Besar Amerika Syarikat kimpalan sekolah/kursus

Besar Amerika Syarikat kimpalan sekolah/kursus

Terdapat sekolah-sekolah terbaik Kanada kimpalan:
Kimpalan yang terbaik
Kimpalan pada yang terbaik, adalah sebuah kolej kerjaya peribadi yang diluluskan dan berdaftar di London, Ontario, di bawah Akta Kolej kerjaya peribadi. Kimpalan pada yang terbaik terletak di London, Ontario, adalah sebuah kolej kerjaya peribadi yang diluluskan dan berdaftar di bawah dalam “kerjaya kolej swasta bertindak, 2005.” Institut telah menyediakan pengimpal latihan sejak tahun 1988. Ia adalah sebuah Biro kimpalan Kanada (C.W.B.) yang bertauliah dan teknikal piawaian & keselamatan kuasa (T.S.S.A.) Pusat ujian.

Sekolah ini menawarkan pelbagai jenis kimpalan program-program yang direka untuk keperluan khusus anda. Sekolah yang menyediakan peperiksaan, buku-buku, alat dan peralatan keselamatan peribadi.

Kimpalan pada program terbaik:
Pembangunan program-program sijil/kelayakan
Latihan di loji & menaik taraf
Program pensijilan pengimpal penyelenggaraan
Sijil mahir
Pengimpal latihan

Kimpalan pada yang terbaik kelas akan diadakan di tiga syif sehari-hari yang berpanjangan 4.5 jam tempoh, urusan yang fleksibel. Kelas diajar oleh sangat berkelayakan, berpengalaman, Bertauliah pengimpal pengalaman luas bidang yang sangat berharga dalam menyampaikan amalan-amalan terbaik berkaitan kerja kepada pelajar. Orang-orang yang berjaya menamatkan Program ini layak untuk The Kanada kimpalan Biro (CWB) dan piawaian teknikal dan ujian pensijilan Keselamatan kuasa (TSSA). Kelas akan capsuled ke dalam kursus-kursus pendek, yang paling lama empat maor teknik kimpalan + paip yang berpanjangan, 48 minggu.

Kimpalan pada yang terbaik adalah sebuah pusat ujian CWB, ia menawarkan semua kedudukan CWB pensijilan untuk orang-orang yang layak dalam proses kimpalan yang terlindung Metal Arc Welding (STICK), Gas Metal Arc Welding (MIG), sentiasa berubah-ubah dibuang biji kimpalan Arka (atas pinggan rata kedudukan sahaja). TSSA pensijilan ini disediakan untuk orang-orang yang layak di terlindung Metal Arc Welding (kayu) (atas plat atau paip), Gas Metal Arc Welding (MIG) (atas plat), Gas Tungsten Arka kimpalan (TIG) (atas karbon atau plat yang tahan karat atau paip), dan sentiasa berubah-ubah dibuang biji kimpalan Arka (kedudukan rata sahaja).

APR kimpalan Akademi
Ste. Marie Sault, Ontario, terletak di sekolah vokasional swasta yang berdaftar di bawah Akta sekolah vokasional peribadi. APR kimpalan Academy menawarkan kursus-kursus yang khusus dalam asas secukupnya Arka logam gas kimpalan, proksi-bahan api kimpalan/memotong, struktur rangka tindakan membaca, lanjutan dilindugi kimpalan Arka logam, templat Reka bentuk dan susun atur, gas tungsten kimpalan Arka, dan weld ujian dan pemeriksaan.

Kumpulan CWB
Terletak di British Columbia menawarkan pelbagai kursus untuk pemeriksaan kimpalan, kimpalan penyelia, kesihatan/Keselamatan dan lain-lain kursus yang berkaitan industri. CWB Groupl mendakwa telah melatih lebih daripada 20,000 orang pelajar sebagai perantis. Ia juga menyediakan kursus-kursus suatu adat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *