Bercakap kepada minda bawah sedar

Bercakap kepada minda bawah sedar

Ikrar bijak (cadangan), berfikir dengan bijak dan kuat daripada perkara yang diingini, tidak lama lagi menjadi pemikiran utama dalam fikiran bawah sedar. Pemikiran utama ini menjadi corak atau rangka tindakan yang pada masa ini muncul–inwardly dan secara objektif–ke realiti gambar atau rangka tindakan pemikiran predominating. Dalam erti kata lain, apa pun kita fikirkan oftenest dan Tempahan kuat, kita akan mendapat (ini meringkaskan hukum tarikan). Kesihatan dan mengekalkannya, kesihatan mesti menjadi pemikiran predominating. Cara untuk meletakkan minda separa sedar untuk bekerja, adalah untuk bekerja pada pemikiran utama, bercakap dengan minda bawah sedar anda dan seterusnya mewujudkan perkara yang diingini oleh ikrar, sama ada secara senyap atau secara lisan oleh seseorang itu sendiri atau di syarikat-syarikat lain.

Orang-orang yang tidak memahami undang-undang minda bawah sedar kadang-kadang mendapat keputusan tetapi sedikit dari penegasan kerana mereka berfikir yang positif fikiran untuk Kesihatan, seperti “saya baik, seluruh dan melengkapkan” adalah Bohong. Tetapi, seperti yang saya katakan, satu tidak sentiasa memahami, undang-undang di bawah sedar. Ia bukan alasan. Ia tidak berhujah. Hang tenaciously kepada pemikiran yang mencadangkan kepadanya dan apabila anda memberi formula yang positif untuk Kesihatan, anda telah memberikan arahan tempahan terus ke minda separa sedar untuk mendapatkan sibuk rangka tindakan anda kesihatan. Oleh itu, anda menjadi Arkitek kesihatan anda sendiri untuk membina kekuatan, kehidupan, kecergasan dan Kesihatan ke dalam setiap sel menjadi anda kerana anda akan mengawal fikiran bawah sedar anda.

Kamus Webster’s berkata Bohong yang “satu jenayah kepalsuan, pelanggaran yang disengajakan kebenaran.” Apabila anda mengambil sesuatu cadangan yang positif atau formula untuk Kesihatan, anda mencadangkan bahawa semangat dalam–Allah-kehidupan–besar “saya” Yah, keseluruhan dan lengkap, yang benar-benar betul. Roh manusia tidak jatuh sakit. Ia merupakan badan beliau. Kami, oleh itu, bercakap secara langsung, secara paksa dan secara positif dengan semangat baik (minda bawah sedar) yang seterusnya berhubung Kesihatan fikir ke setiap sel badan. Ini adalah dengan sendirinya perisikan yang bertindak balas dan dibuat oleh pemikiran yang minda bawah sedar menghantar kepadanya.

Kompleks ini yang berubah-ubah: Akta sangat membawa kepada cahaya kesedaran idea-idea yang repressed atau obsesi yang diimplan, apabila minda pesakit unkinked, memberikan kepadanya gambaran makna masalah beliau. Kami membiarkan dia melihat mata pandangan baru, kami memperkenalkan idea-idea baru dan perasaan ke dalam kompleks itu. Pendek kata, kita reimpregnate dan reeducate oleh itu minda separa sedar. Ini dengan sendirinya mempunyai nilai terapeutik yang indah yang akan dikenang jika anda ingat bagaimana minda inextricably Moulana dengan yang sedar dan bawah sedar itu dan bagaimana minda bawah sedar mengawal functionings dan semua organ-organ deria tubuh. Ia adalah jelas muka perkara yang sikap mental pesakit-pesakit yang mengidap sebarang jenis penyakit yang telah dihasilkan oleh pemikiran yang salah, mesti ditukar, Kumpulan baru kompleks yang mesti dibentuk dan ini dilakukan hampir secara automatik apabila kami sekali menemui apa yang menyebabkan penyakit.

Pesakit kemudian melihat kehidupan dari kapal terbang yang lain; Beliau menganggap keadaan beliau di cahaya baru dan penyakit itu dari sudut yang lain dan mengambil cadangan kaunter–bertentangan dengan pemikiran–baru Persatuan dan Kumpulan kompleks dipanggil memainkan peranan dan proses pemulihan pemulihan dan Kesihatan adalah hipotesis yang mudah, saintifik dan boleh dilaksanakan.

Ingat bahawa minda bawah sedar akan berbuat apa-apa yang ia diberi untuk melakukan. Ia akan mengecas badan dengan Kesihatan, semangat dan kekuatan–membuat satu sekali–serta mengubah sikap ke arah kehidupan sepenuhnya. Minda bawah sedar akan mengubah kegagalan menjadi kejayaan, kesedihan kepada kegembiraan, kemurungan ke dalam kebahagiaan, sia-sia dalam pencapaian.

Akhirnya, apa-apa perkara yang benar, apa-apa perkara yang jujur, apa-apa perkara yang hanya apa-apa perkara yang tulen, apa-apa perkara yang indah, apa-apa perkara yang baik Laporan; Jika ada apa-apa kebaikan, dan jika ada apa-apa pujian, berfikir pada perkara-perkara ini.

Ini, satu perkataan, adalah psikologi seperti anda menyambung ke fikiran bawah sedar anda. Untuk hanya berfikir tentang perkara-perkara yang baik sehingga bawah sedar yang minda yang taksub dengan baik dan jadi crowds keluar yang buruk seperti kita menggunakan hukum tarikan. Fikirkan perkara-perkara tersebut sehingga tabiat pemikiran telah berubah. “Cadangan menguasai dunia, dan ‘perkara-perkara yang semua bersedia, jika minda kita akan begitu.’ “

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *