Berapa banyak berat badan yang anda boleh kurangkan dalam seminggu?

Berapa banyak berat badan yang anda boleh kurangkan dalam seminggu?

Saya akan memberikan anda beberapa nombor, tetapi ia semua bergantung kepada berapa banyak berat badan anda boleh kurangkan dalam seminggu.

Terus membaca.

Pertama – lebih banyak anda perlu mengurangkan lebih cepat anda akan kehilangan. Jadi jika anda gemuk anda boleh dua nombor di bawah. Dan jika anda sangat kurus, bahagikan separuh.

Kedua – saya bercakap tentang kehilangan berat badan purata seminggu dari lemak. Dalam kebanyakan kes ianya tidak sama seperti bagaimana banyak anda kehilangan pada skala.

Sangat mudah untuk kehilangan otot (biasanya dengan berdiet kemalangan) dan mendapatkan skala untuk bergerak, tetapi itu adalah menembak diri di kaki.

Pendek itu adalah apabila anda kehilangan lemak anda kelihatan hebat, apabila anda kehilangan otot anda kelihatan lebih kecil, tetapi flabby.

Jadi berapa banyak berat badan boleh anda kehilangan dalam seminggu?

Asas-asas penurunan berat badan adalah diet dan senaman. Anda kehilangan berat badan purata kira-kira seminggu bergantung pada:

1. Berapa ketat Adakah anda sanggup Makan?

2. Berapa kuat dan berapa kerap Adakah anda bersedia untuk menggerakkan badan anda?

Ia adalah mungkin untuk mempunyai 4 pound kehilangan berat badan purata dalam seminggu.

Tetapi jika saya menunjukkan anda diet dan program latihan yang diperlukan, anda mungkin akan berkata “lupa.”

Dan walaupun anda tidak bersetuju untuk diet dan senaman atur cara, ia tidak berterusan selama lebih daripada beberapa minggu.

Soalan sebenarnya adalah berapa banyak berat badan anda boleh kehilangan dalam seminggu… selepas minggu selepas minggu.

Kebenaran yang menyedihkan adalah bahawa kebanyakan wanita adalah lebih dekat kepada sifar paun seminggu.

Saya akan menganggarkan bahawa kehilangan berat badan purata setiap minggu seorang wanita biasa yang cuba untuk menurunkan berat badan tanpa panduan dan berjaya adalah 0.5 paun seminggu di best.

Tidak terlalu usang. Kita boleh? Pasti.

Dalam pengalaman saya sebagai jurulatih kecergasan wanita saya menemui keseimbangan sempurna usaha (menonton apa yang anda makan dan berapa banyak anda bersenam) dan keputusan yang berat purata 1.5-2 paun seminggu.

Jawapan terbaik saya kepada berapa banyak berat badan anda boleh kehilangan dalam seminggu untuk seorang wanita yang sibuk dengan pekerjaan dan lain-lain tanggungjawab adalah 2 paun seminggu kehilangan lemak yang mampan.

Bagaimana bunyi tersebut kepada anda? terlalu banyak? Terlalu sedikit?

Satu peringatan yang penting. Jangan mengharapkan skala untuk bergerak oleh 2 paun setiap minggu. Anda akan dapat membina otot dan kehilangan lemak pada masa yang sama, jadi skala tidak mungkin bergerak sekali atau hanya sedikit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *