Berjalan kuasa – hujung atas rahsia berat yang digunakan oleh selebriti

Berjalan kuasa – hujung atas rahsia berat yang digunakan oleh selebriti

Berjalan kuasa digunakan secara rutin oleh beberapa Awek paling cantik dan paling hangat di dunia. Selebriti seperti Jennifer Aniston, Nicole Kidman dan Katie harga menyebut hanya beberapa yang telah semua telah dikesan kerap berjalan kuasa.

Berjalan kuasa boleh senaman yang mencabar terutamanya jika dijalankan dengan cara yang betul.

Namun tarikan bagi sesetengah orang adalah biasanya bahawa ia merupakan cara terbaik untuk menurunkan berat badan dan kekal cergas dan slim.

Namun apa sebenarnya adalah berjalan kuasa?

Berjalan kuasa pada dasarnya berjalan pada kadar yang lebih cepat berbanding biasa dan melibatkan tangan dengan cara yang ketara lebih bertenaga dan cekap. Bukan sahaja Adakah kaki dan tangan terus bekerja keras tetapi teknik ini juga menguji otot-otot yang melibatkan otot-otot ab, kawasan bahu dan belakang jika dilakukan dengan betul.

Jika anda berfikir berjalan dengan cepat seolah-olah anda lewat untuk lawatan berjadual atau sebuah bas dan lain-lain dan kemudian anda termasuk pergerakan lengan yang sedikit overstated dan mengetatkan yang dari seluruh pinggang dan bahagian belakang yang lebih rendah, maka anda pada dasarnya sudah berjalan kuasa bekerja.

Mengapa Adakah bermanfaat berjalan kuasa untuk penurunan berat badan?

Ini cukup banyak tertakluk kepada titik-titik utama yang tiga ini…

Ia boleh membakar 20-30% lebih banyak kalori daripada hanya berjalan

Ianya sangat mudah untuk melaksanakan mana-mana tempat, dengan tiada gear dengan sifar keahlian kecergasan yang perlu

Kerana ia diperintahkan yang mempunyai teknik yang pasti untuk menggunakan (hakikatnya terdapat tiga teknik unik) ia adalah melihat lebih banyak senaman, akibatnya ia dianggap lebih serius dan ia mempunyai peratusan yang konsisten cara yang lebih besar berbanding berjalan sebagai contoh.

Memberikan beberapa fikir sekarang, yang khusus anda menganggap nampaknya lebih cekap, ‘saunter Park’ atau mungkin satu ‘kuasa berjalan di Taman’

Benar-benar tidak kuasa berjalan kaki benar-benar melakukan silap mata tersebut?

Benar-benar yang ia boleh lakukan!

Selain daripada kelebihan bahawa anda tidak akan cepat menurunkan berat badan sambil mengetatkan anda lengan, badan lebih rendah, punggung, otot-otot perut dan bahu yang ia menyediakan pelbagai seluruh kesihatan perubatan terbukti faedah, dari yang mengurangkan peluang mendapat pelbagai jenis kanser kepada risiko menghadapi osteoporosis yang berkurang.

Ianya seperti segala-galanya dalam kehidupan seharian, jika anda pernah memberikan ia cuba anda yang terbaik dan juga melabur dalam melakukannya secara tetap maka anda akan mengalami hasil yang luar biasa. Jika anda ingin menumpahkan berat, maka anda akan benar-benar mempunyai Selain itu membuat beberapa pengubahsuaian yang sederhana kepada diet semasa anda pada masa yang sama seperti menggunakan program berjalan baik dihasilkan.

Kebenaran diberitahu terdapat biasanya sebab mengapa ada yang paling indah serta baik tona orang-orang yang terkenal di seluruh dunia yang mendapat manfaat daripada kuasa berjalan untuk satu bahagian penting dalam kecergasan mereka yang merancang kerana hanya disebabkan oleh fakta ia bekerja dengan baik.

Mengapa tidak menguji itu sendiri kadang-kadang.?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *