Bersama pengawal berbanding campuran Sashas – apa yang bekerja untuk haiwan kesayangan anda?

Bersama pengawal berbanding campuran Sashas – apa yang bekerja untuk haiwan kesayangan anda?

Anjing adalah memang banyak seperti kita manusia. Hal ini berlaku tidak hanya emosi, tetapi juga dalam bidang kesihatan fizikal mereka. Mereka perlu diberi makan jenis yang betul diet untuk mengekalkan keseluruhan baik kesihatan. Banyak seperti kita, anjing kami juga membangunkan penyusutan tulang-tulang mereka, terutamanya kerana mereka mendapat lama. Artritis, keadaan tulang yang lemah dan rapuh, adalah biasa di kalangan anjing, dan begitu juga kecederaan biasa dan keadaan tulang dari am Haus dan lusuh. Ianya memang sama menyakitkan bagi seorang pencinta anjing untuk melihat haiwan peliharaan yang mengalami keadaan sedemikian. Sains Veterinar itu telah menyaksikan perkembangan pemakanan tambahan untuk menangani keadaan kelemahan tulang anjing.

Ia adalah penting bahawa satu tidak pernah substitutes produk khusus anjing artritis tersebut dengan produk rawatan artritis manusia disediakan kepada ahli kimia. Produk artritis manusia semata-mata tidak mengandungi bahan-bahan aktif pada nisbah yang diperlukan untuk anjing. Sebagai contoh, berlebihan tambahan Glucosamine telah disyaki membawa kepada Diabetes taring.

Bersama pengawal dan Sashas campuran adalah dua popular pemakanan tambahan diberikan kepada anjing untuk mengukuhkan tulang-tulang mereka. Walaupun sesetengah pemilik anjing mendapati mereka lebih kurang sama, sebenarnya terdapat beberapa perbezaan yang signifikan antara kedua-dua yang membuat satu perkara yang digemari oleh sesetengah anjing berbanding dengan yang lain. Di sini kita mengkaji apa aspek setiap yang digemari oleh anjing-anjing secara umum.

Bermula dengan, bersama pengawal adalah pemakanan tambahan dibangunkan menggunakan bahan-bahan tulen, dan terbukti secara klinikal untuk menjadi berkesan dalam dos yang tepat dan nisbah yang dinyatakan. Ia merawat masalah sendi yang berpunca daripada radang sendi, kecederaan dan biasa-dan-kehausan. Bersama pengawal mengandungi bukan sahaja amat mujarab glukosamina dan kondroitin sulfat hydrochloride, kedua-duanya ditemui dalam produk artritis manusia, tetapi juga dos yang khusus untuk anjing yang lebih baik sesuai dengan keberkesanan dan Keselamatan. Bersama pengawal juga mengandungi Mesthyl Sulfonyl metana, atau RON97, yang sulfur semulajadi yang berasaskan bahan yang, apabila diberi dalam dos yang betul, telah ditunjukkan untuk membantu mengurangkan sakit berkaitan keradangan sendi. Bersama pengawal adalah seperti kos efektif sebagai produk artritis manusia, dan boleh didapati melalui kedai haiwan kesayangan anda, doktor haiwan dan walaupun dalam talian. Ia datang dalam satu ‘tiada rasa, tiada bau serbuk’, yang lebih baik untuk susah makan. Pilihan yang sedap adalah dengan berubat baru bersama pengawal hati Chews, tetapi ia mengandungi hanya 1/4 serbuk bersama pengawal.

Sashas gabungan seperti bersama pengawal, juga tidak menggantikan glukosamina & kondroitin dan Glucosamine semata-mata, tetapi juga kaya dengan sebatian semulajadi. Bahan-bahan ini termasuklah yang penuh pelbagai daripada GAGs yang telah terbukti mengandungi ciri-ciri perlindungan bersama. Bahan-bahan aktif semulajadi membolehkan pelinciran dan khasiat cecair sendi yang lebih baik. Penggunaan berterusan campuran Sashas juga terbukti membawa kepada meningkatkan fungsi bersama, dan bukan semata-mata Penyembuhan, tetapi juga pertumbuhan semula tisu penghubung dan rawan dalam sendi haiwan kesayangan anda. Seperti campuran Sashas bukan dadah sintetik, Terdapat tiada kesan sampingan telah terbukti kepadanya. Apatah lagi, ia boleh diberikan kepada anjing dan kucing yang serupa, dan juga bersempena dengan ubat-ubatan artritis yang lain. Oleh itu, jika gejala-gejala yang teruk, satu boleh memilih campuran Sashas atas bersama pengawal untuk fungsi yang dipertingkatkan. Akhirnya, beberapa anjing yang suka rasa ikan lebih suka Sashas adunan ke atas pengawal bersama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *