Berlatih Chi Gong untuk Pi Gu

Berlatih Chi Gong untuk Pi Gu

Pi Gu adalah seni Cina purba berpuasa untuk penurunan berat badan. Kaedah ini boleh agak berjaya dan ia boleh memberikan penurunan berat badan dengan cara yang sangat sihat. Jika anda sedang mempertimbangkan Pi Gu, maka satu perkara yang anda perlu memahami adalah bahawa anda sebenarnya boleh membuat Pi Gu lebih berjaya. Apa yang anda perlu lakukan adalah tahu bagaimana untuk mengamalkan bersama-sama dengan Chi Gong. Jika anda tidak biasa dengan kaedah Chi Gong ini, anda pasti akan mahu untuk memahami ia supaya ia boleh membantu anda Pastikan puasa Pi Gu anda lebih berjaya.

Seperti yang anda tahu, perubatan Cina menumpukan hampir benar-benar percaya bahawa badan mesti mempunyai aliran tenaga yang sihat. Tenaga ini, yang mengalir di seluruh badan dan keluar yang seimbang chakra, boleh menjadi satu masalah yang sangat besar jika ia terganggu. Aliran tenaga disrupted yang boleh mendatangkan malapetaka pada badan, menyebabkan penyakit, menjadikannya sukar untuk menurunkan berat badan, dan mengambil tahun off kehidupan seseorang.

Jika tenaga anda keseimbangan, maka anda akan menemukan bahawa Pi Gu tidak akan bekerja juga. Walau bagaimanapun, jika anda pertama kali baki dan mengecas tenaga anda, anda akan mendapati bahawa Pi Gu akan menjadi sangat berjaya sebagai kaedah kehilangan berat badan yang sihat.

Hanya apa yang tidak Chi Gong lakukan untuk Memperkasa Pi Gu? Apabila anda pergi melalui Chi Gong, tenaga anda akan dikenakan bayaran. Di samping itu, seimbang chakra anda akan dibersihkan supaya tenaga anda boleh mengalir dengan betul dan secara bebas. Apabila ini berlaku, banyak perkara boleh terjejas untuk positif. Anda akan mendapati bahawa selera makan anda akan ditindas. Dengan cara ini, anda tidak akan mendapati diri anda lapar semasa anda berpuasa. Di samping itu, Chi Gong akan berfungsi untuk mempercepatkan metabolisme anda. Apabila metabolisma anda lebih cepat, anda akan dapat menurunkan berat badan dengan lebih cepat kerana badan anda dapat membakar tenaga yang lebih cepat.

Pi Gu boleh menjadi satu kaedah penurunan berat badan yang sangat berjaya. Kerana ia adalah kaedah puasa cukup sihat, ia adalah cara yang baik untuk anda untuk menurunkan berat badan dan mengekalkan berat yang hilang. Dalam usaha anda untuk memastikan bahawa puasa Pi Gu anda adalah berjaya sebaik mungkin, maka anda perlu pastikan amalan Chi Gong terlebih dahulu untuk memastikan tenaga anda dibersihkan, dikenakan, dan mengalir dengan bebasnya. Dengan cara ini, anda boleh menikmati kehidupan yang lebih bahagia, lebih sihat dan lebih lama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *