Berhenti minum arak…faedah-faedah Keluar minum

Berhenti minum arak…faedah-faedah Keluar minum

Jika anda seperti rakyat Amerika yang banyak, anda boleh minum alkohol sekali-sekala. Atau, seperti orang lain, anda boleh minum sederhana jumlah alkohol secara lebih kerap. Kesan jangka panjang dari tabiat buruk adalah jarang mencukupi untuk memotivasikan manusia untuk mengubah kehidupan mereka.

Walaupun terdapat jumlah sosial dan undang-undang yang diterima atau yang “selamat” seseorang boleh minum arak, sebarang pengambilan alkohol mempunyai risiko. Walaupun dengan itu berkata, kira-kira 1 dalam 3 lelaki dan wanita 1 dalam 7 minum lebih daripada had “selamat”. Jika anda adalah salah satu yang minuman di atas had dan seterusnya, anda boleh meningkatkan peluang anda untuk masalah yang serius. Berhenti minum sekarang!

Terdapat banyak faedah akan diperolehi akan Keluar minum. Mari kita lihat hanya sedikit:

Ia mengurangkan risiko anda menghidap penyakit-penyakit seperti sirosis, kerosakan kepada pankreas, jantung, kanser tertentu, masalah seksual, dan syarat-syarat lain. Secara amnya, lebih banyak usaha anda lakukan untuk berhenti minum, lebih rendah risiko penyakit yang anda akan mendapat. Anda yang mempunyai tubuh yang sihat. Anda boleh mendapatkan dengan baik dengan keluarga, rakan sekerja dan rakan-rakan anda.

Paling penting, anda akan mula menghormati diri anda sebagai berharga seseorang, layak cinta anda sendiri, yang akan membolehkan anda untuk membantu orang lain, memberi erti kehidupan anda, iaitu bagaimana kehidupan adalah semua tentang.

Anda boleh menjadi jutawan diri yang dibuat. Mungkin juta itu adalah regangan, tetapi bayangkan wang anda boleh simpan yang tidak akan pergi ke arah minum. Menabung untuk memberi ganjaran kepada diri anda untuk pencapaian anda. Sebaik sahaja anda bebas alkohol mengambil percutian yang anda impikan atau spurge dengan yang istimewa itu sesuatu yang anda telah mahu.

Anda benar-benar mendapat rasa yang baru untuk perkara-perkara. Selera makan anda akan kembali dan dengan itu, otot dan kesihatan anda. Anda akan menurunkan tambahan paun akan menghapuskan semua lemak yang mengandungi alkohol.

Mendapatkan kembali waktu yang hilang. Andaikan anda mempunyai beberapa gelas minuman di sekitar rumah, lima kali seminggu, dan cahaya itu menyentuh mabuk kos anda tiga jam setiap kali berfikir produktif. Anda akan jimat kira-kira satu bulan penuh mati hidup anda dalam tempoh satu tahun. Itulah banyak masa yang boleh meletakkan ke arah penulisan ucapan, membaca buku, bermain sukan, atau bahkan memulakan perniagaan.

Satu faedah Keluar minum tahu bahawa anda telah dipukul. Anda boleh mengatakan bahawa anda telah menang, pada diri anda sendiri daripada anda sendiri yang mengandungi kuasa akan apabila anda telah berputus asa anda tahu anda pula yang. Apabila anda boleh mengatakan bahawa anda menyerah 100% dan anda tidak pernah mempunyai alkohol lagi

Terdapat perkara-perkara yang boleh dibanggakan. Berputus asa alkohol adalah tanda hormat dan menyesal untuk semua orang-orang yang kehilangan nyawa mereka untuk penyakit jantung, kanser hati, keracunan alkohol dan remaja yang minum dan mengalami kematian lebih minum. Anda boleh berbangga untuk tidak hanya satu lagi nombor dalam statistik yang negatif.

Anda akan mahu untuk bangun dari tidur setiap hari. Anda akan mendapati diri anda sedang Pemancur yang awal. Alkohol membuatkan anda berasa letih dan lembap walaupun ketika anda ingin menjadi bertenaga dan bangun. Alkohol mengganggu hidup anda dalam cara yang begitu banyak, walaupun anda tidur, tetapi sebaik sahaja anda berhenti anda boleh bangun awal dan memenuhi rancangan yang anda membuat. Mengetahui bahawa anda boleh bangun dan menghadapi sebuah dunia yang bebas dari kesan anti mabuk tenaga itu sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *