Big Brother bau tunai menjual itu Oxandrolone Big Pharma

Big Brother bau tunai menjual itu Oxandrolone Big Pharma

Ia seolah-olah Big Pharma dan USFDA telah sehingga MENYELINAP SNEAKY mereka seperti biasa. Buat masa ini, ia adalah mengenai OXANDROLONE. Membuat big pharma gembira membantu memastikan kerja peribadi anda seterusnya adalah tambahan anak!!! Saya memberikan anda lebih banyak kegunaan untuk oxandrolone sekarang dan meluluskan 5 oxandrolone generik yang baru dan saya mendapat pekerjaan USD 500,000 untuk saya dan sepupu saya kemudiannya dengan Pejabat sudut, perlawanan x 3 401 (k), percutian dibayar 10-minggu dan 6 bulan dibayar bes setiap 4 tahun untuk pergi bercuti humping dan memanggilnya penyelidikan. Penyelidikan Oxandrolone.

Menggunakan label yang apa yang US FDA berkata anda benar-benar boleh menggunakan farmaseutikal yang bagi. OFF LABEL kegunaan akan bersama-sama dengan ubat-ubatan tetapi dengan steroid anabolik dan HGH, OFF-LABEL Fardu = penggantungan lesen atau caj jenayah berpotensi. Dengan HGH, hanya dengan Setiausaha dalam Kesihatan dan perkhidmatan manusia (doktor bebas secara amnya) dapat menetapkan kegunaan ON-LABEL. HGH adalah dadah hanya di Amerika yang Setiausaha HHS dapat memberitahu anda ON-LABEL guna untuk manakala OFF-LABEL adalah jelas jenayah.

Oxandrolone (anavar) telah melihat ia di US-FDA pada label kegunaan berkembang begitu banyak sejak 5 tahun yang sukar di percaya bahawa anabolik steroid adalah bahan-bahan terkawal yang juga dijadualkan di Amerika Syarikat. Oxandrolone yang dicap dengan “unsteroid anabolik” dengan berkesan.

Manakala steroid anabolik dipanggil sahabat syaitan itu dalam akhbar dan orang salahkan kokain-keracunan dos oleh bipolars kerana bunuh diri steroid lebih sedikit ujian… dan ibu bapa menangis dan menyalahkan testosteron lebih 3 anti-psychotics, 2 anti-depressants, 4 kebimbangan meds dan liter vodka anak mereka mengambil—hak di BAWAHNYA dalam HIDUNG daripada KONGRES dan THE USFDA–
Oxandrolone dan anabolics lain sentiasa mempunyai lebih banyak.

RASMI menggunakan diluluskan. Penggunaan pada label baru Oxandrolone terdapat begitu luas bahawa ia bukanlah regangan yang banyak yang tidak baik dari melawat seorang doktor yang liberal daripada menimbangkan penyelesaian patuh. Mari membayar insurans untuk anda oxandrolone—dengan kelulusan pada label begitu banyak, anda akan mencari jalan. Mari kita mengakui ini untuk apa. BIG PHARMA mesti dapat keuntungan dari STEROID ANABOLIK dan potensi keuntungan yang terlalu besar tidak untuk mendaftar markah baru generik steroid anabolik (generik oxandrolone) di Amerika dan membayar pengajian untuk menggalakkan kegunaan ON-LABEL. Ini antara pusat-pusat keuntungan yang terbesar daripada semua anabolics yang berdaftar dalam pangkalan data USFDA CDER. Underground makmal dan berdaftar haram import Oxandrolone di Amerika akan mendapatkan cara BIG PHARMA keuntungan. Mari kita musnah di haram. Mari kita demonize ia. Pada masa yang sama, mari kita Pastikan daripada 50,000,000 Amerika akan layak untuk preskripsi untuknya–asalkan PHARMA besar OXANDROLONE.

Oxandrolone di senarai ON-LABEL yang diluluskan kegunaan sekarang benar-benar umum. Ia adalah satu langkah yang besar ke hadapan anabolik penggemar dan kita semua harus gembira tentang itu. Tetapi saya tidak boleh membantu tetapi berasa sedikit demikian di sini. OXANDROLONE panggilan mutlak racun dalam akhbar hampir setiap hari dan sentiasa membersihkan ia untuk berjuta-juta rakyat Amerika. Kita semua tahu ia dapat membantu ramai orang–tetapi mereka hanya pandering kepada wang tunai. Big Brother bau wang dan angsa emas ini. Oxandrolone unsur yang pelik di pasaran Amerika Syarikat.

Berikut adalah beberapa kegunaan ON-LABEL Oxandrolone yang sebenar mudah untuk layak mendapat:

Osteoporosis – semak sakit berkaitan dengan Osteoporosis – semak otot membuang dikaitkan dengan jangkitan kronik, pembedahan, Hospital-pertumbuhan semak Improved kulit semula selepas terbakar – semak perjuangan seimbang dan membuang dikaitkan dengan rawatan Corticosteroid – Daftar

Sialan… Saya jatuh ke atas dan bulged cakera. Saya mempunyai banyak kesakitan. Saya perlu pergi methylprednisolone atau mendapatkan kortisol tetap tembakan. Anda lebih baik menulis saya bagi 50mg Oxandrolone setiap hari untuk pergi dengan yang. IA ADALAH PADA LABEL. USFDA berkata, itu adalah satu IDEA yang baik. Saya syarikat insurans akan membayar terlalu jadi saya tidak kisah, bahawa kos $1,000-$2,000 USD setiap bulan untuk dos itu. Kecederaan belakang yang lama hanya terus datang kembali. Hmm… anda tahu apa… Saya tidak mahu kortisol suntikan, anda lebih baik hantar saya dengan pil methylpresnisolone ($6 Medrol dosepack). Dengan cara ini jika saya tidak ‘ rasa baik padanya, saya boleh berhenti…

Decalcified semua Dianabol yang selama ini tinggal tulang belakang saya. Kini ia juga menyakitkan dari decalcification itu. Mari kita menggunakan penyelesaian LABEL ON US-FDA. OXANDROLONE. Kami akan mengambil imbasan Dexa untuk mengesahkan, bahawa cara yang saya tahu saya tidak boleh kehilangan lesen DEA saya dan mempunyai Lembaga Perubatan negeri yang mabuk benar pada saya. ok. Menikmati anda insurans Syarikat dibayar untuk OXANDROLONE. Izinkan saya Nota otot pengerasan dan kehilangan lemak sebagai kesan sampingan dalam carta anda.

Oxandrolone mempunyai potensi yang menakjubkan. Pembina badan telah diketahui ini selama beberapa dekad. Harga adalah sentiasa isu. Kini kajian oleh bot-beban bash steroid anabolik secara umum, tetapi sepenuh hati menyokong oxandrolone oleh boatload tersebut. Tidak menarik bahawa kajian pubmed yang mencari isu-isu dopamine dan lain-lain sisi negatif yang dikaitkan dengan steroid anabolik selalu Elakkan memilih pada oxandrolone? Jika anda bash oxandrolone, pengilang mungkin tidak membayar anda satu lagi kajian nanti. Tidak menyinggung perasaan mereka. Walaupun penyelidikan adalah politik.

BIG PHARMA membayar untuk penyelidikan untuk BASH steroid anabolik lebih murah dan selamat seperti stanzolol dan nandrolone untuk tarik alternatif dari pasaran dan mengasingkan untuk Oxandrolone? (Saya sedang mengabaikan Oxymetholone dan Methandienone sengaja di sini – mereka sudah terlalu keras untuk perbandingan).

Ingat skandal Watson dan Nandrolone di mana USFDA itu API Cina selepas Watson enggan membatalkan pendaftaran mereka (terakhir kami tinggal nandrolone decanoate pendaftaran). Jika anda tidak akan berputus asa nandrolone, kemudian kita akan tarik pensijilan pada API Cina anda dan anda akan dipaksa untuk berputus asa. Kita juga akan mempunyai Negeri mendapat China untuk temenya Syarikat Cina yang anda gunakan.

BIG PHARMA mahu OXANDROLONE untuk memenangi perlumbaan ini dan NANDROLONE murah, anda berada di jalan. Mulakan jalan sebelum anda mendapat slapdown yang kawal selia. Sudah tentu, Watson USFDA dibersihkan Nandrolone API pilihan, tetapi mereka mendapat mesej yang kuat dan jelas. PLAYBALL dengan BIG BROTHER dan anda rakan-rakan BIG PHARMA, dan kau seterusnya beberapa pendaftaran mungkin lebih mudah.

Kemudian Mari kita menaja penyelidikan untuk bash Nandrolone lebih. Mari kita menaja penyelidikan yang negatif pada semua anabolics. Mari kita membuat Kongres dan awam kambing biri-BIRI percaya steroid yang murni jahat. Kemudian Mari kita meletakkan ibu, ayah, makcik jane, uncle joe dan Atuk Oxandrolone dan biarkan mereka membayar insurans untuknya pada 10-25 x biasa harga untuk oxandrolone generik. BIG PHARMA YANG ROSAK.

Biarkan saya meletakkan ia dalam sedikit lebih tebal. Oxandrolone akan diletakkan pada label setakat Kad AARP yang akan preskripsi de facto. Kerana penuaan itu sendiri tidak dibersihkan digunakan, kita akan meletakkan osteoporosis tetapi anda mungkin perlu untuk menunjukkan bahawa–Mari kita meletakkan kesakitan yang dikaitkan kepada osteoporosis juga. Sekarang ada Universal untuk anti-penuaan bagi kebanyakan orang lebih 50. Pergi oxandrolone pergi.

Tanpa meneruskan senarai, kegunaan pada label ini sudah cukup untuk menulis lebih 50,000,000 sah preskripsi untuk Oxandrolone AS 1 2 lelaki lebih 50 dijangka layak untuk beberapa alasan perubatan untuk ditetapkan Oxandrolone.

Oxandrolone boleh digunakan untuk mengurangkan membuang dikaitkan dengan pemulihan sebarang prosedur pembedahan. Ia akan membantu kulit tumbuh selepas wajah baru saya, saya akan lakukan kitaran 90 hari oxandrolone 50mg setiap hari post-operatively untuk pertumbuhan kulit dan elakkan daripada membazirkan post-operatively—BERLANDASKAN

Lelaki testosterone yang rendah sering mencari osteoporosis isu dan terus terang Dianabol merupakan salah satu anabolics yang secara umumnya mengurangkan kepadatan tulang kalsium. Perintah imbasan DEXA. Mengesahkan Osteoporosis. Anda akan memerlukan oxandrolone 10mg setiap hari seumur hidup untuk membantu dengan isu itu. Sila lihat doktor anda dengan segera.
–MEMATUHI

I’ven telah mengepam darah terlalu banyak. Sentiasa mendapat jangkitan trek Urinari. Jadi saya hanya menyimpan Cipro yang mengalir semua masa untuk jangkitan kronik. Saya memerlukan beberapa Oxandrolone segera–pada LABEL kursus doktor. –MEMATUHI

JADI:

Terima kasih USFDA: Anda akhirnya membantu orang untuk melihat bahawa OXANDROLONE hebat dan mempunyai banyak kegunaan yang besar bahawa orang ramai perlu OXANDROLONE CINTA dan tidak DEMONIZE OXANDROLONE.

Tiada USFDA terima kasih: Pandering untuk kepentingan peribadi dalam membuat keputusan tersebut dan mendesak nandrolone di pasaran yang adalah menakjubkan
perubatan untuk semua aplikasi yang sama sebagai Oxandrolone.

BIG PHARMA: Kita tahu apa yang anda lakukan. Kita lihat apa yang anda lakukan. Perangkap-ujian yang diharamkan untuk menjual pada $6 satu tablet kemudian… B6 dipanggil farmaseutikal yang. Nandrolone ditekan keluar (begitu banyak perubatan potensi) untuk bangkitkan oxandrolone. Kita tahu wang yang anda lihat, tidak orang, bukan pesakit.

Pemegang geran penyelidikan ANABOLIK: Fikirkan yang berikan wang kepada anda dan mengapa mereka lakukan. Berfikir tentang motif yang bukan sahaja kelihatan baik kepada Pengerusi Jabatan anda untuk membawa masuk operasi tersebut. Melakukan apa yang betul bagi orang-orang tidak BIG PHARMA. Buka mata dan telinga anda. Tidak biri-biri pajak gadai yang diprogramkan Seluar dalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *