Bersara di luar negara – lelaki tunggal yang sukakan cabaran dan wanita Single Hook Up!

Bersara di luar negara – lelaki tunggal yang sukakan cabaran dan wanita Single Hook Up!

Terdapat sebuah supposition bahawa apabila kita bersara, kita akan selesa di coupledom. Iklan, maklumat tapak, Tunjuk gambar udara-Namun, selesa yang bagus daripada pasangan, baju panas sahaja dibuang pusingan mereka bahu mendalam dalam perbualan, luas senyuman pada muka – atau berjalan kaki tangan di tangan ke arah matahari terbenam. Tetapi sesetengah daripada kita yang akan bersara dan re-locate sebenarnya sendiri… perceraian, kematian, hanya berjalan dari jemu hidup seperti yang kita tahu.
Bersara Single hanya telah ditubuhkan sebagai satu forum bagi menyatukan Single. Sama ada romantik, perjalanan atau pelaburan yang direka untuk menunjukkan tempat yang terbaik untuk bersara rumah dan di luar negara. Ia tidak kira jika anda seorang lelaki atau perempuan singleton, tapak boleh menunjukkan kepada anda dengan penjagaan kesihatan dengan harga yang berpatutan, kos hidup yang berpatutan dan suasana yang sesuai untuk anda! Ini tidak bermakna bahawa kami tidak sabar untuk kembali ke negeri yang biasa coupledom; tetapi ia akan senang bertemu pasangan lain tunggal, berfikiran sama. Terdapat banyak pembangunan yang menggalakkan sifat-sifat mereka seperti bersara di Sepanyol bersara di Mexico, bersara di Panama, bersara di Bulgaria dan sebagainya.

Laman web ini telah direka kebanyakannya, tetapi tidak bagi orang-orang yang lahir pada tahun 1946 hingga tahun 1964… kanak kanak banyak 40 ke 60 berusia tahun akan bersara awal, sesetengah hanya mahu pergi sebelum terlambat! Segmen penduduk biasanya dilihat menjadi agak makmur telah dibangkitkan dalam pasaran kerja yang berkembang; mereka adalah lebih baik berpendidikan… pasti au keadaan dengan cara-cara menabung untuk hari hujan.

Sebilangan meningkat pesat adalah satu disebabkan oleh faktor perceraian, kebebasan lebih besar daripada wanita, termasuk penyertaan tenaga kerja lebih tinggi berbanding generasi terdahulu, dan kegagalan perkahwinan kedua dan ketiga. Kematian pasangan juga merupakan sebahagian daripada Kumpulan ini.

Lebih daripada 50 ‘s tunggal lelaki dan wanita tunggal adalah penduduk yang semakin meningkat dan semua perkara-perkara pada memindahkan luar negara melibatkan pasangan. Wanita hanya bimbang tentang Keselamatan, penyediaan penjagaan kesihatan yang baik, dan Kumpulan sosial sebagai lelaki, tetapi ia juga lebih sukar pada zaman ini untuk bertemu dan membangunkan persahabatan apabila anda bersendirian, terutamanya apabila bergerak di luar negara.

Laman web ini diwujudkan kerana terdapat lompang di pasaran untuk jenis sumber ini. Wanita, terutamanya, yang berakhir dengan keseorangan selepas perceraian sering berakhir dengan kanak-kanak – dan meningkatkan mereka mengambil keutamaan mengatasi segala-galanya, termasuk kehidupan sosial. Sebaik sahaja mereka telah diterbangkan kandang tersebut, ibu bapa adalah mampu untuk membuat beberapa keputusan tentang masa depan sendiri, termasuk kemungkinan bersara dan/atau melabur di luar negara, atau bahkan hanya menghabiskan sedikit masa dalam suasana yang lebih tenang.

Saya telah membaca banyak artikel mengenai mungkin melarikan diri ke lokasi, mengembara secara berseorangan ke Itali dan Croatia, meneliti sifat-sifat yang indah yang menghadap ke laut dan pergunungan. Saya pergi ke Costa Rica dan Panama pada dua Majlis berasingan dengan sekumpulan tiga hingga empat orang, co-kebetulan bertukar menjadi single terlalu kecil. Kami mempunyai masa yang baik meneroka, menemui dan tertanya-tanya; cuba untuk membuat keputusan di mana tempat yang tepat, apakah harga yang betul, akan Bilakah masa yang sesuai? Seperti yang kita dapat mengenali antara satu sama lain lebih baik ia menjadi jelas kepada saya, yang mempunyai rakan kongsi yang berfikiran seperti yang akan membuat semua perbezaan tugas membuat keputusan ini. Kebanyakan daripada kita memerlukan seseorang untuk berkongsi impian dan kegembiraan! Berapa banyak seronok menginap ia benar-benar boleh bagi saya berbaring pada saya buaian – menghirup pada saya pina-colada – yang cantik Teres – Kondo hebat, rumah atau villa, saya menghadap pantai-pantai yang menakjubkan dan lautan! SEMATA-MATA?!

Konsep ‘Mesyuarat’ baru ini adalah untuk membawa bersama-sama seorang lelaki Bujang, Bujang, romantik, perkahwinan, perkongsian perjalanan dan Kumpulan. Ahli-ahli akan dapat meminta mereka “destinasi pilihan” dan “perjalanan rakan” dan semua pilihan lain yang mereka minta. Disertakan dengan keahlian percuma ini merupakan forum perbincangan terbuka antara ahli-ahli mengenai pengalaman mereka dalam pelbagai negara yang dilawati, sama ada oleh Kumpulan Hartanah Lawatan (yang dianjurkan oleh pihak pemaju hartanah yang pelbagai dan ejen-ejen mereka) atau secara individu. Selain itu, pelancongan terbaik dan tawaran penginapan untuk perseorangan untuk mengambil kesempatan, akan diserlahkan. Kami sudah bosan dengan bayaran tambahan ‘singleton’!

Acara, pelancongan dan seminar akan dipaparkan di laman web ini oleh negara dan tarikh. Ahli-ahli perseorangan bersara akan dapat mengurangkan kos mereka dan tidak berasa keseorangan dalam tugas besar membuat semua keputusan penting pembelian hartanah di luar negara. Ahli-ahli retiringsinglesoverseas.com mempunyai peluang untuk bertemu dengan mereka sempurna berfikiran seperti rakan kongsi/s – orang-orang yang mempunyai keinginan untuk membeli hartanah, melabur atau bersara di Panama, Costa Rica, Mexico, Nicaragua, Sepanyol, Dubai, Bulgaria, Croatia dan destinasi, banyak juga. Dan jangan lupa kemungkinan jatuh cinta sekali lagi!

Ahli-ahli mempunyai galeri mereka sendiri dalam profil mereka yang di mana mereka boleh menghantar gambar-gambar yang besar untuk diri sendiri dan pengalaman perjalanan mereka dan pilihan membuat gambar-gambar mereka peribadi atau awam. Mereka boleh berbual pada IM sendiri peribadi, atau sebaliknya. Mereka juga mempunyai pilihan untuk menunjukkan video.

Terdapat begitu banyak sifat-sifat yang indah untuk membeli laid back, gembira, smiley negara “hidup anda-hidup”, tanpa semua kerenah birokrasi, kaedah-kaedah dan peraturan-peraturan yang kita seolah-olah menghadapi hari dan pada harga yang berpatutan. Tempat-tempat untuk hidup dengan benar kebebasan dan kami akan merancang acara-acara di seluruh dunia bagi ahli-ahli Retiringsingles.com dan Retiringsinglesoverseas.com.

Jika anda tidak mahu hidup di luar negeri – anda mungkin mempunyai rumah di Florida, Dubai, Sepanyol, United Kingdom, Panama, Costa Rica atau mana-mana sahaja… dan mungkin pasangan anda sempurna hidup di tempat lain dan impian hidup yang di mana anda berada! Juga, anda mempunyai peluang yang besar untuk mencari orang yang istimewa itu.

Romantik adalah barisan hadapan dalam laman web ini, tetapi yang pastinya bukan semata-mata. Anda mungkin mencari perempuan untuk rakan kongsi pelancongan/pelaburan wanita (anda tidak perlu menjadi ‘gay’). Mungkin anda seorang lelaki yang mencari rakan lelaki pelancongan/pelaburan (anda tidak perlu menjadi ‘gay’). Laman web ini adalah untuk setiap manusia dan setiap wanita yang berminat dalam pengembaraan hidup di luar negeri, melancong di luar negara, harta yang membeli di luar negara dan hampir sama berfikiran seperti wanita dan lelaki – di sini anda akan mencari sumber-sumber yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda.

Terdapat begitu banyak untuk melihat dan bercakap tentang dan idea-idea dan maklum balas anda adalah digalakkan.
“Kami mahu membuat impian anda menjadi benar jadi memberitahu rakan-rakan anda untuk menyertai kami juga. Hanya ingat, akan pesakit – rakan yang sempurna mungkin tidak ada lagi, tetapi kita akan semakin meningkat dan impian yang menjadi kenyataan hanya boleh satu klik sahaja! Anda mempunyai apa-apa kehilangan dan segala-galanya untuk keuntungan. Jumpa anda di sana!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *