Bermulut manis Toning badan: Pisang-Berry badan Toning rotan-Up

Bermulut manis Toning badan: Pisang-Berry badan Toning rotan-Up

Terdapat sekumpulan kebenaran sebut harga lama: “Anda adalah apa yang anda makan.” Hal ini terutama berlaku apabila ia datang untuk makan badan yang hebat dan kecergasan yang optimum. Bagi wanita – senaman dan pemakanan yang bijak adalah senjata utama dalam membaiki atau mengekalkan sebuah firma, tona dan menarik sculpted punggung, pinggul & paha kawasan.

Ia tidak kira bagaimana muda atau berapa lama anda berada – kualiti makanan yang anda makan yang mempunyai kesan langsung pada bagaimana anda melihat, merasa dan berfungsi. Dengan betul berstruktur sesi senaman memberi rangsangan fisiologi yang betul dalam zon badan yang anda mahu untuk meningkatkan dan memperbaiki – dan makanan yang betul memberikan seluruh spektrum nutrien bagi membolehkan seluruh badan anda untuk melihat, merasa dan beroperasi pada itu tahap tertinggi – kedua-dua di dalam dan di luar.

Salah satu makanan yang paling berharga, tetapi sedikit yang diketahui anda boleh menambah kepada pelan diet harian anda, adalah yang Maha Kuasa tanah benih flaks. Mereka memberi anda kira-kira bagus otot toning protein, serat makanan dan asid lemak perlu (omega-3, etc…). Mereka juga bekerja keajaiban dalam selera makan penstabil dan kawalan gula dalam darah.

Biji flaks organik adalah begitu popular dan mudah didapati sekarang anda boleh juga mendapatkannya di pasaraya kejiranan anda – dan walaupun anda ubat kedai sudut. Jika tidak, jangan risau – anda sepatutnya boleh mencari mereka di salah satu daripada berpuluh-puluh Laman web makanan pemakanan/semulajadi di dalam ‘ bersih. Sebaik sahaja anda mempunyai benih flaks anda – terdapat tiada akhir kepada bilangan cara anda boleh menambahnya ke menu harian anda. Di sini adalah hanya satu cara yang cepat & mudah:

Bermulut manis pisang-Berry harta rampasan yang ketat

* Dua pisang masak, kecil/sederhana, dipotong hirisan
* 1 cawan segar atau beku beri hitam
* 1 cawan Strawberi segar atau beku
* 1 (4 oz.) mana-mana yogurt berry (* ini adalah pilihan *)
* 2/3 cawan skim susu (atau soya,) Jika anda mesti
* Tiga camca besar ditebang atau tanah benih flaks
* 6-7 ais kiub
* 1/4 sudu teh serbuk stevia (sebaik-baiknya organik)

Letakkan semua bahan-bahan ke dalam blender dan campuran pada kelajuan sederhana tinggi selama empat puluh lima saat atau sehingga baik disebat. Tuangkan ke dalam gelas besar yang empat dan berkhidmat dengan serta-merta untuk anda dan tetamu anda bertuah.

Membuat hidangan yang empat.

Setiap bermulut manis yang berkhidmat: 160 kalori;

* 6 gram serat
* 28 gram karbohidrat
* 5 gram protein
* 5 gram lemak (kurang daripada 1 gram lemak tepu)
* 3 mg kolesterol
* 24 mg natrium

Ini adalah hanya salah satu daripada banyak cara yang mudah untuk menyuburkan badan anda dengan unsur-unsur yang diperlukan untuk tinggal ketat tona dan tegas mengangkat.

Bagi wanita yang mahu diterima, atau memelihara dan memanjangkan, yang seksi, Ketua mengubah Ban, pinggul & paha kawasan, ia adalah hanya satu perkara daripada melakukan perkara-perkara yang sedikit secara kerap untuk mendapatkan keputusan besar yang anda ingini dan impikan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *