Berpatutan kesihatan insurans bagi orang-orang di Missouri

Berpatutan kesihatan insurans bagi orang-orang di Missouri

Missouri penduduk yang menghadapi masalah mendapatkan dengan harga yang berpatutan kesihatan Insurans perlu menyelidik Missouri insurans kesihatan Luaran, atau MHIP.

Apa itu Kumpulan insurans kesihatan Missouri?

MHIP ini adalah satu program yang direka untuk membantu penduduk Missouri yang tidak dapat mencari insurans kesihatan dengan harga yang berpatutan, dan yang tidak layak atau tidak dilindungi di bawah mana-mana jenis lain pelan insurans kesihatan.

MHIP yang menawarkan rawatan hospital pesakit dalam dan pesakit luar; penjagaan doktor; penjagaan dari profesional perubatan yang lain; Perkhidmatan kesihatan yang khas dan bekalan; dan liputan ubat preskripsi.

Yang menaja kumpulan insurans kesihatan Missouri?

MHIP yang berkuatkuasa pada tahun 1991 terima kasih kepada Perhimpunan Agung Missouri. Ia juga beroperasi di bawah peraturan-peraturan di Dewan. Walau bagaimanapun, MHIP yang ditadbir oleh Cross biru dan biru perisai of Missouri dan Cross biru dan perisai Blue Kansas City.

Siapakah yang layak untuk insurans kesihatan Missouri Kolam Renang?

MHIP ini dibuka kepada semua penduduk Missouri bergantung kepada syarat-syarat kelayakan, tetapi penduduk yang mempunyai keadaan kesihatan yang sedia ada dan tidak boleh kelihatan untuk mencari sebuah syarikat insurans kesihatan yang akan menjual polisi insurans kesihatan individu yang berminat terutamanya ke atas MHIP kerana walaupun terdapat ketetapan pada keadaan sedia ada, ketetapan dalam MHIP dasar mengenai syarat-syarat yang sedia ada boleh dikecualikan dalam keadaan tertentu.

Penduduk Missouri orang-orang yang tidak layak untuk MHIP termasuk orang-orang yang layak untuk lain-lain jenis pelan insurans kesihatan dan program-program seperti pelan insurans kesihatan tetap, pelan insurans kesihatan state-sponsored, Medicaid, Medicare dan COBRA.

Jika MHIP itu telah dibayar Keluar $1 juta dalam kos penjagaan kesihatan kepada individu, dia kini tidak lagi layak. Begitu juga benar bagi individu yang tidak layak bagi polisi insurans kesihatan kerana alkohol dan penyalahgunaan dadah.

Bagaimana saya boleh mengetahui maklumat lanjut mengenai Kumpulan insurans kesihatan Missouri?

Hubungi di Missouri Jabatan insurans, atau layari laman Web Rasmi Missouri insurans kesihatan Luaran.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *