Berapa lama sebelum kerja-kerja Thistle susu untuk kulit

Berapa lama sebelum kerja-kerja Thistle susu untuk kulit

Mari kita hadapi itu. Jika anda tertanya-tanya berapa lama sebelum kerja-kerja thistle susu, anda mungkin berfikir bahawa silymarin yang dalamnya adalah penawar cepat. Gunakan sekali dan badan adalah lebih baik semua. Itu bukan, semestinya, kes.

Jika anda telah melawan jangkitan virus, selesema biasa atau flu bug, silymarin menyediakan sokongan sistem imun dan boleh mempercepatkan pemulihan anda. Gejala-gejala yang sejuk boleh bertahan sehingga tiga minggu, tetapi kebanyakan orang yang mampu melawan bug dalam 7-10 hari, tanpa bantuan.

Jangkitan virus yang kronik, seperti hepatitis C, adalah keadaan yang mana silymarin sering disyorkan. Ubat-ubatan preskripsi kebanyakannya tidak berkesan terhadap virus tersebut. Jadi, penyelesaian alternatif adalah perlu.

Pengamal alternatif mungkin mengesyorkan pemakanan tambahan bagi keadaan radang, seperti arthritis atau radang usus, tetapi terdapat anti-inflammatories semulajadi yang lebih berkesan. Pengamal arus biasanya melekat dengan ubat-ubatan anti-radang, kerana keberkesanannya terbukti.

Masalah terbesar dengan ubat-ubatan anti-radang dan ubat-ubatan preskripsi yang lain ialah mereka yang keras hati. Tempahan menukarkan dan preskripsi sakit relievers kini membawa amaran mengenai kemungkinan kerosakan hati, dengan penggunaan yang berpanjangan.

Silymarin dikenali untuk menyokong Kesihatan hati dan fungsi. Kini disyorkan untuk membantu melindungi hati daripada ubat-ubatan toksik. Tetapi, berapa lama sebelum susu thistle berfungsi untuk melindungi atau menyembuhkan hati?

Dalam satu kajian, pekerja-pekerja yang terdedah kepada toluene dan bahan-bahan toksik lain diberi ekstrak pekat silymarin selama empat minggu. Adalah peningkatan yang ketara dalam ujian fungsi hati selepas tempoh percubaan tersebut. Penyelidik disyorkan bahawa pekerja terus mengambil tambahan, selagi mereka terus terdedah kepada toksin tersebut.

Kerana faedah kepada hati, silymarin kadang-kadang disyorkan sebagai ubat anti mabuk. Ia juga merupakan ramuan dalam sesetengah minuman tenaga di pasaran. Berapa lama sebelum susu thistle berfungsi untuk melegakan anti mabuk?

Tidak ada banyak maklumat saintifik untuk menyokong penggunaan botani itu bagi maksud itu. Sama ada atau tidak ia akan meningkatkan tahap tenaga seseorang masih dapat dilihat. Kesan adalah berbeza-beza dari seorang ke seorang seterusnya.

Faktor-faktor lain yang boleh menjejaskan berapa lama sebelum kerja-kerja thistle susu termasuk pengambilan nutrisi dan kesihatan keseluruhan seseorang. Orang yang makan betul-betul dan mendapat sokongan pemakanan yang baik dari makanan kesihatan seharusnya melihat keputusan dengan cepat. Ia mungkin mengambil masa lebih lama bagi seseorang yang di Kesihatan miskin, makan makanan yang tidak baik atau buruk disuburkan.

Kelajuan pemulihan juga bergantung pada kualiti tambahan yang diambil. Jika ia adalah ekstrak pekat, ia akan bekerja lebih cepat daripada benih tanah. Kepekatan silymarin harus disenaraikan pada label ramuan.

Mempunyai hati yang sihat, adalah penting untuk mengelakkan perkara-perkara yang toksik kepada ia. Mengelakkan makanan yang mengandungi bahan tambahan kimia dan produk penjagaan kulit yang mengandungi bahan-bahan sintetik akan membantu.

Jadi benar-benar, berapa lama sebelum susu thistle berkesan untuk memperbaiki penampilan kulit? Walaupun aktiviti anti-radang yang bermanfaat untuk keadaan kulit yang banyak, anda benar-benar perlu untuk menggunakan produk penjagaan kulit yang baik, juga, jika anda ingin melihat hasil.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vitamin untuk kulit yang sihat, dan lain-lain bahan semulajadi yang luar biasa untuk penjagaan kulit yang sihat semulajadi, layari laman web saya semalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *