Bergerak pada sebut harga untuk lelaki

Bergerak pada sebut harga untuk lelaki

Masyarakat mengharapkan lelaki menjadi sukar dan kuat. Walaupun break-up, lelaki dijangka mengatasi lepas hubungan dengan cepat. Walaupun Realitinya, ia bukanlah perkara jantina. Semua orang boleh mengalami heartache. Itulah sebab sesiapa yang benar-benar boleh berhubungan bergerak sebut harga.

Setiap kali seseorang akan melalui masa yang sukar, sebut harga boleh menukar outlook dalam kehidupan. Berikut adalah beberapa perkhidmatan yang anda inginkan sebut harga yang lelaki boleh disertakan bersama terutamanya apabila berurusan dengan hati yang pecah.

“Seorang lelaki tidak apa dia mesti, walaupun kesan-kesan peribadi, walaupun halangan dan bahaya dan tekanan, dan itulah asas moral manusia semua.

Ini adalah satu excerp dari salah satu ucapan John F. Kennedy. Ianya boleh digunakan untuk semua aspek kehidupan manusia termasuk kekayaan, Kesihatan, kerjaya dan kehidupan cinta. John F. Kennedy dibesarkan dalam dunia di mana keluarganya diberi penghormatan yang tinggi. Beliau adalah bapa kepada sebuah negara yang hebat dan seorang lelaki dalam keluarga. Beliau menubuhkan dan dikenalpasti sebagai seorang lelaki daripada kebaikan. Dalam kes seorang lelaki yang broken-hearted akan membaca baris John f. Kennedy, dia benar-benar boleh bersambung dengannya. Kennedy cuba untuk menyentuh hati manusia untuk percaya dan bertindak adil, walaupun pemisahan atau apa-apa kesukaran yang Dialah ke. Dia minta lelaki rakan-rakan beliau untuk menghadapi ujian yang gagah dan berani sekali dan untuk maju ke hadapan.

Mereka “tidak kekal pada apa yang silap. Sebaliknya, fokus pada apa yang perlu dilakukan seterusnya. Menghabiskan tenaga anda pada masa hadapan ke arah mencari jawapan”.

Petikan ini adalah oleh Denis Waitley. Beliau adalah seorang penceramah motivasi, untuk menasihati orang-orang dari seorang lelaki yang crushed dan dispirited kepada orang ramai yang berada di kadar terendah iaitu terendah. Petikan tertentu ini memberitahu orang untuk tidak kekal di masa lalu dan kesilapan yang dilakukan di masa lalu. Petikan ini menawarkan satu mesej harapan, yang amat penting dalam kehidupan manusia. Manusia mesti hidup dahulu tetapi mesti mempertimbangkan apa yang ada di hadapan dan Lihatlah apa yang akan datang. Manakala dalam proses, manusia akan mengetahui sendiri yang lebih banyak, lebih tinggi kebolehan dan keupayaan dan mencari maksud baru dalam kehidupan. Siapa tahu, walaupun pasangan hidup yang baru.

“Sesetengah orang beranggapan memegang membuatkan kita kuat, tetapi kadang-kadang ia adalah melepaskan”.

“Bergerak” juga bermaksud “melepaskan”. Sebagai Herman Hesse, penulis dan pelukis yang difahami pemikiran ini, dia memerlukan bahawa dalam melepaskan, satu dibuat untuk lebih kuat dan lebih kukuh. Mesej penting yang lain daripada petikan ini adalah jika anda sayangkan diri anda, menjalankan. Anda hanya membuat keadaan buruk oleh rindu untuk satu hubungan yang tidak bekerja.

Ia tidak kira yang patah hati, atau berapa banyak masa untuk sembuh, anda akan tidak mengatasinya tanpa sokongan dari keluarga dan rakan-rakan anda. Sesungguhnya manusia yang terbaik para sahabat, ada Keluarga, kawan-kawan dan rakan sekerja beliau boleh pasti membantu dalam proses penyembuhan. Tetapi yang paling penting, ia adalah pencipta Nya, pula dan bapa, yang tahu keadaan beliau juga lebih daripada orang lain. Beliau adalah satu-satunya yang mampu menyembuhkan dan membebaskan dia daripada keadaan heartbreaking. Seperti yang diisytiharkan dalam Firman-Nya, dalam buku peribahasa, “percaya kepada Tuhan dengan hati anda dan bersandar tidak pada pemahaman anda sendiri; dalam semua cara anda mengemukakan kepadanya, dan dia akan membuat laluan anda lurus”. Akhirnya,”dalam hatinya seorang lelaki merancang kursus, tetapi Tuhan yang menentukan langkah-langkah beliau”. Ia hanya menunjukkan bahawa walaupun dengan perkara-perkara yang salah, ia adalah Tuhan akan terbaik yang sentiasa wujud.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *