Bersedialah untuk berenang di Ironman separuh

Bersedialah untuk berenang di Ironman separuh

‘Saya yakin saya boleh melengkapkan ironman triathlon jika bukan kerana pusingan berenang!’. Semasa latihan anda juga selepas anda lengkap anda ironman latihan ini akan menjadi titik nombor satu anda perasan bila-bila masa anda akan mendedahkan perancangan semasa dan pencapaian anda. Ia pasti akan membuat anda mahu menumbuk mereka. Menghadap ke realiti yang anda perlu menaiki 112 km agak cepat kemudian jalankan 26.2 km. Saya biasanya merasakan cukup dihina oleh komen itu semata-mata kerana ia minimalized keseluruhan perlumbaan dipercayai untuk berenang. Mungkin anda fikir bahagian berenang sentiasa menjadi halangan anda anda atau mungkin ia adalah sebahagian daripada pertandingan dan latihan yang frightens anda yang paling. Berikut adalah beberapa idea-idea dan tips hebat betul-betul apa tri ironman yang separuh bahagian ini mungkin akan seperti.

Renang adalah sucky – melainkan anda mempunyai sejarah dalam renang, ini boleh menjadi satu mata sebenar dan boleh menjadi satu kaki yang dalam beberapa cara akan meragui keputusan anda. Baca. Memulakan pembelajaran mana-mana Kolam Renang kelab kesihatan tempatan dan simpan air terbuka berenang (OWS) kemudian. Anda mungkin dapat kesihatan dan kecergasan Pusat renang dan berenang pusingan yang mungkin beberapa dan menjadi begitu Haus bahawa anda akan bertanya pada diri sendiri hanya bagaimana dalam neraka yang anda akan pernah dapat berenang 1.2 mls. Keluar berehat, anda akan. Saya jamin. Saya pergi melalui perkara yang sama. Sebenarnya, saya pergi melalui ini hanya kira-kira setiap kali saya mula latihan. Renang merupakan teknik yang hampir semua. Seperti yang anda induk pelbagai teknik dan pengalaman dengan ia tiada akan segera ini apabila segala-galanya semacam ‘klik’ dan anda hanya perlu mendapatkan dan anda akan berasa seperti anda boleh berenang selama-lamanya. Saya mengambil masa kira-kira 16 sesi untuk sampai ke sana. Saya masih ingat pagi itu juga. Saya berjuang untuk berenang 350 meter pada satu masa tetapi saya disimpan pada itu, amalan-amalan latihan teknik saya dan ia mengambil tempat. Dinding luaran dapat saya cara lebih cepat daripada yang saya harapkan ia…Saya sebenarnya berenang. Satu pusingan tambahan, dan kemudian satu lagi…Ia menjadi sangat mudah, membosankan, tetapi mudah. Ia akan berlaku kepada anda.

Mengamalkan – pastikan anda membeli yang dipanggil ‘jumlah penyerapan’. Para Penyelamat kehidupan dan yang terbaik yang berenang menempah sana… Tidak lama selepas mengusahakan teknik anda dan tahap keselesaan anda adalah cara sehingga. Mencari seorang pengajar tempatan berenang dengan sejarah di tiga untuk bekerja di luar kawasan-kawasan yang selebihnya. Sekali sangat selesa, anda pasti perlu pergi keluar ke sana atas terbuka-air.

Air terbuka swims (OWS) – sebaik-baiknya anda boleh mendapati air yang mungkin banyak seperti berenang pertandingan anda apabila ia datang kepada suhu, kualiti serta ketenangan. Saya rasa halangan terbesar untuk mendaki adalah pastikan anda boleh berenang di air yang tidak Kristal jelas seperti kolam tempatan anda. Air Tasik yang keruh dan kadang-kadang anda tidak dapat melihat satu perkara!. Ia boleh closterphoic masa yang pertama. Jika anda mempunyai Tasik berenang, ini adalah satu nombor saya nasihat pastikan anda boleh berenang dalam keadaan tersebut. Pernah berenang air terbuka berenang sendiri.Anda boleh mempunyai rakan menyewa kayak di Tasik tempatan atau menghadiri berenang yang ditaja oleh sebuah kelab tempatan tri. Mereka biasanya memberi berenang disokong hebat untuk hanya beberapa dolar. Plus anda boleh bertemu geeks tri lain.

Pada perlumbaan – anda mendengar kisah-kisah tentang mendapat trampled pada permulaan berenang, orang memanjat ke atas anda, anda, siku ke kepala menendang. Dalam pusingan berenang Ironman ada permulaan gelombang yang jadi yang tidak terlalu buruk, Walau bagaimanapun ia boleh berlaku. Simpan sejuk anda, kebanyakan orang masa hanya cuba untuk berenang dan ianya tidak disengajakan. Pastikan anda benih diri anda berdasarkan kemampuan anda dan hanya keluar dan dapat dilakukan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *