Berat yang longgar dalam tempoh 10 hari

Berat yang longgar dalam tempoh 10 hari

Bagi sebahagian besar, diet cepat adalah tidak berkesan. Yang mudah alasan bahawa metabolisme diturunkan oleh rendah kalori serta pengambilan pemakanan. Apabila ini mengambil tempat berat berada di hadapan yang diikuti oleh pertambahan berat badan, dan biasanya melebihi berat awal. Dengan ini yoyo berdiet kekecewaan dimaksimumkan dan menyedari kegagalan lain. Apa yang akan membuat diet cepat berkesan? Ia akan menjadi salah satu di mana metabolisme dikekalkan, atau bahkan dipercepatkan, supaya apabila menyambung normal dan sihat pemakanan yang kehilangan berat badan adalah tidak re-gained. Salah satu cara untuk berbuat demikian adalah untuk mengambil nutrien yang tinggi yang bekerjasama dengan badan, menukar lemak untuk tenaga dan memberi khasiat kepada sistem.

Berikut adalah beberapa penyelesaian yang mudah yang berkesan, berkekalan, selamat, cepat dan ekonomik. Satu yang menawarkan lemak-mengurangkan ramuan berkuasa yang bekerja bersama-sama, dengan cepat dan secara semula jadi. Tiga produk digunakan: enzim Botanika, alam semula jadi semangat Plus, Omega 3-6-9, yang menyerang lemak, membina badan dan mencipta tenaga yang luar biasa.

Enzim Botanika mengandungi:

* Lebih 100 kompleks metabolisme enzim.
* Vitamin dan mineral daripada lebih 60 ekstrak berbeza daripada sayur-sayuran, buah-buahan, rumpai laut, herba, rumput liar dan tumbuh-tumbuhan yang lain termasuk Brindall Berry (Garcinia Cambogia).

Semangat alam semula jadi Plus mengandungi:

* Opuntia-S (serat cactus) adalah serat pemakanan Kesihatan-pati dan ejen anti-constipation. Ia perangkap evacuates berlebihan lemak pemakanan yang berlebihan, mengurangkan selera makan dengan mengembangkan dalam perut dan menyediakan sumber botani kalsium (yang boleh menyahaktifkan gen yang mencetuskan sel pengambilan lemak). Di samping itu, ia menguatkan tulang, menggalakkan kesihatan kardiovaskular, menghalang lemak membina sehingga dan meningkatkan otot besar-besaran.

* L-Carnitine: peningkatan penggunaan lemak yang disimpan di dalam badan dan di tengah-tengah.

* Multivitamin: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, E dan asid folik

* Lain-lain nutrien bermanfaat termasuk: mengasingkan Protein soya, Millet mentah, Quinoa mentah, Amaranth mentah, itu serbuk, ekstrak Wolfberry China dan Fructo Oligosaccarides (FOS).

Omega 3-6-9:

* Rids untuk membuang lebihan air yang diadakan di tisu-tisu badan.

* Meningkatkan kadar metabolisma, anti-oxidation dan pengeluaran tenaga.

* Membina jisim otot, set semula lemak anda “termostat.”

* Mengurangkan ketagihan makanan, yang bergabung untuk membantu menjaga berat badan yang.

Diet boleh menjadi 5 atau 10 hari program. Berikut adalah bagaimana anda melakukannya!

Setiap kali mengambil:

25cc (separuh cawan ukuran yang datang bersamanya) ekstrak Botanika enzim yang dicairkan dengan 8 oz. air, 3 kapsul semangat alam semulajadi ditambah dan 3 kapsul daripada Omega 3-6-9.

Untuk Program “Diet penuh 5 hari”

4 kali sehari di dalam:

1. Pagi (bukan Sarapan Pagi)
2. Tengahari (bukan makan tengahari)
3. Petang (seawal makan malam)
4. Petang (sebagai Salam)

Untuk mengulangi “5 hari penuh Diet”, selang 30 hari adalah disyorkan untuk hasil yang optimum.

Untuk Program “10 hari setengah Diet”

2 kali sehari di dalam:

1. Pagi (bukan Sarapan Pagi)
2. Mengambil makanan yang kerap untuk makan tengahari
3. Lewat petang (bukan makan malam)

Terdapat sebarang program diet yang lain yang setanding dengan ini. Sama ada penurunan berat badan adalah wajar atau tidak, nutrien ini harus menjadi sebahagian daripada penggunaan semua orang untuk mendapatkan kesihatan yang optimum dan mengutamakan tenaga, dan untuk membuang lemak badan dan mendapatkan otot.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *