Berhenti membuang kesihatan saya

Berhenti membuang kesihatan saya

Blog baru perkhidmatan kesihatan profesional Kompas yang dipanggil berhenti membuang saya Healthcare memberi tumpuan membantu individu dan majikan yang menerima penjagaan berkualiti tinggi dan menghentikan kehilangan wang kos penjagaan kesihatan yang tidak masuk akal. Cukai membuang saya Healthcare ditulis oleh pakar-pakar penjagaan kesihatan: pakar perubatan dan Eksekutif kewangan merupakan bekas hospital. Mereka membentuk satu pasukan dengan bersepadu kepintaran klinikal dan ekonomi yang begitu teruk yang diperlukan dalam dunia perubatan hari ini. Penulis telah melihat kekecewaan itu, ketidakcekapan dalam dan penjagaan substandard yang sistem penjagaan kesihatan AS dari barisan hadapan. Penulis juga mempunyai data dan telah mengenalpasti lebih daripada $1 bilion sisa dalam hanya satu utama kawasan metropolitan semata-mata. Majikan akan mendapat fleeced. Pesakit tidak mendapat rawatan yang mereka impikan. Cukai membuang saya Healthcare adalah panduan anda kepada masalah asas dan penyelesaiannya.

Cukai membuang saya Healthcare mengambil pengetahuan pembekal insider, bertukar dan memberikan kepada anda secara mudah untuk memahami Bahasa supaya anda boleh menavigasi sistem penjagaan kesihatan AS yang rosak. Hebahan terkini termasuk topik-topik seperti:

(1) Menggunakan Ko-insurans untuk memandu perubahan
(2) $1,000 CT imbasan daripada dipersoalkan
(3) Perbezaan harga lebih 200% walaupun dalam rangkaian

Anda akan dapati idea-idea rekaan pelan manfaat kesihatan majikan, tinjuan menjimatkan wang apabila melawat doktor, dan komen politik penjagaan kesihatan di Amerika Syarikat.

Jika anda adalah syarikat CFO atau Presiden, jika anda bekerja dalam manfaat pekerja, jika anda profesional penjagaan kesihatan atau jika anda bekerja dalam industri insurans, maka berhenti membuang saya Healthcare adalah bernilai perhatian anda.
Tidak membaca ia berpeluang belajar sesuatu yang bijak mengenai penjagaan kesihatan yang hilang.

Tentang Kompas:
Perkhidmatan Kesihatan profesional Kompas telah ditubuhkan pada tahun 2005 dengan misi untuk membantu majikan dan individu lebih rendah kos penjagaan kesihatan mereka sambil mengekalkan atau meningkatkan kualiti. Pekerja dan kepimpinan kami membawa kepakaran kelas pertama dalam struktur bayaran pembekal, panduan pesakit dan Kesihatan kepuasan matrik. Pengalaman ini unik jawatan Kompas sebagai pemimpin dalam sokongan penjagaan kesihatan pekerja. Perkhidmatan kami kembali kawalan kepada pesakit dengan cara yang memberi manfaat keseluruhan sistem penjagaan kesihatan. Penjagaan yang lebih baik, kos yang lebih rendah, pesakit-pesakit yang bahagia – majikan yang menggunakan Kompas melihat perbezaan.

Misi:
Dalam misi Kompas profesional perkhidmatan kesihatan adalah untuk membolehkan pengguna dan majikan untuk menerima dan membeli lebih tinggi nilai kesihatan.
Wawasan

Visi:
Dalam visi Kompas profesional perkhidmatan kesihatan adalah untuk menjadi pembekal utama kepada maklumat dan perkhidmatan yang beralih tingkah-laku pengguna dan doktor ke arah Penjagaan berkualiti tinggi dan kos yang lebih rendah.

Falsafah:
Setiap orang mempunyai kekuatan untuk menjadi seorang pengguna penjagaan kesihatan yang lebih baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *