Best Hospital pemindahan buah pinggang di India

Best Hospital pemindahan buah pinggang di India

Di India, Terdapat sejumlah besar orang-orang yang mengidap penyakit buah pinggang. Memang diketahui bahawa India adalah kekurangan perkhidmatan penjagaan perubatan yang bertaraf tinggi berbanding negara-negara lain di dunia. Untuk mengatasi kekurangan ini, Kerajaan India menjalankan pelbagai program penjagaan kesihatan yang memberi perkhidmatan penjagaan kesihatan yang asas kepada individu.

Apabila ia datang untuk mendapatkan pemindahan ginjal teladan di India, Medanta menjadi pilihan pertama. Medanta Institut buah pinggang dan Urologi adalah sumber yang sangat baik untuk pesakit dengan penyakit-penyakit sistem Urinari, termasuk buah pinggang, pundi kencing, dan kelenjar prostat. Ini adalah sebab mengapa orang menganggap Medanta sebagai hospital pemindahan buah pinggang di India yang terbaik. Sebagai sebuah pusat penjagaan primer, matlamat mereka adalah untuk menyampaikan tahap tertinggi penjagaan pesakit. Doktor dan pakar bedah mereka bekerja pada prinsip “Pesakit pertama”. Pasukan mereka yang terdiri daripada pakar bedah yang terkenal, doktor, dan urologists di India.

Di hospital pemindahan buah pinggang Medanta di India, doktor memberikan pengurusan berorientasikan pesakit kanser dan penyakit-penyakit sistem kencing yang tidak berbahaya dengan menggabungkan dan memanfaatkan kepakaran unik. Institut bekerja sebagai sebuah pasukan yang kukuh dengan disiplin interaksi antara urologists, nephrologists, perubatan dan terapi radiasi onkologi.

Medanta Institut buah pinggang dan Urologi adalah salah satu daripada Pusat-pusat yang terkemuka di dunia yang menggunakan teknik-teknik pembedahan invasif minimum termasuk pembedahan robotik da Vinci state-of-the-art untuk membetulkan masalah prostat, pundi kencing dan buah pinggang. Medanta Institut buah pinggang dan Urologi menyediakan penjagaan perubatan termaju dalam semua bidang Nefrologi dengan sepanjang masa penghantaran rawatan dialisis, pemindahan dan penyakit buah pinggang kronik.

Utama para doktor dan pembedah di sini pada Medanta bertujuan untuk mendiagnosis punca utama penyakit ini dan penggunaan tatacara pembedahan yang sesuai untuk membasmi punca itu dengan betul. Ini adalah sebab mengapa sebilangan besar rakyat memilih Medanta apabila datang untuk mengetahui Institut kanser terbaik di India.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *