Berlepas di hari Program – kajian

Berlepas di hari Program – kajian

Adakah kamu takut Terbang? Anda mesti akan mempertimbangkan diri anda lebih rendah, kerana untuk semua penerbangan yang lain hanya biasa. Atau anda mungkin akan tertinggal dalam banyak perkara dalam hidup. Takut terbang boleh kos banyak dalam hidup. Kewangan adalah sedikit kebimbangan ini. Masa yang hilang adalah kos utama takut terbang.

Takut Terbang diiktiraf sebagai penyakit sehingga untuk berbicara. Ia menyebabkan anda berpeluh sebaik sahaja memulakan enjin kapal terbang itu. Ia menyebabkan kebimbangan yang tidak dapat dibayangkan apabila anda berjalan ke sebuah kapal terbang itu. Anda mempunyai dorongan yang kuat untuk memegang tangan orang di sebelah anda. Ianya hampir satu penyeksaan!

Sekarang Bagaimana jika anda mengubah cara anda berfikir. Bayangkan Terbang adalah keseronokan yang lengkap. Mengambil kira tinggi ke langit dan terbang antara awan-awan dan melihat biru langit. Menikmati keselesaan dan Keselamatan yang moden-hari yang lalu. Masa berlalu seperti anda berada di rumah anda, membaca buku secara senyap-senyap.

Saya tahu program ini, The berlepas hari Program, yang telah membantu ramai orang yang mengubah cara mereka melihat penerbangan. Ia berucap sebab-sebab utama mengapa seseorang takut terbang. Ditulis oleh Presta kaya, ia telah dilihat pada kesihatan penemuan, MSNBC dan The New York Times. Ia adalah pendekatan yang ikhlas untuk mengubati ketakutan sebenar anda dalam penerbangan. Ia menjamin anda juga bimbang kurang dan lebih nikmat, masa yang akan datang, anda terbang.

Jika anda adalah seseorang yang takut Terbang, ini adalah apa anda telah Cari. Menjimatkan masa, Jangan lepaskan peluang-peluang yang tidak terkira banyaknya, Terbang membolehkan anda untuk menerokai dan menikmati. Menjalani kehidupan dengan sepenuhnya! Dapatkan salinan anda hari ini!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *