Bergantung kepada rangkaian Dish untuk Infotainment

Bergantung kepada rangkaian Dish untuk Infotainment

Sudah tentu, anda boleh bergantung pada rangkaian DISH untuk Perkhidmatan infotainment terbaik. Ia merupakan salah satu pembekal TV satelit yang terbaik dan terkemuka di Amerika Syarikat. Hiburan rumah yang terbaik adalah objektif utama pembekal ini, yang mempunyai berjuta-juta pelanggan di seluruh negara dan ia masih ada. HIDANGAN menawarkan bilangan saluran yang menyediakan infotainment iaitu hiburan dan maklumat yang terbaik.

Selain saluran filem yang berbeza seperti HBO, Starz, Cinemax, dan masa berhibur, tuan rumah Sukan dan saluran kanak-kanak disediakan. Anda boleh menonton drama kegemaran anda, dokumentari, rohani menunjukkan, komedi situasi, perlawanan dan live konsert di sini dengan menyeronokkan pada kadar nominal. Pakej pengaturcaraan rangkaian DISH bermula dengan America’s Top 120 pack, yang ditawarkan di hanya $ 24,99/bln. Pakej-pakej lain termasuk America’s Top 200 pek, pek 250 terkenal Amerika dan Amerika segala-galanya Pak. Antara saluran yang besar bahawa anda boleh menonton di TV HIDANGAN yang menawarkan infotainment termasuklah:

Saluran cuaca: Saluran 214 – di sini anda mendapatkan semua maklumat yang berkaitan pada cuaca. Kira-kira 3000 cuaca zon menerima tempatan dengan ramalan melalui saluran ini bersama-sama dengan keadaan cuaca negara dan serantau.

Pentagon saluran: Channel 9405 – saluran yang menyiarkan berita dan maklumat untuk 2.6 juta ahli-ahli Angkatan Tentera Amerika Syarikat semata-mata.

University of California TV: saluran 9412 – ini adalah satu saluran yang sangat mendidik yang menawarkan maklumat yang penting kepada pelajar, staf, dan Fakulti. Ia terus mereka dengan program-program siswazah yang Tempahan dan menawarkan arahan melalui penyelidikan, perkongsian, dan perkhidmatan awam.

Saluran pelancongan: Saluran 215 – jika anda orang yang suka mengembara dan bertemu teman baru secara berterusan, maka ini merupakan saluran untuk anda. Saluran ini, anda boleh bertemu orang lain dari semua lapisan masyarakat berkongsi sama suka dan mendapat tahu perkara-perkara yang anda tidak pernah dilihat atau dikenali sebelum. Saluran ini membantu anda untuk berhubung dengan dunia.

TLC: Saluran 183 – saluran rangkaian DISH ini menawarkan program-program yang memberikan anda wawasan penting melalui cerita-cerita realiti. Ia membantu anda belajar pelajaran hidup daripada watak-watak sebenar dan tokoh.

TBN: Saluran 260 – terbaik dikenali bagi program-program yang menjadi sumber inspirasi yang membantu anda untuk mendapatkan kembali kepercayaan kewujudan dan Tuhan. Pelbagai program muzik, ibadat, berita, sukan, dan berbual menunjukkan akan disiarkan di saluran ini.

Televisyen satelit jawapan: Saluran 223 – saluran ini memastikan anda mengikuti dengan Apakah tempahan dalam Kecergasan, Kesihatan, Kecantikan, barang rumah, perniagaan dan banyak lagi.

Pautan TV: Saluran 9410 – seperti namanya, saluran yang membantu orang-orang Amerika untuk berhubung dengan seluruh dunia. Saluran ini menunjukkan program-program yang berhadapan dengan isu-isu politik, sosial, ekonomi dan kemanusiaan dan menawarkan pemandangan yang global, yang sangat memberi kesan rakyat Amerika.

Rangkaian inspirasi: Saluran 259 – HIDANGAN ini saluran menyampaikan program dari lebih 70 Kementerian yang tertumpu pada memperolehi inspirasi, yang cenderung untuk seluruh keluarga. Selain itu, ia juga menyiarkan program terutamanya bagi kanak-kanak, program-program sukan dan muzik program untuk remaja.

NASA: Saluran 213 – jika mana-mana daripada anda yang berminat untuk mengetahui tentang peristiwa NASA boleh menginap glued saluran ini jam. Saluran ini menawarkan perlindungan masa nyata misi NASA dan aktiviti-aktiviti yang berbeza. Di samping itu, ia juga menunjukkan program-program yang bertujuan untuk pelajar-pelajar, guru-guru dan syarikat awam yang lain.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *