BHIP Global, sebuah kajian yang sahih dari seorang pakar pihak ketiga

BHIP Global, sebuah kajian yang sahih dari seorang pakar pihak ketiga

Jika anda sedang mencari peluang pemasaran rangkaian yang sesuai, anda boleh mempertimbangkan Setelah melihat BHIP Global untuk melihat jika ia adalah program untuk anda. Anda boleh lihat banyak Ulasan online dari orang-orang yang sudah ahli. Jika anda ingin satu kajian yang boleh dipercayai daripada seseorang yang tidak pernah menyertai Syarikat masih mempunyai kepakaran untuk menyediakan anda dengan gambaran keseluruhan ciri-ciri BHIP Global, pergi ke atas. Terdapat cara yang berbeza untuk membuat wang dengan syarikat-syarikat MLM, dan BHIP Global menyediakan pelan pampasan yang menarik. Tetapi Adakah ia satu tawaran yang sebenar?

Apa BHIP Global lakukan?

Perniagaan ditubuhkan kembali pada tahun 2007, jadi adalah agak baru. Ia menyediakan tenaga minuman, pemakanan tambahan dan produk-produk penjagaan kulit: sesuatu yang pada permintaan yang tinggi hari. BHIP Global telah berjaya menarik minat berjuta-juta pemasar rangkaian dalam talian, kerana kualiti produk dan model perniagaan global mereka.

Kepimpinan BHIP Global

Pereka BHIP Global adalah Terry LaCore, dan beliau berfikir besar. Beliau berjaya membangunkan satu model perniagaan yang berjaya dalam tempoh yang singkat masa, ketika melancarkan produk di 30 buah negara yang berbeza dalam 30 bulan. Jualan memuncak pada $46 juta pada tahun 2010, membuat BHIP Global sebuah syarikat penting di pasaran global. Mereka akan berusaha untuk mengembangkan operasi mereka Amerika Utara, di samping meneruskan dengan membangunkan perniagaan global mereka.

Pelan pampasan

Apabila anda mendaftar sebagai Pengedar, anda boleh dijangka meningkat 30% komisen pada setiap jualan peribadi. Selain itu, Terdapat pelbagai bonus yang ditawarkan di atas membangunkan pasukan dan pelanggan anda. Anda boleh layak untuk Turbo Bonus, ganjaran kepimpinan; juga manfaat yang berbeza mengenai prestasi pasukan anda. Walaupun 30 peratus jualan tidak kelihatan menarik, menambah semua wang tambahan anda boleh menerima apabila anda membina perniagaan anda dan pasukan ini besar kemungkinan pendapatan BHIP Global bagi individu-individu yang betul.

Kos permulaan BHIP Global

Anda boleh menempah pakej produk mengikut keperluan anda dan untuk menjadi wakil-wakil bebas yang anda perlukan untuk mencapai perisian $49 mereka setiap tahun. Itu adalah mengenai kelayakan, jadi anda tidak mempunyai banyak kehilangan. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda bermula dengan BHIP Global, anda perlu mendapatkan bekerja segera dan mendapat di bawah cara membina pasukan anda, serta asas pelanggan anda.

Kemungkinan pendapatan dengan BHIP Global

Menggunakan perisian pemasaran rangkaian yang disediakan oleh Syarikat, ia boleh menjadi mudah bagi anda untuk membina rangkaian. Masih – kerana dengan setiap program MLM – ada beberapa orang yang tidak pernah buat duit. Jika anda tidak cukup serius tentang membina perniagaan pemasaran rangkaian anda, perisian tidak akan bekerja untuk anda. Wakil-wakil beberapa berjaya membangunkan satu pasukan yang besar dalam tempoh yang singkat dengan BHIP Global; pendapatan beribu-ribu sebulan tidak mustahil dengan satu pasukan kecil yang aktif.

Akhir fikiran tentang BHIP Global

Saya merasakan bahawa ciri-ciri yang positif daripada BHIP Global adalah permulaan yang rendah kos, model pemasaran dalam talian dan latihan dan perisian untuk menjana perniagaan MLM anda. Tetapi, anda perlu untuk mempertimbangkan bahawa terdapat sejumlah besar persaingan luar sana di pasaran kesihatan dan kesejahteraan. Sekarang, kerana anda akan melihat perkara ini, Terdapat beribu-ribu syarikat lain semua berkata perkara yang sama. “Kami mempunyai produk yang terbaik”, “pelan pampasan kami membayar yang”, “Anda akan berasa lebih muda dan membuat berjuta-juta” dan seterusnya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *