Bersandar badan dan alkohol – boleh anda minum alkohol dan masih kekal kurus?

Bersandar badan dan alkohol – boleh anda minum alkohol dan masih kekal kurus?

Beberapa orang kelihatan konflik dalam fikiran – mereka ingin mengandungi sebuah badan yang kurus, tetapi tidak berminat memberi minum arak…

Beberapa positif ingin menyediakan asa alkohol sepenuhnya, dan itulah denda. Tetapi beberapa kita boleh minum dalam kesederhanaan, dan penginapan yang tenang semuanya sihat dan ramping.

Dan terdapat beberapa petua yang ini boleh membantu anda untuk tidak pek pound…
sebagai tenang minum arak sekali-sekala.

1). Sudah tentu alkohol memberikan kalori kosong tambahan pada hari-hari ini anda memilih untuk minum. Alkohol mempunyai 7 kalori per gram, berbeza dengan 4 kalori per gram karbohidrat dan protein, dan 9 kalori per gram bagi lemak.

Pada malam yang saya tahu sudah bersedia untuk melibatkan beberapa minum, ia membantu agar yakin bahawa makan malam adalah berasaskan pusingan protein dan sayur-sayuran. Anda sudah bersedia untuk mengambil dalam banyak kalori kosong
dengan alkohol, jadi pengambilan sebahagian halus protein selera makan-pengisian bersama-sama dengan sayur-sayuran yang kaya dengan nutrien boleh membantu untuk mengaturkan selera makan anda dan memberikan tubuh anda nutrien yang diperlukan.

Plus, beberapa ketara, Terdapat juga tiada ruang untuk beban daripada makanan yang kaya dengan karbohidrat jika anda juga bersedia untuk tidak mengambil alkohol. Karbohidrat + alkohol adalah yang sempurna campuran untuk menaik perut bir yang!

Cuba makan malam itu yang agak rendah-karbohidrat makanan untuk menjaga diri anda daripada kalori tambahan kosong.

2). Jika anda ingin menjimatkan badan anda daripada menambah lapisan lemak yang dahsyat, oleh semua cara menjauhkan diri daripada minuman bersirap, untuk yang ini dimuatkan oleh gula… ini adalah satu dua kali pukulan hebat untuk usus anda kerana anda tidak hanya
mendapatkan semua kalori kosong alkohol, tetapi sebagai juga memuatkan kalori kosong gula. Minuman untuk yang besar seperti margarita yang kadang-kadang boleh mempunyai sebanyak 500-600 kalori setiap berkhidmat!

Sebaliknya, bidaan terbaik anda ialah melekat dengan alkohol yang jelas berbeza-beza dengan club soda dan tekan dengan limau nipis atau lemon. Vodka dengan soda club dengan lebih banyak lemon/lime Seluar adalah minuman saya Opsyen pada bar dan
Café.

Menjauhkan diri daripada mixers air tonik! Sesetengah orang tidak sedar, tetapi air tonik dimuatkan oleh praktikal yang banyak gula sebagai standard soda terletak.. pada sudut pandangan tambahan, club soda mempunyai kalori tidak sama sekali.
Ianya dengan jelas cara-cara hina kalori untuk minum.

3). Jika anda bersedia untuk minum bir, anda lebih baik memilih bir gelap walaupun 1 atau 2 daripada 5 atau 6 bir yang ringan. pasti, gelap bir mengandungi lebih banyak kalori daripada bir yang ringan, tetapi gelap bir juga mempunyai lebih banyak vitamin B dan antioksidan daripada bir yang ringan, sehingga anda benar-benar mendapatkan pemakanan yang lebih banyak dari bir gelap. Selagi anda kekalkan bir gelap hanya 1 atau 2, anda masih mungkin dalam lingkungan 150-400 kalori.

4). Cuba untuk mendapatkan tinggi intensiti senaman badan yang menyeluruh sebelum malam anda daripada minum. Sekurang-kurangnya anda telah revved sehingga metabolisme anda dan mengandungi badan anda memproses kalori lebih cepat sedikit.

Juga, cuba untuk mendapatkan beberapa jenis senaman pagi lewat daripada waktu malam anda keluar juga boleh membantu untuk mendapatkan
badan anda kembali ke status kecergasan yang baik. Ini tidak boleh menjadi latihan anda memenuhi keperluan dari segi tenaga,
tetapi ia boleh membantu untuk mendapatkan badan anda malah menjejaskan dan memecahkan peluh yang.

5). Melepasi munchies lewat waktu malam selepas malam minum! Ini adalah di mana kebanyakan orang lakukan utama
kerosakan abdoment mereka.

Sebaliknya, membuat yakin mempunyai beberapa protin tanpa lemak dan sayur-sayuran yang cepat boleh diambil di rumah
(mungkin ayam tertentu pre-cooked payudara, stik diberi makan rumput, atau hanya ikan tuna dan beberapa batang veggie)
supaya anda boleh saman anda lewat malam post-party rasa dengan protein tanpa lemak di situ karbohidrat.

Yang paling seksa perkara untuk badan anda loading pada pizza, ais krim, dan lain kaya carb sarap selepas satu waktu malam daripada memakan.

6). Jika anda minum minuman pelbagai sosial, cuba minum alkohol hanya 1-2 hari/7 hari had jika anda mahu menjadi kurus. Di sisi lain, jika anda tidak pernah minum lebih daripada 1-2 minuman setiap hari, saya percaya mendapat 1-2 minuman setiap hari oleh makanan yang masih boleh menjadi sebahagian daripada gaya hidup yang baik.

Selagi kalori akan diambil kira dan anda masih berada dalam penyelenggaraan kalori anda setiap hari.

7). Wain adalah salah satu minuman yang lebih baik keputusan… Jika anda dikehendaki untuk mengandungi minuman, anda mungkin juga memutuskan
Wine supaya anda sekurang-kurangnya mendapat dos antioksidan yang baik juga. Wain merah dikenali kerana ia mempunyai antioksidan yang berpuas hati, Namun walaupun putih wain yang mengandungi antioksidan terlalu.

Dan untuk menamatkan, seperti yang saya sebutkan sebelum ini kepada, minum arak malah menambah satu tambahan menghala ke senarai ini anda
perlu bekerja di sebelah dalam membina badan yang anda mahu.

Dikecualikan bagi semua masa mungkin pilihan terbaik, tetapi kita juga perlu realistik dan memahami bahawa minum sosial bukanlah sesuatu ini beberapa orang tidak sabar-sabar untuk menyediakan sehingga benar-benar.

Untuk motif ini, senarai Petua untuk membantu pihak yang menjalankan minum dengan cara yang lebih sihat boleh benar-benar membantu anda untuk menjadi lebih ramping dan sihat dan tenang sederhana sedikit sosial minum berminat dengan hidup anda.

Ingat ini perkara kecil apabila cuba untuk menemui cara untuk menjadi lebih ramping dan tenang
Nikmatilah minuman beberapa.

Mempunyai hari yang hebat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *