Semua orang tahu bahawa keadaan yang menuntut ilmu kebatinan membawa kelonggaran yang mendalam dan pengurangan stres. Jadi bayangkan jika tiada adalah sebuah teknologi moden disediakan yang membenarkan anda untuk memasuki apa-apa keadaan dengan tidak berusaha.

Adakah anda berfikir anda boleh mendapat manfaat dari teknologi tersebut. Juga selamat datang ke abad ke-21! Kini terdapat teknologi audio yang disediakan bahawa tuntutan itu boleh membawa anda ke negeri-negeri yang mendalam meditasi dalam beberapa minit dan ia memberikan anda faedah-faedah yang lebih daripada kelonggaran yang mendalam. Adakah anda fikir ini akan menarik minat anda?

Saya kira-kira untuk memperkenalkan anda kepada teknologi baru yang menggunakan Binaural berdegup. Teknologi ini tidak canggih dan boleh membawa faedah-faedah yang sebaliknya akan mengambil anda 30 tahun untuk memperolehi! Saya bercakap tentang atur cara meditasi oleh Institut Penyelidikan Centerpointe yang dipanggil Holosync. Anda akan mengetahui asal-usul dan kerja teknologi ini serta sebagai manfaat dan perangkap ia menawarkan.

Tidak seperti lain-lain rakaman binaural rentak Holosync adalah kursus dan tidak satu rakaman. Ia adalah mungkin untuk membeli binaural rakaman mengalahkan yang direka untuk tujuan yang satu. Mereka datang dalam bentuk CD dan setiap satu direka untuk menghasilkan hanya satu keadaan tertentu. Walau bagaimanapun Holosync adalah sangat berbeza. Menjejaskan utama yang Holosync berjanji untuk menghasilkan adalah penghapusan lepas programing negatif seperti trauma, isu-isu emosi kuat dan sedikit, kenangan yang negatif dan kepercayaan negatif semua jenis.

Ia berfungsi?

Untuk menjawab dengan betul soalan itu saya perlu menerangkan sedikit tentang teknologi di sebalik Holosync. Saya sudah bercakap tentang Binaural mengalahkan teknologi.

Ia adalah pada 1839 yang berdegup Binaural pertama dijumpai oleh seorang lelaki yang bernama Heinrich Wilhelm Dove. Walau bagaimanapun, ia adalah lebih kemudian, pada tahun 1973, Bilakah Gerald Oster dikeluarkan kertas yang dipanggil “Auditori berdegup di dalam otak”, penggunaannya dalam penyelidikan kognitif dan neurologi telah ditemui. Rentak ini sebenarnya adalah frekuensi-frekuensi tertentu yang berbeza memberi pada telinga kiri dan kanan. Dihasilkan dengan menggunakan rentak binaural audio boleh menghantar sesiapa sahaja ke dalam keadaan dalam menuntut ilmu kebatinan dalam hanya beberapa minit pendek. Negeri-negeri tersebut adalah Alpha (cahaya berkhayal), Theta (berkhayal dalam) dan Delta (tidur dreamless).

Binaural rentak dicipta oleh audio untuk mencampurkan teknik yang menghantar nada frekuensi yang berbeza untuk setiap telinga secara berasingan. Mereka direka untuk mengubah aktiviti gelombang otak pendengar dan mereka melakukan ini sangat berkesan. Anda semata-mata meletakkan beberapa fon stereo, duduk atau berada dalam kedudukan yang selesa, menutup mata dan membenarkan Bunyi untuk melakukan kerja mereka. Anda tidak perlu memaksa diri anda untuk berehat.

Para saintis telah lama diketahui bahawa apabila perubahan itu ilham corak mereka mempengaruhi badan. Tindak balas kimia berlaku sebagai kesan langsung daripada corak-corak itu ilham chnaging ini. Ini reaksi kimia biasanya mempunyai kesan yang mendalam pada seluruh struktur fizikal badan. Pada dasarnya rentak binaural muncul untuk mempunyai kesan yang sama dan manfaat meditasi yang sangat mendalam. Ia telah terbukti bahawa teknologi ini menghasilkan tepat itu ilham pola yang sama seperti orang-orang yang mengamalkan meditasi yang mendalam. Bagi orang-orang biasa seperti saya dan anda, ini adalah berita baik. Biasanya ia mengambil masa dalam komitmen hidup untuk belajar transcendental meditasi. Pengamal amalan dalam menuntut ilmu kebatinan tersebut menumpukan berjam-jam setiap hari untuk perfecting teknik. Anda boleh melakukannya dalam minit. Malah memasuki negeri-negeri yang lebih ringan daripada berkhayal boleh tahun untuk belajar dan sempurna.

Keadaan transcendental meditasi ini dikatakan sangat bermanfaat kepada manusia. Ia mengurangkan tekanan darah, mencipta banyak diperlukan hormon dalam badan dan terdapat bukti yang menunjukkan pautan kepada penuaan yang lebih perlahan. Oleh itu manfaat meditasi yang mendalam adalah besar. Jadi jika Holosync memberikan keupayaan untuk masukkan dalam meditasi faedah hendaklah sama.

Setakat Holosync pergi lain-lain faedah utama, seolah-olah kita diperlukan satu lagi, ialah bahawa keadaan yang dihasilkan oleh rakaman Centerpointe membolehkan anda untuk terus mengakses minda bawah sedar.

Beacuse ini anda boleh menggunakan penyelesaian Holosync Centerpointe yang bersama-sama dengan mana-mana alat pembaikan diri yang lain. Resordings subliminal yang lama atau tidak hypnosis CD anda boleh mempunyai impak yang lebih besar berbanding sebelum. Anda juga boleh menggunakan teknologi yang kukuh untuk meningkatkan kemahiran visualisasi anda. Menggunakan jenis teknologi abad ke-21 ini bermakna anda boleh oleh itu mengubah kepercayaan negatif atau penghad, menyembuhkan isu-isu emosi atau mewujudkan tingkah laku positif yang baru dalam pecahan masa yang ia akan mengambil masa anda menggunakan cara konvensional dan banyak kejayaan kadar yang lebih tinggi.

Berikut adalah beberapa manfaat meditasi transcendental:

1. Mewujudkan semestinya rasa seluruh badan yang kekal dengan anda untuk waktu selepas itu.

2. Meningkatkan kreativiti anda.

3. Melambatkan penuaan.

4. Menghilangkan blok emosi, trauma yang lama dan mencipta perubahan emosi yang mendalam pada tahap yang sangat mendalam.

5. Menghilangkan tekanan & kebimbangan.

Jika meditasi transcendental memberikan anda semua faedah ini dan Holosync telah ditunjukkan untuk mewujudkan keadaan dalaman yang sama, maka ia berdiri dengan alasan ia mestilah sangat bermanfaat. Kuasa sebenar rentak binaural di sebalik rakaman Holosync adalah bahawa mereka boleh digunakan untuk mendorong negara menuntut ilmu kebatinan dan dengan itu mewujudkan perubahan-perubahan ini dengan tiada apa-apa usaha. Semua yang anda perlu lakukan adalah memakai fon kepala stereo, duduk atau baring dalam keadaan santai, Tutup mata anda dan membenarkan audio untuk melakukan semua kerja. Anda hanya perlu disiplin untuk mendengar rakaman setiap hari!

Pasaran mengalahkan Binaural mengisi dengan pengeluar yang menawarkan beberapa tajuk besar. Ianya juga mungkin untuk membuat sendiri dengan perisian betul. Malangnya, di sini terletak bahaya! Anda memerlukan pengetahuan mendalam corak itu ilham dan kesannya pada badan dan minda untuk mencipta frekuensi-frekuensi yang betul. Terdapat beberapa catatan forum yang menyebabkan penggunaan tidak wajar binaural mengalahkan teknologi telah mencipta negatif dan bahkan merosakkan Negeri pada sesetengah orang. Atas sebab ini saya tidak akan mengesyorkan membuat rakaman binaural anda sendiri. Begitu juga, anda harus sangat berhati-hati tentang di mana anda mendapat rakaman anda. Mendapatkan orang-orang profesional, berkelayakan yang tahu apa yang mereka lakukan supaya anda tahu anda akan mendapat produk yang berkualiti.

Holosync dan di Centerpointe Institut Penyelidikan, telah dicipta pada tahun 1989 oleh Harris Rang undang-undang, yang yang diperakui pelatih daripada Neuro Linguistik pengaturcaraan dan terlatih dalam Ericksonian Hypnosis. Harris telah mengkaji evolusi sistem non-linear, mekanik kuantum dan psikologi. Beliau juga telah terlibat dalam kajian nueotechnolgies dan mereka mempengaruhi tingkah laku dan perubahan tingkah laku manusia dan potensi keupayaan penyembuhan. Holosync juga telah disahkan oleh beberapa jurulatih utama pembangunan peribadi seperti James Arthur Ray dan Jack Canfield (sup ayam untuk pengarang jiwa) kedua-dua daripadanya muncul dalam filem rahsia.

Kelemahan dalam teknologi yang Holosync adalah bahawa anda perlu mendengar setiap hari untuk mendapatkan faedah yang maksimum dan ia juga datang secara berperingkat-peringkat sebagai satu kursus. Walau bagaimanapun, Rang undang-undang Harris menegaskan bahawa anda tidak perlu untuk terus menggunakannya dan boleh berhenti selepas setiap peringkat kursus selesai kekal mengekalkan semua perubahan yang telah dibuat. Ianya boleh didapati, dan dinasihatkan untuk terus melalui semua peringkat kursus untuk sampai ke tempat imperturbabilty. Penyelesaian Holosync, oleh Centerpointe, mencipta Syarikat yang mendalam serupa meditasi dan ia keluarkan emosi trauma yang tersembunyi jauh dalam minda bawah sedar. Sebenarnya tidak betul-betul apa yang dikatakan ia akan lakukan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *