Best ikan Omega 3 suplemen minyak.

Best ikan Omega 3 suplemen minyak.

Orang menggunakan suplemen minyak ikan untuk membantu dengan beberapa isu-isu kesihatan. Ia boleh mengurangkan tahap triglyceride, mengurangkan radang dalam sendi, membantu dengan kemurungan, dan juga menghalang penyakit kardiovaskular dan kanser beberapa. Ia adalah penting bahawa anda sentiasa memilih pengilang berkualiti tinggi dan produk untuk suplemen minyak ikan anda. Berikut adalah di antara yang terbaik di pasaran hari.

Maxalife

Minyak ikan Omega 3 dari Maxalife adalah produk yang cemerlang dan salah satu yang terbaik terdapat hari ini. Ia menawarkan 1000 mg minyak ikan, menyediakan 180 mg EPA (asid eikosapentaenoik) dan DHA (asid dokosaheksaenoik), 120 mg dengan cadangan dos harian sebanyak 2 – 4 kapsul. Omega 3 muktamad mengandungi 1000 mg minyak ikan yang menyediakan 300mg EPA dan 200 mg DHA. Dos ini yang 1 hingga 4 kapsul sehari.

Nordic alam semulajadi

Muktamad Omega sukan ikan minyak kapsul, diuji pada atlet, menyediakan 975 EPA dan DHA 675, bersama-sama dengan lain-lain asid lemak omega 3. Kapsul menawarkan sejumlah 1920 mg omega 3s.

Kekuatan Triple Omega 3

Dari baru keremajaan, kapsul ini mengandungi 800 mg EPA dan 400 mg DHA bagi setiap hidangan. Satu hidangan merangkumi dua kapsul gel. Mereka adalah enteric bersalut untuk penyerapan lebih baik juga untuk menghalang aftertaste.

Chews Lembut Omega 3

Dari GNC datang chew yang lembut yang mempunyai satu rasa. Ia adalah alternatif yang baik untuk kapsul. Setiap satu daripada chews lembut menyediakan 120 mg asid lemak dengan mg 105 merupakan gabungan dari EPA dan DHA. Anda boleh mengambil salah satu daripada 1 hingga 3 kali sehari dengan makanan.

Spektrum organik

Softgels minyak ikan ini telah menambah vitamin D, serta 520 mg DHA dan EPA. Seperti makanan lain besar tambahan, pihak ketiga telah diuji suplemen ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *