Berehat hubungan nasihat: Apakah emosi dalam fasa A hubungan perpecahan

Berehat hubungan nasihat: Apakah emosi dalam fasa A hubungan perpecahan

Berehat hubungan nasihat: Apakah peringkat pemisahan hubungan emosi

Jika anda akan hubungan yang berpecah ada akan tertentu peringkat perpecahan yang seolah-olah mengambil tempat dalam turutan. Ianya benar-benar berguna untuk menerima hubungan terputus sehingga nasihat Apakah ini dan cara anda akan pengalaman mereka. Roller coaster yang mengganggu daripada perpecahan yang amat sangat pada umumnya menjejaskan kedua-dua pihak dalam cara yang sama. Intensiti mungkin berbeza bagi orang yang mencari split di atas daripada bagi ‘dumpee’, namun kedua-dua orang akan mengalami peringkat emosi perpecahan bon a.

Menyedari dan mengenali peringkat yang berasingan untuk apa yang mereka boleh memberi manfaat kepada anda bergerak semasa proses yang agak mudah. Tiap-tiap persimpangan yang diperlukan supaya anda boleh menyembuhkan dan keseluruhan dan dapat menemui cinta lagi beberapa hari. Jangan cuba untuk melompat fasa, hanya perlu diingat bahawa sebaik sahaja anda telah meneruskan sepanjang setiap langkah anda akan di jalan untuk berasa lebih sihat.

Ada had masa untuk berapa banyak masa yang setiap peringkat perlu mengambil masa untuk bergerak. Berapa lama bergantung pada beberapa perkara seperti bagaimana Bertukarlah anda dalam diri anda dan mana bentuk sistem sokongan yang kamu miliki.

Berikut adalah langkah-langkah Ketua 5 di pemisahan hubungan:

1) Cedera. Ini selalunya akan menghentam keras dan cepat. Pada mulanya yang mencederakan yang boleh mudah dihilangkan agak sensasi kekufuran namun sebaik sahaja yang Pas dalam kecederaan mungkin kelihatan insufferable. Ini adalah sakit fizikal. Anda tidak boleh makan atau tidur. Semua seolah-olah seperti usaha yang terlalu banyak. Anda hanya ingin bergerak perlahan-lahan ke tempat dan ditinggalkan oleh diri sendiri.

2) Penafian. Ini adalah peringkat apabila anda mula berfikir bahawa ia adalah semua kesilapan yang sangat besar dan disangkalkan lagi bekas anda akan memahaminya dengan cepat dan anda akan kembali sebagai salah satu. Yang mungkin boleh menjadi satu cara yang berbahaya untuk berfikir. Ia adalah penting bahawa anda mencuba untuk pergi melalui fasa ini cepat sebagai boleh dicapai. Tinggal terlalu lama dalam langkah ini benar-benar boleh membuat ia lebih sukar untuk sembuh dan bergerak.

3) Kemarahan. Ini adalah apabila semua umat berlutut dan menyakiti anda bertukar kepada kemarahan. Anda akan membuat bahawa seseorang yang mendakwa mencintai anda boleh luka anda begitu gigih. Peringkat ini adalah sangat merosakkan dan hurtful kedua-dua pihak dan jika anda tidak berhati-hati cara anda mengendalikan peringkat ini anda mungkin sabotaj apa-apa kemungkinan yang anda telah mendapat kembali bersama-sama.

Ianya juga penting untuk memastikan anda tidak menjadi terlalu embittered. Jika anda membiarkan sourness yang membangunkan terlalu kuat boleh mengikuti anda kepada lain-lain perhubungan yang menjadikan ia lebih sukar untuk sentiasa mempunyai hubungan yang memuaskan lagi.

4) Bersedih. Pada fasa ini anda akan lament hubungan anda hilang. Anda akan kerap menghabiskan banyak masa reminiscing tentang semua baik masa anda berdua telah dikongsi. Ia adalah sangat penting untuk mengekalkan close observation pada kesihatan mental anda sepanjang peringkat ini.

Jika anda pernah berasa seperti ‘berakhir segalanya’ membuat tertentu anda cuba untuk mencari bantuan serta-merta. Ia adalah mustahil untuk percaya pada masa itu anda akan melalui ini Walau bagaimanapun anda malah akan suka sekali lagi, jika anda biarkan diri anda.

5) Penerimaan. Anda akhirnya akan tiba di tempat di mana anda memahami ia berakhir. Anda akan lebih kukuh dan better| boleh mula berfikir lebih lanjut mengenai masa depan anda dan kurang tentang masa lalu anda. Buat masa ini boleh menjadi pahit manis: anda telah difahami dan ditangani dengan kebenaran bahawa hubungan anda adalah yang sedih, Namun begitu anda juga bertenaga tentang peluang-peluang baru dan memujuk anda akan menemui cinta lagi.

Lebih banyak anda memahami tentang fasa-fasa emosi daripada perpecahan hubungan
dan bagaimana untuk berurusan dengan mereka yang lebih mudah dan lebih awal anda boleh bergerak dari hidup di masa lalu ke masa depan baru yang positif. Hanya membuat tertentu anda memahami bahawa ini adalah semua normal dan ia akan menjadi lebih baik hang sana.
Saya percaya hubungan terputus sehingga nasihat ini terbukti berguna untuk anda, untuk mengetahui hubungan nasihat yang telah membantu beribu-ribu orang dengan masalah hubungan menyemak maklumat di bawah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *