Berat atas mengangkat Gear bertujuan untuk bina badan

Berat atas mengangkat Gear bertujuan untuk bina badan

Walaupun gear angkat berat anda sendiri tidak akan membuat atau payudara anda semasa sesi senaman, ia mungkin membantu menjadikan hidup anda lebih mudah, dan biarkan diri anda untuk membawa beban berat badan yang lebih berat. Pertama saya akan pergi ke atas perkara-perkara utama angkat berat yang anda perlu sebelum anda walaupun pergi ke kelab kesihatan. Kemudian saya akan mempertimbangkan isu-isu yang anda perlu berfikir tentang memperolehi jika anda memilih untuk akhir sehingga memberi tumpuan kepada latihan berat badan anda dan anda ingin membangunkan utama jisim otot.

Pakaian santai gimnasium.
Menakjubkan, saya telah melihat individu-individu yang memasuki di gimnasium yang berpakaian segala macam hal… Seperti seluar jeans sukan bersama-sama dengan satu jalur dan kerja Kasut atau but. Anda hendaklah memakai pakaian yang selesa, pemasangan percuma untuk membuat rutin anda berjaya dan selesa untuk faedah anda sendiri.

Beg gimnasium anda.
Ini mungkin hanya tidak diperlukan, tetapi jika anda pergi ke Pusat Kecergasan sebelum kerja, atau di waktu makan tengahari anda seperti yang saya lakukan, ia adalah penting. Anda akan bekerja “naik” peluh yang oleh itu anda perlu berniat mandi dan berubah-ubah dalam kawasan persalinan. Banyak fellas dalam kerja saya tidak menggunakan gimnasium beg… Dan supaya mereka bekerja sama seperti gadis-gadis muda yang sedikit untuk seramai 20 hingga 30 minit supaya mereka tidak perlu berpecah peluh yang dan mengambil pancuran mandian hanya sebelum mereka meneruskan semula untuk bekerja. Anda tidak perlu di kalangan orang-orang lelaki. Anda tidak akan pernah memperolehi otot yang besar-besaran OR menurunkan berat badan melainkan anda bercadang menghabiskan begitu banyak masa dan membelah dengan peluh ketika bersenam.

Jurnal senaman.
Saya mengklasifikasikan ini sebagai “angkat berat gear” hanya kerana saya tidak pernah pergi ke Pusat Kecergasan tanpa salah satu. Untuk meletakkan berat badan dan membina otot anda harus menjejaki kemajuan anda dari minggu ke minggu. Dan anda tidak boleh berbuat demikian hanya dengan bertujuan untuk ingat apa yang anda lakukan minggu lepas. Matlamat utama anda di gimnasium adalah biasanya untuk angkat beban lebih tambahan atau menjalankan wakil lebih banyak berbanding apa yang anda mungkin lakukan seminggu sebelum. Jika anda tidak melakukan ini maka anda sedang tidak berkembang.

Minuman after-Workout.
Ini boleh menjadi satu lagi yang anda mungkin tidak benar-benar menganggap gear angkat berat apabila anda mula. Tetapi apabila anda tidak mendapat minuman post-workout ke gimnasium anda, anda kehilangan jisim otot anda mungkin mendapat manfaat. Apabila anda berhampiran akhir kerja anda keluar seluruh badan anda benar-benar memukul keadaan catabolic dan lapar nutrien. Jangan tunggu sehingga anda berlepas di gimnasium dan mendapatkan belakang rumah untuk sedikit mencipta sesuatu untuk mengambil dan mendapatkan kerja selepas anda keluar pemakanan. Mendapatkan minuman anda di dalam ruang persalinan hanya selepas senaman anda. Anda kerja jawatan minuman perlu termasuk cepat menyerap karbohidrat sama seperti maltodextrose dan dextrose dan whey protein. Dengan jelas salah satu boleh memecahkan ini ke dua minuman yang berbeza jika anda suka. Saya mengambil satu whey protein shake serta minuman yang karbohidrat ringkas seperti Carbo tentera ke kelab kesihatan di sebelah saya setiap masa.

Latihan Pancaragam.
Saya lebih suka orang-orang yang lebih rendah-pusingan hari dan juga pada hari belakang yang lebih rendah dan mereka angkat berat barangan yang terbaik. Mereka amat besar Lif di mana penahanan anda sendiri mungkin memberikan sebelum otot-otot anda melakukan kerja bayar. Sebagai contoh, stiff legged deadlifts. Anda mungkin cekap untuk melakukan yang lb 200… Lif untuk sepuluh wakil sebelum penahanan anda akhirnya memberikan jauhnya… Tetapi anda boleh mencapai lebih banyak jika hanya anda boleh berpegang kepada bar stinkin’ yang tertentu. Itulah di mana tali pergelangan tangan latihan datang. Mereka akan sekitar tangan anda dan merangkumi bar untuk memberitahu anda memegang bar yang lebih mudah dan mengangkat beban yang lebih banyak. Kini bukan sahaja mengangkat sehingga penahanan anda gagal atau anda boleh melakukan apa yang anda sepatutnya harus dilakukan dan meningkatkan sehingga peha sendiri jatuh pendek.

Latihan dengan sarung tangan.
Ia mungkin sangat berguna jika anda menjalankan latihan seperti pull-up yang di mana anda memerlukan banyak cengkaman ditambah supaya tangan anda tidak slaid dari bar. Anda juga boleh menggunakan mereka jika anda menghadapi kesukaran dengan kelepuhan kedua-dua tangan yang datang daripada bekerja dengan berat yang besar. Ramai orang mahu menjadikan penggunaan latihan sarung tangan pada hampir semua latihan mereka, tetapi secara peribadi saya hanya menggunakan mereka untuk pull-ups bagi penahanan tambahan.

Mengangkat Chalk.
Bahan-bahan ini akan kotor lagi ianya berguna. Anda perlu menggunakan kapur lifting berbanding meningkatkan sarung tangan kulit bagi hanya kira-kira apa-apa. Ia sudah tentu tidak boleh memaksa jauhnya kelepuhan seperti sarung tangan kulit latihan boleh namun ia mengekalkan dikeringkan tangan anda dan menyediakan anda pegangan besar. Saya cadangkan menggunakan kapur angkat berat bukan band atau sarung tangan yang sama seperti anda. Dan sebaik sahaja anda akan memerlukan bantuan lebihan untuk super-heavy berat, menggunakan tali latihan. Dengan cara ini anda akan mampu meningkatkan kekuatan pegangan anda membolehkan anda untuk mengambil heaver walaupun berat beban.

Berenang gancu.
Beberapa gimnasium kecergasan termasuk ini di sini dan dalam untuk bekerja dengan, jika gimnasium anda tidak, ia mungkin tidak ada idea yang besar untuk melabur dalam satu penurunan gancu tali pinggang. Harga rendah adalah antara golongan yang terbaik, binaan, dan sejak dengan mana-mana matlamat utama anda sentiasa untuk menambah berat badan yang lebih atau lebih ulangan beransur-ansur dalam harga rendah anda setiap minggu. Selepas anda telah datang untuk menjadi cukup cukup kuat untuk menolak keluar wakil 8-10 menggunakan bodyweight anda sendiri, anda perlu pergelangan tangan tali pada jalur berenang dan kemudian, menambah berat badan yang lebih dalam senaman anda. Ia juga adalah yang terbaik termasuk berat badan di pull-ups anda antara perkara-perkara lain.

Tali pinggang latihan rintangan.
Tali pinggang angkat berat sering digunakan oleh senaman seperti mati Lif dan squats kaki. Wujud beberapa pertikaian mengenai mengangkat berat tali pinggang dan sesetengah orang berkata anda tidak memerlukannya kerana menggunakan mereka tidak akan membiarkan anda kembali untuk menjadi lebih kuat yang boleh mengakibatkan kecederaan. Walaupun ini adalah tepat, saya juga sedar bahawa mengangkat berat tambahan juga boleh mencederakan bahagian belakang anda… duh. Jadi ini adalah apa yang saya benar-benar lakukan: atas pusingan awal pasangan saya, saya percaya bahawa belakang saya adalah cukup kuat untuk membawa beban. Walau bagaimanapun, kerana saya dapat ke saya set terakhir di mana saya melakukan ulangan hanya 1-4, beban menjadi agak besar bagi saya. Itulah apabila saya menggunakan tali pinggang berat lifting untuk melindungi saya kembali dari kecederaan.

Yang mengendalikan alat latihan kekuatan paling penting yang anda perlu untuk mempunyai dengan anda semasa bekerja. Membawa barang-barang ini pada beg galas gimnasium anda dan anda akan bersedia untuk dimasukkan ke dalam senaman yang baik dan sedar bahawa anda telah maxed out kemampuan semasa anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *