Berurusan dengan kos LASIK

Berurusan dengan kos LASIK

Pembedahan LASIK adalah satu alternatif untuk memakai kanta pembetulan untuk orang dengan myopia, rabun dekat dan astigmatism. Pembedahan LASIK, Walau bagaimanapun, tidak seperti kanta pembetulan adalah tidak dilindungi oleh kebanyakan insurans. Ini bermakna seseorang perlu mencari cara mereka sendiri untuk membiayai mereka prosedur LASIK.

Terdapat banyak syarikat di luar sana yang pakar dalam menyediakan pembiayaan untuk operasi LASIK. Syarikat ini menawarkan anda kemudahan kredit, sama seperti pinjaman bank. Ia datang dengan kadar faedah dan anda perlu membuat bayaran bulanan untuk pinjaman anda.

Sebelum memilih sebuah syarikat pembiayaan, walaupun, ia adalah bijak untuk bercakap dengan pakar bedah. Sesetengah pakar bedah akan hanya bekerja dengan Pilih pembiayaan Syarikat. Di samping itu, pakar bedah anda boleh menawarkan pembiayaan yang boleh akhirnya menjadi lebih murah atau dia mungkin mempunyai cadangan di mana lagi untuk pergi untuk pembiayaan.

Anda juga boleh mencari dalam talian pembiayaan melalui carian untuk “LASIK pembiayaan”. Anda boleh mencari kadar faedah yang lebih kompetitif dan pelbagai pilihan pembiayaan melalui kaedah ini.

Jika anda sedang mencari untuk mendapatkan dibiayai anda masih perlu cuba untuk datang dengan bayaran muka sebuah permulaan. Ia membantu sebagai banyak pembayaran down mungkin. Mempunyai satu bayaran muka yang besar akan mengurangkan jumlah yang anda perlu dibiayai. Di samping itu, anda akan terpaksa membayar kurang jika anda boleh datang dengan lebih banyak wang ke bawah kerana anda akan membayar faedah kurang.

Anda boleh mendapatkan wang bayaran muka dari simpanan anda atau anda jika anda mempunyai akaun perbelanjaan fleksibel, maka anda boleh menggunakan yang. Anda perlu cuba untuk datang dengan wang tanpa perlu meminjam kerana yang bercanggah tujuan setelah pembayaran down.

Anda perlu ingat bahawa mendapatkan dibiayai untuk LASIK pembedahan akan menjadi seperti mendapatkan pembiayaan bagi apa-apa lagi. Jika anda mempunyai kredit yang buruk atau tiada kredit, ia mungkin sukar untuk mencari syarikat yang bersedia untuk kewangan anda. Ini adalah pinjaman berisiko kerana tidak ada cagaran kepada Syarikat untuk mengumpul sekiranya anda lalai pada pinjaman. Dengan bayaran muka yang baik bersaiz, anda mungkin dapat masih mendapatkan dibiayai walaupun kredit anda kurang kemudian cemerlang.

Apabila ia datang kepada pembiayaan pembedahan LASIK ianya benar-benar di tangan anda. Syarikat insurans belum lagi melihatnya sebagai alternatif yang baik kepada pembiayaan kanta pembetulan, jadi mereka tidak akan membayar. Sehingga mereka melihat bahawa membantu orang-orang yang mendapatkan LASIK boleh sebenarnya Simpan wang dalam jangka panjang, ia tidak mungkin bahawa insurans akan jawapan kepada kos LASIK. Sehingga itu, ia adalah terpulang kepada anda untuk mencari jalan untuk mendapatkan anda pembedahan LASIK yang dibiayai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *