Bilik darjah bersih—Penyaman 5 ciri-ciri yang mengeja keberkesanan

Bilik darjah bersih—Penyaman 5 ciri-ciri yang mengeja keberkesanan

Udara yang bersih di dalam bilik darjah hanya boleh membantu meningkatkan pembelajaran. Dan menggunakan pembersih udara yang boleh menghilangkan bau, bahan-bahan kimia di udara, gas dan zarah 24 jam sehari secara literal bernafas udara segar ke dalam bilik anda. Memilih ciri 5 dalam cleaner yang berikut akan mengeja kejayaan dalam bilik darjah anda.

Berikut adalah ciri-ciri 5 yang benar-benar penting untuk mempunyai pembersih udara bagi pelajar-pelajar anda. Apa-apa kurang daripada ini adalah hanya yang—bukan sebagai baik.

Penempatan yang fleksibel—bergantung kepada saiz ruang yang anda telah diberi untuk mengajar, dapat tuck penulen di sudut atau meletakkan tinggi rak, atau di bawah walaupun di bawah rak.

Sebuah unit yang boleh fleksibel ini harus dapat menarik udara dari segala arah. Dan hasilnya unit hanya memerlukan kira-kira 6 inci pembersihan untuk membekalkan 360 darjah pengambilan udara dalam ruang anda.

Ciri ini membolehkan cleaner untuk bekerja dari mana-mana sahaja dengan berkesan, dan yang membayar dividen yang besar… Keupayaan untuk bekerja dengan baik di mana-mana boleh menghalang anda dan pelajar anda tersadung ke atas kord, dan boleh membenarkan anda untuk memastikan pelajar anda sebagai focal point di bilik anda dan bukannya cleaner.

Produk sampingan selamat—salah satu perkara yang paling penting tentang air yang bersih yang boleh digunakan dengan sesiapa sahaja, tetapi terutama dengan kanak-kanak, adalah untuk mengetahui bahawa hasil sampingan hanya menghasilkan udara segar yang bersih.

Masih ada banyak perdebatan mengenai pembersih yang menghasilkan ozon dan zarah-zarah berion. Mengapa memperkenalkan apa-apa ke dalam bilik darjah anda bahawa pakar-pakar tidak bersetuju benar-benar selamat? Tidak ada sebab untuk berbuat demikian pernah, dan penapisan HEPA mempunyai rekod yang selamat serta berkesan.

HEPA atau zarah kecekapan tinggi menangkap penapisan adalah jenis yang menggunakan hospital-hospital untuk memastikan udara bersih. Mengikut definisi penapis jenis ini mestilah berupaya menyingkirkan 99,997 daripada setiap zarah 10,000 yang.3 mikron atau lebih besar saiznya.

Hasil sampingan sahaja yang mengeluarkan penapis jenis ini yang segar, Bersihkan udara. Dan itu adalah apa ini adalah benar-benar semua tentang juga bukan??

Dibina untuk terakhir—aktiviti bilik darjah boleh sampai ke tahap yang tinggi dan berterusan tahap soalan… Sebuah unit yang boleh rosak dengan mudah akan mempunyai kehidupan yang panjang di dalam bilik darjah biasa.

Sebaliknya memilih pembersih yang benar-benar diperbuat daripada keluli. Ia boleh menahan aktiviti-aktiviti bilik darjah yang Tempahan biasa tanpa apa-apa gangguan dalam operasinya.

24 Jam kering—dapat menghantar air ke dalam bilik anda secara berterusan merupakan satu kelebihan yang besar di dalam satu unit. Berkali-kali dalam penapisan, haba dan Penyaman udara akan memotong kembali kepada tahap minimum apabila bangunan kosong.

Penggunaan ayah saya mengatakan bayar sekarang atau membayar kemudian, dan tiada yang benar-benar ada cara untuk mendapatkan sekitar. Memang benar bahawa pencariannya cleaner luka kos tetapi kemudian anda perlu menjalankan ia lebih cepat dan keras kerana ianya memainkan tangkapan kepada bahan cemar yang terkumpul semasa ia mati.

Dan walaupun anda mungkin tidak dapat menunjukkan sesuatu dgn tepat tepat apa yang menyebabkan masalah, ia biasanya mengambil masa seketika untuk cleaner untuk membuang bahan cemar dan memulihkan kualiti udara ke tahap yang sihat.

Pelbagai saiz penapis—menjangka satu penapis untuk membuang bahan cemar semua saiz bukanlah penapisan yang kos efektif. Dan walaupun ia boleh, ia bermakna penyelenggaraan yang kerap, dan siapa yang mahu menghabiskan masa basuh, pembersihan, pengeringan, atau menyembur penapis?

Pilihan terbaik adalah satu unit yang mempunyai satu Kanister Penapis yang pelbagai di dalam. Terdapat beberapa kelebihan yang akan terhasil dari ini. Berbilang penapis yang bersaiz untuk menghapuskan hanya tertentu pelbagai saiz zarah akan membolehkan setiap penapis untuk melakukan peranannya dan mengakibatkan hayat penapis yang lebih lama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *