Berapa banyak masa yang boleh anda lakukan hari Coffee Enema A?

Berapa banyak masa yang boleh anda lakukan hari Coffee Enema A?

Jika anda membaca artikel ini, anda mungkin akan biasa bahawa kopi enema adalah cara semulajadi, mudah dan berkesan untuk pembersihan badan dan keluarkan sisa dan toksin. Anda mungkin juga telah melakukan ia satu atau beberapa kali di rumah. Soalnya yang kekal ialah “berapa kali anda boleh lakukan coffee enema sehari?”

Ramai orang mempunyai soalan ini kerana mereka bimbang masalah-masalah yang boleh menyebabkan dengan melakukan enema kopi terlalu kerap. Sesetengah mungkin bimbang tentang ketagihan kafein yang disebabkan oleh kerap coffee enema. Jika anda adalah seorang pencinta kopi, ini mungkin mengganggu anda semua. Mungkin kebimbangan mengenai masalah dan kesan-kesan sampingan yang disebabkan oleh kafein. Walaupun terdapat banyak berita tentang faedah mengambil kopi, Terdapat banyak Laporan mengenai bahaya yang disebabkan oleh kafein.

Jika anda mempunyai soalan ini, Baca panduan berikut. Ianya tidak tepat tetapi panduan yang boleh dipercayai.

Jika anda baru bermula coffee enema, melakukannya setiap hari selama seminggu. Ini membolehkan anda mengeluarkan banyak bahan buangan, toksin dan juga parasit yang membahayakan tubuh. Dengan berbuat demikian, anda akan melihat beberapa peningkatan yang ketara pada Kesihatan, kulit dan mungkin melegakan masalah sembelit anda (jika anda). Pesakit-pesakit kanser atau pesakit yang mempunyai masalah yang serius juga digalakkan untuk melakukan enema kopi sehari-hari.

Jika anda mempunyai masalah kesihatan yang serius tetapi sembelit tidak mengganggu anda. Adakah ia untuk sekali setiap dua atau tiga hari. Anda boleh berhenti selepas sebulan dan memerhati jika sembelit masih merupakan satu masalah kepada anda.

Jika anda mempunyai tubuh yang sihat dan ingin menjadi lebih sihat dengan mengekalkan badan yang bersih, melakukan enema kopi sekali seminggu adalah mencukupi. Oleh melakukannya sekali seminggu, anda tidak perlu bimbang tentang masalah ketagihan kafein. Ia akan membantu dalam merangsang hati anda untuk mempercepatkan detoksifikasi yang memproses sekali beberapa ketika. Badan anda akan tidak bergantung kepadanya juga.

Jika anda mengikuti panduan mudah ini, anda akan dapat menikmati hasil dan proses dengan coffee enema. Ia adalah ringkas dan mudah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *