Berkembang dengan Jintropin satu hormon pertumbuhan manusia

Berkembang dengan Jintropin satu hormon pertumbuhan manusia

Penggunaan hormon pertumbuhan manusia untuk penyembuhan sel-sel rosak dan mati kulit badan adalah pasti Tempahan bermanfaat. Dengan faktor penuaan, badan secara beransur-ansur mengurangkan keupayaannya untuk membaiki sel-sel yang rosak, memberi penampilan yang berkedut dan bukan kulit bercahaya segar belia kami. Penggunaan hormon anti-penuaan yang Jintropin menjadikan kulit licin dan muda mencari, dengan keupayaan untuk membaiki orang-orang yang letih rosak sel-sel kulit.

Faedah-faedah yang banyak daripada Jintropin

Jintropin menguatkan tulang; mempunyai keupayaan untuk membaiki sel-sel otak yang rosak dan sumbangan besar untuk mencegah kehilangan memori. Ia merangsang pertumbuhan linear dan dengan kanak-kanak yang mengalami masalah, ia sememangnya satu kebaikan untuk meningkatkan kadar pertumbuhan mereka.

* Orang dewasa dengan kekurangan hormon pertumbuhan, Jintropin dikenali kerana mampu mengurangkan jisim lemak, meningkatkan otot besar-besaran dan secara umumnya meningkatkan tahap tenaga.
* Pesakit yang terbakar teruk ia mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan
* Digunakan untuk otot membuang, seperti AIDS
* Meningkatkan nitrogen dalam badan post-operatively

Menggunakan teknologi pengeluaran, menghasilkan hormon pertumbuhan jujukan 191 asid amino yang mempunyai kurang pencemaran protein IIB dan tiada kesan sampingan yang biasanya dikaitkan dengan suntikan, seperti orang-orang welts yang menyakitkan merah yang sering berlaku.

Fungsi-fungsi lain yang bermanfaat

Hormon pertumbuhan manusia mempunyai kelebihan fungsi metabolik seperti, meningkatkan pengekalan kalsium; memperkukuhkan dan mempertingkatkan mineralization tulang, otot meningkatkan jisim dan merangsang pertumbuhan organ-organ dalaman yang semua. Ia mengurangkan pengambilan glukos di dalam hati, membantu penyelenggaraan Pulau-pulau kecil pankreas dan merangsang sistem imun.

Ianya bukan hanya anak dengan kekurangan pertumbuhan yang mendapat ketinggian yang amat diperlukan dengan menggunakan hormon pertumbuhan; Ia boleh mengatasi kesan kekurangan pada orang dewasa yang mempunyai masalah dengan tenaga dan jisim tulang, serta orang-orang dengan peningkatan risiko kardiovaskular.

Jintropin adalah produk Cina yang bekerja untuk meningkatkan tahap hormon pertumbuhan manusia kembali ke tahap yang sama seperti remaja mereka pada harga yang berpatutan. Setaraf di Amerika Syarikat dipanggil Humatrope, ditetapkan oleh pakar-pakar perubatan sahaja, menjual untuk sehingga empat kali lebih tinggi kos.

Bagaimana Jintropin boleh membantu anda

* Merendahkan tekanan darah
* Meningkatkan tahap kolesterol
* Mengurangkan lemak badan
* Lebih baik jantung output
* Meningkatkan fungsi imun
* Lebih banyak tenaga
* Bersenam prestasi
* Peningkatan jisim otot.
* Menghilangkan kedut
* Thickens rambut
* Tulang ketumpatan adalah lebih kuat
* Meningkatkan penampilan kulit anda

Apabila memilih satu bentuk hormon pertumbuhan manusia, ia adalah penting untuk memilih salah satu yang akan memperbaiki dan mempertingkatkan kesejahteraan anda. Sila ambil perhatian bahawa terdapat produk di pasaran yang merugikan dan tidak bermanfaat, dan ini boleh akhirnya merosakkan kesihatan anda. Hormon pertumbuhan manusia tidak mempunyai apa-apa manfaat dalam bentuk semburan atau tablet, hanya bekerja dengan baik apabila disuntik ke dalam badan.

Gen hormon pertumbuhan manusia seperti Jintropin tempatan di wilayah q22-24 kromosom 17, yang juga dikenali sebagai gen placental lactogen dan sekumpulan homologous hormon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *