Berkata baik Bye kepada gejala-gejala penuaan dengan Andro400

Berkata baik Bye kepada gejala-gejala penuaan dengan Andro400

Adakah anda mahu untuk kekal muda dan berasa bertenaga untuk tahun akan datang? Jika anda ingin menjadi pemilik berbangga dengan kesihatan yang baik walaupun kelulusan masa, maka anda berada di tempat yang betul. Perkara yang baik untuk mengatakan adalah bahawa Andro400 menawarkan penyelesaian terbaik untuk menghentikan gejala penuaan. Fokus utama kajian adalah hormon tertentu – testosteron!
Andro400 adalah kunci asas untuk melindungi keadaan fizikal anda. Testosteron adalah hormon seks lelaki paling penting. Testosterone pada lelaki menghasilkan hormon yang penting ini. Juga, kelenjar adrenal menghasilkan hormon ini sedikit. Hormon penting ini memainkan peranan penting dalam penghasilan tisu-tisu prostat dan testis. Di samping itu, ia membantu untuk mempromosikan ciri-ciri seksual sekunder seperti pertumbuhan rambut dan otot yang besar-besaran. Ia menyumbang peranan penting untuk mengelakkan osteoporosis. Testosteron yang dihasilkan di male purata yang sedang hampir 10 kali lebih berbanding dengan perempuan yang purata.
Selepas usia tiga puluh, pengeluaran testosteron pada lelaki mula mengurangkan pada kadar kira-kira 1% setiap tahun. Pengurangan tahap testosteron adalah permulaan andropos lelaki atau menopaus. Perubahan badan dan Behavioral lelaki mencirikan peringkat ini. Libido rendah tenaga, tidur ‘ sleep apnea ‘, mati pucuk, perubahan mood, pertambahan berat badan dan lain-lain akan gejala-gejala testosteron yang rendah.
Jika anda kecewa dengan masalah testosterone yang rendah, maka ada beberapa cara yang mudah dan semulajadi untuk meningkatkan tahap testosteron. Ramai orang lebih suka untuk pergi dengan Andro400, kerana ia adalah yang benar-benar semulajadi herba kompaun dari Indonesia. Ia dikenali sebagai Tongkat Ali dan herba yang diteliti secara umum. Herba ini membantu untuk meningkatkan testosterone secara semula jadi. Ia adalah ramuan paling penting dalam Andro400. Hampir beratus-ratus ribu orang menggunakannya sejak lama sebagai aphrodisiac untuk. Ia memainkan peranan yang penting untuk meningkatkan fungsi seksual dan libido.
Marilah kita melihat bagaimana kerja-kerja Andro400 dalam badan. Sebenarnya, ia merangsang hormon tertentu yang membantu badan anda untuk menghasilkan testosterone secara semula jadi. Selanjutnya, Andro400 membebaskan testosterone terikat yang beredar di dalam aliran darah.
Perlu diingat bahawa ia adalah tidak mencukupi untuk meningkatkan testosteron yang dihasilkan dalam badan anda. Dengan masa, testosteron yang dihasilkan secara semulajadi sering terikat dengan globulin mengikat hormon seks. Dengan cara ini, ia menjadi tidak tersedia untuk digunakan dalam badan. Jika anda bercadang untuk menikmati semua manfaat yang hebat testosteron, maka ia adalah penting bahawa testosterone kekal percuma atau tambahan. Dengan Andro400, anda pasti akan menikmati manfaat daripada testosterone semulajadi dihasilkan. Bersedia untuk kelihatan muda dan berasa bertenaga untuk tahun akan datang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *