Bersih dan hijau ia dengan kami

Bersih dan hijau ia dengan kami

Kami menyediakan pelbagai jenis microfiber sarung tangan dan tuala yang tidak memerlukan sebarang sabun atau bahan kimia. Mereka mempunyai alat untuk setiap bilik dalam rumah anda. Semua kimia yang percuma kering strategi-strategi yang telah kami cuba, kami adalah kegemaran kami.

Pada mulanya kami mendapati ia sukar untuk mempercayai bahawa kami di microfibers boleh melakukan pekerjaan detergen dan tuala dengan hanya menggunakan air. Tetapi kami telah berazam untuk mencari strategi pembersihan untuk keluarga kami yang tidak termasuk bahan-bahan kimia toksik, jadi kami berikan produk kami di luar. Ringkasnya, kita telah terkejut bagaimana berkesan yang mereka telah.

Gubahan-gubahan lanjutan microfiber alat pembersihan yang kami menghapuskan keperluan bagi apa-apa selain air. Tiada bercanda. Kami mendapati bahawa sarung tangan setiap cemerlang di kawasan rumah kami yang mana ia telah direka.

Satu perkara yang kita perhatikan segera adalah bahawa sarung kami sangat baik meletakkan bersama-sama, dan anda boleh menggunakannya dalam pelbagai permukaan yang berbeza. Sebagai contoh, sarung tangan dapur kami bekerja sama dengan di dalam ketuhar, pendafluor atas kaunter, Pulau granit dan sinki.

Di dapur sahaja glove kami Gantikan tuala dua, span dan gulungan tuala kertas yang biasanya telah digunakan. Kerana alat kami memerlukan hanya air untuk pembersihan, penjimatan kos detergen adalah ketara sepanjang jangka hayat mereka (yang diukur dalam tahun).

Sarung tangan di bilik mandi yang bekerja dengan baik untuk kita juga. Ia dikeluarkan cendawan daripada diturap kembali ke dalam Bilik mandi dan melakukan pekerjaan yang sangat baik mengenai mandi dan sinki. Kita juga menggunakan microfiber mereka bersih di dalam tandas (bukan di dalam mangkuk itu sendiri, tetapi tudungnya, tangki dan rim). Sekali lagi, ia melakukan kerja masing-masing. So much untuk bahan-bahan kimia di dalam Bilik mandi!

Kami telah benar-benar teruja sarung tangan habuk (dan, senang kerana anda boleh mendapat kira-kira sarung tangan habuk!). Ia bekerja jadi jauh lebih baik daripada dusters lain kami telah cuba. Tidak seperti alat-alat lain, duster kami tidak hanya bergerak debu dari satu tempat ke tempat. Habuk yang benar-benar melekat alat. Ia berfungsi dengan baik.

Kita lakukan kajian anda sendiri selepas menemui Bagaimanakah keberkesanan alat-alat yang telah, dan belajar teknologi di sebalik kami yang produk pembersihan yang unik. Strand microfibre setiap dibahagikan kepada beberapa super-tiny hujung yang membenarkan produk kami untuk mendapatkan ke terkecil retak dan liang-liang pada permukaan yang kering. Retak dan liang-liang (yang pada mata manusia yang sering tidak dapat melihat) ini biasanya di mana sabun dan pencuci berasaskan kimia mendapat terperangkap, meninggalkan sisa yang berbahaya (dan menyediakan satu bahaya yang mungkin kepada keluarga anda).

Produk kami masuk ke dalam liang-liang ini dan berupaya untuk membuang bakteria tanpa penggunaan bahan kimia dan sabun. Pembersih kimia boleh membahayakan kesihatan jangka pendek dan jangka panjang anda. Malah, kualiti udara purata di rumah-rumah di Amerika Utara boleh empat kali sebagai tercemar sebagai udara luaran. Ini selalunya adalah kerana penggunaan berlebihan bahan kimia dan detergen. Menyedut mereka boleh menyebabkan masalah kesihatan yang serius dari semasa ke semasa.

Perkara yang baik tentang kami yang produk pembersihan adalah mereka akan mencari rumah anda kerana ia telah pernah melihat. Mereka selamat dan boleh menjadi seronok untuk digunakan.
Ke titik terakhir yang kami suka tentang kami adalah berapa cepat kita boleh membersihkan rumah kita. Kerana kita tidak pengangkutan juga cecair pencuci di mana-mana kita pergi, kita diletupkan melalui bilik tergesa-gesa kerana semua kami memerlukan air.

Garis bawah adalah ini. Anda perlu mendapatkan bahan-bahan kimia dari rumah anda. Isu-isu kesihatan yang sebenar dan boleh menyebabkan anda masalah kesihatan (asma, kanser, kerosakan tisu dan banyak lagi). Adakah ia untuk anda dan keluarga anda. Kami mendapati kami adalah alternatif yang sangat baik untuk membantu anda sampai ke sana.

Terima kasih untuk membaca.

Senang kering.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *